(30 juli)

Denna bild:

Är på Picco på hemsidan. Hans "profilbild". Det är jag som sitter på honom, hihihi :D Men han är ju riktigt snygg på den bilden, han ser stolt ut och ser ut att trivas där han hör hemma, på prisutdelningen :D
Det är en av bilderna på min header faktiskt.

Imorgon hade jag tänkt göra lite roliga inlägg som jag publicerar när jag har lust. Inte tråkiga "idag harjag..." inlägg utan roliga. Som serier, hiss/diss, gamla bilder, nya bilder, något ni inte visste om mig.

Jag i skolan någon gång.

Jag och MH

Jag och Cassandra nån gång för länge sedan


Roliga jag?



Sofia och jag, haha?

Väldigt gamla bilder. Tider då Sofia och jag hängde i stallet (eller mer lövervåningen) på torsdagar i flera, flera timmar. Vi hade rätt roligt. Sanne och Fanny brukade vara med också har jag för mig :)


Ja nu visade jag lite gamla och fina minnen :)


(30 juli)

Har för mig att de ändraat så denna höst-termin så tror jag att man måste fått över 60 % i LC:1 för att komma till LB:1 och någon viss procent för att få tävla en högre klass efter LB:1.
Jag vet faktiskt inte om jag verkligen har fått 60 % två gånger. Har inte tävlat dressyr speciellt många gånger. Första gången på Spot (då kom jag tvåa),

 andra gången på Nansen i KM då kom jag tvåa,

 tredje gången på Daisy (då vann jag, min första mellanponny tävling) och tredje gången vet jag inte vart jag kom med Skrållan men jag red ju trots allt fel 3 gånger (a) .

Vänta. Jag tror jag tävlat Allan i dressyr nån gång oxå :)

I höst tror jag att jag ska tävla LC:1 tror jag. Dels för att jag inte vet om jag fått 60 % två gånger och dels för att alla rider så grymt bra i LB:1. Man har ju inte en chans! :O
Det bästa med dressyren nu är att jag har en favvo häst som typ ingen annan har. Dingo! Han har också utstrålning, det är bra.


Dingo har en perfekt storlek för mig också.


Jag är näst först.



Min mobil är ju vattenskadad så kameran fungerar inte, alarmet fungerar inte och jag kan inte se att jag skcikat sms. Fast jag gör det. Jag kan inte läsa sms heller. Hela skärmen är helt fläckig för att den är vattenskadad. Men allt annat fungerar bra. Lite tråkigt. Så jag har min andra LG mobil. Jag hatar den! Den är dålig jämfört med min vattenskadade mobil. Men mormor ska få någon mobil för att hon förlänger sitt Telia abonnemang, jag ska få den men det är ju inte säkert att den kommer vara bra. I så fall ska jag få en likadan som min lillayster. Jag struntar faktikst i riktigt vilken mobil jag har, bara det är android :)


(30 JULI)

Känns som jag fpr en hamster för varje dag nu... Mitt hamster-rum börjar bli rätt fullt?

Everest fick sova över i en transportbur inatt för han hade gjort illa lilla tassen sin.

Typ alla är sjuka så blir inget släktkalas idag yippie :D

Vad det blååååser idag! Rena stormen typ. Nästan så att katten flyger iväg.
Om 9 dagar sätts hästarna igång :D
Jag är sugen på voltige. Det är kul! Man hoppar upp och trixar med kroppen och kämpar hela tiden för att hålla balansen. Det är svårt och enkelt. Men man ska få det att se enkelt ut.

Jag älskar att saxa. Jag vill få upp benen så högt upp som det bara går!
har alltid gillat att stå på huvudet... Men inte längre. Min nya grej är "liggandes på rygg". I galopp! :D

Huvudet känns som det ska gå av med de hårda studsarna i galoppen. Men det är svårt och det är det som gör det kul. Jag älskar utmaningar!
Jag gör verkligen det inom ridningen. Det är därför det inte spelar så jätte stor roll för mig vem jag rider.

Hästar som jag inte gillar att rida alls. Som jag inte vill rida är hästar som är super-pigga. När de typ hoppar fram i galoppen och är så taggade och vill hela tiden typ skena iväg. Kan väl bara säga att jag ridit en sån häst. Och det var Nonni. Min förra medryttarhäst som jag red på tis och torsdagar.  Hon var mest så på uteritter. Och hon stegrade typ HELA tiden då. På gångvägen bredvid Tyresö vägen stegrade hon så mycket att en tjej som känner mamma ringde hem till henne och sa att hennes dotter låg riktigt illa till, hon satt på en galen häst.


En liten video i början när jag började rida henne.

Men det värsta som hon gjorde var väl när jag red ut förbi ridskolan och Sofia gick med mig. Nonni blev väldigt taggad så jag bestämde mig för att gå in på sandvolten. Jag bad  Sofia leda mig för att hon var så taggad. Då började hon stegra jätte mycket så Sofia fick släppa. Då stack Nonni iväg i världens galopp! Hon galopperade förbi isoleringsstallet, förbi skogshagen och glabo hagen. Över parkeringen. Jag kunde varken styra eller bromsa henne. Desto mer jag försökte ta i tyglarna desto snabbare sprang hon. När jag märkte att hon galopperade rakt mot Tyresö vägen fick jag panik. Men hon galopperade som tur var på gångvägen bredvid. Efter Öringes busshållsplats blev hon lite trött och jag ville få stopp på henne bara så jag ruskade i med tyglarna och då stannade hon faktiskt. Jag hoppade kvickt av då och ledde henne tillbaka.
Jag mötte Sofia vid parkeringen och jag tror hon vart lite rädd när Nonni bara stack sådär. Ni kan inte gissa hur rädd jag var.

Kommer ihåg en annan gång när jag red på sandvolten för första gången. Sofia var med då. Nonni stack i galoppen där så jag inte kunde få stopp på henne. Jag skrek "HJÄÄLP SOFIA!" kommer jag ihåg. Men haha hon kunde ju inte göra något :)
En gång skulle jag rida med mamma och MH. När hon fick syn på MH blev hon rädd och vände på en femöring och bockade iväg. Jag kastade mig av då samtidigt som hon bockade så flög upp en luten bit men landade på benen.
Kommer ihåg när jag red med mamma och mamma ville att jag skulle testa att galoppera bakom skogshagen där hon är som galnast. Det gick bra att galoppera men när jag ville sluta så stegrade hon bara hela tiden och försökte sticka hela tiden. Sen hoppade hon låtsas hinder i luften också. Alltså hon hoppade verkligen som om det var hinder.

Galen nonni ponni.
Jag slutade på henne. Även fast hon var rätt rolig i dressyren-

Nonni minnen..
Fast utöver uteritterna var hon världens snällaste. Snäll i hagen, boxen m.m. Eller när jag skulle longera henne en gång för att bli av med lite av hennes krafter så brallade hon i väg helt galet. SEn stannade hon  och vände sig mot mig och stegrade. Det var rätt läskigt, blev ju nästan träffad.


(29 juli)

Igår släppte jag ut Everest som vanligt på golvet.
När jag skulle hämta honom kunde jag inte hitta honom. Men sen hittade jag honom i Eternitys bur och hon brunstade. Så det blev säkert en tjuvparning.

Hur tog han sig in i buren? Jo det visade han gärna mer än en gång. Hon klättrade upp på sin bur. Hoppade över till Eternitys bur. Hittade en springa i hönsnätet och hoppade ner i Eternitys bur.
Har en video när han hoppar:



Vet inte vad det värsta skulle vara om det blev ungar. Båda är bara 8 veckor gamla! Det kommer vara stor chans att Eternity inte lyckas föda ungarna om lyckas hon kommer hon troligen inte veta vad hon ska göra, så hon äter väl upp dem.
Dem är syskon så det är en syskon parning. Det är avelsförbud på båda då de bär på svällmage.
Jag kommer inte kunna ställa ut Eternity i SM.
Det kunde knappt ha blivit värre. Jag vill inte ha en kull hamstrar nu.
Har jag tur så blir det inga ungar. Jag kan inte säga att det är mindre chans att det inte blir ungar eftersom de är så små. Jag vet hamstrar som fått ungar som är yngre.

Det var en dålig sak. En bra sak är att jag äntligen fått hem min Tom! Min stora och starka Tom boy :)



Tom är stor stom ett mindre marsvin!


(28 juli)

Kan börja med att svara på en kommentar:
Hanna om (26 juli):

Vart har du köpt dina rosa adidas skor?
Svar: Taack så mycket! Köpte dem på Stadium i början av året för 700 kr. Några dagar efter sänkte de priset till 400 kronor... Vet inte om de finns kvar, men jag gillar dem jätte mycket, de är superbekväma :)

 


Idag har jag köpt present till Linnea. passade även på att köpa två hårband till mig själv ;) Ni vet, man kan inte åka till centrum utan att köpa något till sig själv :D

Det var det svarta hårbandet jag egentligen ville ha, men det vita fick jag på köpet.

Har varit så trött idag. Ingen aning varför. Det blev sådär som när man måste tvinga ögonlocken att hålla sig uppe, annars skulle de ramla ner och man skulle somna bums. Så när jag kom hem gjorde jag en kopp kaffe för första gången i mitt liv! Det smakade tvi och helvete. Hällde i en liter socker (typ), mjölk och massa sprutgrädde! Man det smakade hemskt ändå. men jag fick i mig det ändå så jag blev lite piggelin! :D




Visste ni att jag egentligen har rätt lockigt hår? För det mesta plattar jag det. Har alltid haft helt spikrakt hår, men något hände i sjuan. Då krullade det till sig och blev såhär:


Det är typ blandning mellan rakt och lockigt. Ibland är det fint lockigt, ibland är det bara för fult..

Ska försöka att inte platta det så mycket då mitt hår är så slitet och egentligen skulle behövas rakas av....

Igår tog jag hand om Ericas 8 hamstrar. Ja det är sant. Hon har 8 hamstrar i en varsin bur. Hon har inte kunnat få så många sålda från c-kullen :(
Hon är bortrest och jag tar hand om dem. Det är ingen i Ericas hus så jag såklart fest! Fast egentligen så har jag inte de.. Tycker det är mysigt att vara helt ensam med bara hamstrar. Gå och fixa med vatten mat och gosa med alla hamstrarna. Så ska jag leva i framtiden, helt ensam med mina 8 hamstrar! Mohahahaha the hamsterwoman!



Imorgon så ska jag äntligen få hämta hem min älskade Tom :D Halv sju ska jag vara på Viking Terminalen..... Denna gång får jag antagligen åka buss och tunnelbana själv dit :(
Men vad gör man inte för sin Tom?


Imorn blir min lillayster 13 år

Linnea är till höger
 och Piga vår hund blir 7 år!
Och på söndag blir Ella 1 år!


(26 juli)

Varje sommar sticker vår katt Sallad iväg några veckor på sommaren. I början så blev vi oroliga och satte upp lappar. Men hon kom alltid hem av sig själv efter ett tag. Fast de senaste åren så dröjer det några veckor innan vi sätter upp lappar. När vi väl sätter upp en lapp om att hon är försvunnen så kommer hon ALLTID tillbaka inom ett dygn.
Förra året stack Sallad iväg den 28 juni. Den 27 juli satte mamma upp en lapp, samma dag kom hon hem. Alltså efter en månad.
I år försvann Sallad den 25 juni. Igår satte mamma upp en lapp nyss kom Sallad hem och det är den 26 juli idag. Hon är ju allt för rolig och man undrar ju om hon kan läsa...

Hon är så finurlig den lilla kisse missen.
:)


(26 juli)

Som ni säkert sett så har jag skaffat en animerad header och kodat om lite på bloggen. Kände att det var dags för det ;) Det var min kära lillayster Linnea som hjälpte mig. Hon är typ photo shops proffs och duktig på bloggar. Hon får en länk som tack: http://onepart.blogg.se

Om man vill så får man gärna kommentera vad man tycker. Om jag ska ändra något annat med eller byta tillbaks Dtill något. Eller om detta bara var väldigt fint och coolt :D


(25 juli)

Som sagt, igår var jag med Sanne. Och vi båda är så sjukt ridsugna så det inte är sant! Jag vet inte om man kan bli galen av det, men jag tror vi blev det för vi bestämde att vi skulle åka till Kolmården någon dag. Ni vet Sveriges största zoo?

Sist jag var på Kolmården


Fy********************************N vad sur jag blir nu. Jag har suttit och skrivit ett hur lååångt inlägg som helst med bilder från jätte länge sedan. Satt i vet inte hur många timmar.... Och nu. Nu stod det att jag var utloggad när jag publicerade det och bara början av det var klart. Jag orkar inte skriva om det eftersom jag skulle få sitta och srkiva långt in på natten isf.

Det handlade om min ridlust och vad jag saknar ponny cupen.


(24 juli)

Caroline om (23 juli):

Får man gå till hästarna utan någon ridlärare eller åker ni med Marlene dit? :)
Svar: Nej barn man får inte det. Men vi ska dit någon dag denna vecka med min mor som är ridlärare.  :)

Idag har jag köpt pizza med Sanne och vi åkte för att bada.. Men vi flög nästan bort av vinden så vi gick hem till mig och nu sitter vi och planerar vad vi ska göra dessa 15 dagar som är kvar innan hästarna kmr hem från betet. Vi har planerat att åka till Kolmården :D



sanne är bäst.


(23 juli)

Jag var aldrig emd Sanne idag eftersom jag inte lyckades ta mig upp ur sängens förens vid halv tre...
Har slappat typ hela dagen. Eller på kvällen åt vi middag hos grannen Baumfelder. Sen har jag varit ute på tomten och hoppat studsmatta ett tag med Linnea. Glädje över att äntligen få tillbaka sin syster, haha nä inte direkt..

Över ett år sedan Herregud säger jag bara vad jag förändrats. Har fått mycket längre hår och mer kvinnliga former.

Kolla lixom vad smal jag var! Sådär ser jag ju verkligen inte ut längre *fniss*

Jämför skillnaden


Imorn har Sanne och jag gjort upp värsta planeringen för imorn. Vi ska köpa en massa grejer sen ska vi åka hem till mig och stöka ner (baka med andra ord). Vi ska göra en massa olika sortes mackor och fattiga riddare och pannkakor och hela skiten. Sen drar vi till sommarbetshagen och fikar och fotar hästarna. Och så ska vi bada vid hagen som vi gjorde förra året.
Finns en hemskhet bland det hela......... Vi ska mötas klockan elva!!!! Jag kmr dö. Jag brukar inte vara vaken vid den tiden.

Sen på onsdag ska jag vara med min barndomskompis Rebecca. Hon var min granne förut och vi blev kompisar när hon var 3 år och jag 4 år. Alltså vi är väl fortfarande kompisar men inte sådär suuupertajta längre efter hon flyttat. Förut var jag med henne så fort som det gick och vi hade riktigt kul tsm. Det kmr vi säkert ha på onsdag med.


Rebecca i mitten

Ett gammalt pyjamas party


(22 juli)

Kan lägga upp några ridbilder som jag tycker om

Dingo

Åh vad jag älskar denna bild. Jag vet inte varför. Men jag gillar den så. Det är Erasmus.

My Hamilton

Bara för att han hoppar så fint..



Här tror jag faktiskt att han hoppar en meter då grinden är 50 cm hög.


Bara för att Spot hoppar så lustigt

Skrållan hon är fin


Hittade nyss albumet från när vi hoppade senast. Måste lägga upp typ alla bilder på mig och Rasmus ju! Eller några iaf...





Jag är mästare på att svänga över hindret, hihihihi

Puta med rumpan, ja det är så det ska va!



Gissa vart jag ska?



Åh jag vill ha en egen häst och tävla hoppning. Jag är nog inte på den rätta nivån än för att tävla MH i hoppning..






Om ni undrar varför jag lägger upp så mycket ridbilder så är det för att jag har världens största ridlust! Rida, rida, rida! Snart hoppar jag upp på min käpphäst pricken och rider iväg. Nä, inte riktigt.

Det är mer än två månader tills jag får hoppa igen. Hoppa, hoppa, jag hoppar på gräsmattan..


(22 juli)

Nyss var jag ute på en hund promenad med hundarna i skogen. Jag tog med mig Eternity min guldhamster oxå :) Det var 22 grader varmt och vindstilla, så why not. Det var rätt roligt att ha en hamster sittandes på axeln hela hund promenaden. Det ska jag göra fler gånger! ;)

Hade ingen bild på det. Så bilder en bild på min super söte Eternity ;)

När jag ändå är inne på hamstrar, så. Vet ni vad? Min guldis Coco popz Tom har nu fått till det i Finland med finskan Casandra :D

Så nu har han gjort sitt jobb och jag vill ha hem honom nuuuuuuuuuu ! :(


(22 juli)

Tjubba lubba readers eller vad jag nu ska kalla er bloggläsare. Nån gång ska jag göra ny header och kanske ändra lite färger och sånt skit på bloggen ;) Ska nog ändra smileysarna, de ser så mobbade ut. :) :D ;) :( 

Nu har jag vart på en två dagars kryssning och jag bara säga att Erica och jag var gaaaalna.

Det första vi gjorde när vi kom in i Viking Line Terminalen var att träffa på världens tjockis. Vi döpte honom til jultomten. sen träffade vi på en kille med väldigt långt hår som höll ihop med en väldigt blond kille, jag döpte dem till Tjejen och Alibinon :D

Albinon och Tjejen är bakom mig.
Jag sa hej till dem flera gånger. Men de såg rätt förvirrade ut när jag gjorde det, men fick ett hej tillbaka iaf.




Mannen som fotade oss.

Våran A-hytt.

Tjejen





Det blåste en hel del där uppe.


Åsa vår förre detta granne som åkte med oss fyllde 40 år. Så Erica och jag gick till hon som sjöng och spelade gitarr och sa att hon skulle sjunga till Åsa. Så alla stod och sjöng ja må hon leva, det var jätte roligt :D

Åsa och alla sjunger för henne.

Alla tittade åt vårt håll.


Sen sprang erica och jag omkring på båten och fotade som galningar





Kolla vad cool jag är! Sitter i luften, uuuh vad cool jag är!

Ännu mer cool.


Snacka om fiiint!

Erica



Killen bakom mig visslade sedan åt mig och då sprang jag iväg. Eller jag ville inte vara kvar där då!

Knatteland!


Roliga mammor

I hissen


wiie


Kvällskläderna

Hahahhahahahahahahahhahaha. Ser lite ut som om jag är en barbie docka som ett barn stylat. Eller alltså inte att jag är snygg som en barbie dcka utan att någon satt på en sån klänning på henne, en sån tröja, ett sådant diadem och skorna och hihiiihi.

Första dagen gick vi på buffén.
¨
Förrätten.


åååh Viktor! han är så söt. Jag frågade Viktor om jag har chans på honom om 17 år. Han sa ja!!




Efterrätten. Fast vi åt aldrig efterrätt för vi blev så mätta..

Dricka, dricka, dricka!

Vilma är så söt

Erica ville vara lite hårig.


De var rätt goda.

Vi gjorde mat-torn.

Suck, peter bakom mamma.

Efter ett tag gick vi ner till Stina (min granne som vi åkte med) och Emmas (stinas kusin från norge) hytt och spelade bubblan. Den somf örlorade fick ett straff som vi skrev upp på en lapp som den skulle göra sen.
Ex på några straff: Fota sig med någon, knacka på alla dörrar i en korridor, fråga om någons nummer, säg hej till 5 personer, skaka hand med 2 personer och fråga vad de heter, stirra ut någon m.m.

'
erica ville inte dansa med mig. Så jag drog ut Emma och dansade bugg med henne, mohihi!






ojojoj, crazy girl

Emma fotade sig med en kines :D

Discot som det var 18-års gräns. Fast jag var där inne ändå, mohahha.


Straff lappen


Emma

Pappa är lite full

Det fanns två par killar på båten som erica och jag träffade på hela tiden. De var rätt snygga.. (a) Efter ett tag bestämde vi oss för att leta upp dem och prata med dem. När vi fick syn på dem så var klockan sent och pappa sa att vi skulle gå och lägga sig, vi berättade att vi bara skulle prata med några killar, han sa att vi fick 5 min. Så vi gick mot dem men då gick de in i en hiss och vi tittade vart hissen stannade så vi sprang upp. Men vi råkade springa till fel våning. Där satt det två killar längst bort ensamma. Vi trodde det var de snygga killarna så vi gick det, sen märkte vi att det var några andra. Vi sa i alla fall hej och satte oss vid dem och pratade lite. De var 15 och 16 år, perfekt eller vad ? ;) De var från Karlstad och de ville inte dansa för det var bara 40 plussare som dansade.
Sen hände det pinsamma! Min pappa kom och ville sova. Han ville bara gå och lägga sig så han kom fram till killarna och oss och bah: - Ey, ta bara facebook namnet från varandra och så går vi. Skynda på.
Sen river han ut en sida från sin tidning och går fram till den brunhårige och lägger pappret framför honom och sätter pennan i handen på honom och säger åt honom att skriva sitt nummer och namn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han blev ju typ rädd och gjorde som han sa. Sen gick vi iväg och jag höll på att då, det var sjukt  pinsamt!

Dagen efter

Vilma the cooling


Sjukt trött dagen efter. Fick gå upp vid åtta! -.-

I Riga

Det var sjukt lång kö för att ta sig ut ur båten.. Men jag är så liten så jag tränger mig fram och kom rätt långt fram.


Vilma, Viktor och Kari.

Karlstad pojkarna!

jonathan vinkade till oss :D





De roliga soldaterna :D



Någon tältade mitt i staden :s


De bytte av varandra.



En katedral. Vi såg typ 3 stycken.


Vilma och Erica

Någon som säger "detta är inte möjligt" ska inte avbryta något du gör

Ojdå, ruuumpa


Rosa butik





Alla killars dröm

Fallfärdigt?


Duvlandet




Jag köpte två par trosor och en bh. Trosorna kostade bara 6 kr st :O


Dessa trosor köpte jag. Fast nä inte riktigt....





Hör åt vi lunch. Det kostade 20 kronor per lunch bara! Eller 11 kronor kostade den (som skollunchen) men drickan kostade 9 kr.


Det ser ju ut som ketchup. Men det var tomatsås :s

Jag köpte ett par solglasögon oxå


Den där killen kan aldrig flytta till Sverige




Duvorna satt på dem!


Jag såg ett par killar rätt långt borta som satt på ett träd. En kille tittade på mig. Då började jag stirra ut honom och bad erica att vara med. Då började alla killarna titta på oss och då började vi vinka och de spg förvirrade ut men vinkade inte tillbaka. Efter ett tag vinkade dem att vi skulle komma. Då gick vi dit och frågade om vi fick bli fotade med dem.

Erica gav ut sitt namn till dem så nu är hon kompis med dem på fb. De var från Lettland.



När vi kom till båten så duschade jag och så sov vi en stund.

Kvällskläderna andra dagen

Jag var lite mer sminkad denna kväll.



Stina och Emma. Spel narkomaner...

Cooooooola

Peter

Peter¨



Bollhavet! Det gav mig så mycket barndomsminnen så vi lekte lite där, hihi :D










Erica är längre än min mamma
Sen gick jag och erica på discot med Viktor och Vilma. De gick Limbo. Fast Viktor behövde inte böja på huvudet ens...

Sen dansade de

Sen fick de priser


Sen var det middag och vi fick 3-rätters middag

Den där oxfilén var det absolut godaste köttet jag någonsin ätit! Det smälte på tungan.





Efterrätt


och som dagen innan så drog jag ut Emma på dansgokvet! fast denna gång så var vi typ dem enda som dansade så det var folk som bah : - Haha titta på dem! Och pekade på oss. Fast sen när vi dansade kom fler upp.










Kareoke






Vi hade hytten allra längst bak så vi såg Birka båten bakom oss.






Det där köper jag alltid på kryssning :D

Oj

Jag vann :D



När jags eplade kom inga pengar ner. Men ändå fick jag 21 kronor :s



Viktor är så cool. Jag lovar att han kmr bli fett snygg som äldre







Nu är klockan halv fem. Jag har druckit ett glas mjölk idag men inte ätit något. Är inte hungrig.... Känner mig oxå inte så fin, har ju ätit sjukt mycket mat, tjock och fet mat, minst 4 glas cola varje dag och blä. När jag ska ut med hundarna ska jag nog jogga lite.

Imorn ska jag vara med sanne ;)

Detta inlägg blev väldigt långt. Aja mycket bilder, enjoy it!



(19 juli)

Packa, packa, packa, packa och så lite packa till och strör på med ännu lite mer packa. Hur mycket ska man packa egentligen för två dagar?

Lös denna: Sommarkryss - sommar + sing - s + medsol - 

+


= Kryssning med Erica !!!


(18 juli)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeello.
I fredags sov erica hos mig. Vi hade tänkt åka in till stan och för assan och max tjatade oavbrutet på erica att vi skulle träffa dem. Men sen bestämde vi oss för att inte göra det för de var rätt fula och sa hela tiden abow Haha usch.

Vi köpte pizza och tog med till hemliga stället vid albysjön. Det hade vi det lite mys, åt pizza, cola och godis. Sen badade jag och typ dog efter för det var så kallt.


Hippie






Erica

GANGSTA!




Luggen goes crazy!

Fluff





Men oj vad har man i handen må tro?






Vi gick upp till sängen vid ett ungefär. Men vi tg med bärbara datorn och jag somnade halv fem men erica höll på med datorn tills fem.
Vi gick väl upp halv två på dagen sen och gjorde makaroner utan köttbullar, för köttbullar är äckligt.

Våra makaroner var kokade

Sen åkte Erica hem för att jogga och köra fys träning. Sen åkte vil till erstaviken för att ada. Men det var iskallt där så vi badade inte... Men en gubbe på en båt framför oss klädde av sig naken och badade. Sen stod han en lång stund naken på båten och usch, värsta blottaren ju.
Sen åkte jag hem och var med min familj. Vi tittade på filmen Zodiac. har sett den förut, men den är bra :)


Sen gick jag och la mig i sängen vid ett. Men jag försökte inte sova förens vid klockan sex på morgonen pga av en grej. Haha jag borde inte gå och lägga mig sex på morgonen, det resulterar bara i att jag går upp klockan tre på dagen sen :) Har verkligen vänt på dygnet... På onsdag måste jag gå upp klockan sju. Hur ska jag klara av de?

Idag gick jag upp tre och har inte hunnit med så mycket. Jag gick ut med hundarna länge och min lugg har blivit klippt.

Hag diggar Pigas sovstil:



(16 juli)

Igår fick jag inte tag på Jocke och det skulle regna och Olle kunde inte komma. Så vi skippade att tälta. Men vi ska tälta imorn istället :)
Igår så var jag med Erica. Vi bakade en kladdkaka och tog med den till ett hemligt ställe vid alby sjön. Det är så ensamt och skönt där. Så Erica och jag badade näck ;)

Woho naked

Det är keps som gäller

erica

Piga



Ett fint ställe

Knut i håret och diadem som håller luggen från pannan


Piga leker i vattnet


Wicky


Erica och Wicky

Fiiint:)

Erica badar och Wicky söringer i vattnet

Sen packade jag ihop en sovväska och vi begav oss hem till Erica och åt middag där.
Sen hade vi tråkigt så vi åkte till stan och fotade.



Sen kom det två killar och ville bli fotade med oss :) Assan och Max, de frågade om vårt namn så nu är jag kompis med dem på fb.



Sen gick vi iväg och klockan tio tänkte vi börja leta efter en tunnelbana. Vi irrade omkring och hittade ingen. till slut frågade vi en kille och han sa vögen men vi hittade ingen tunnelbana. Vi  böejade gå omkring i tomma grönder. Sen fråga vi ett par om tunnelbana. De berättade vägen. Sen fick vi fråga en tjej om vägen en gång till. Klockan elva hittade vi till Östermalstorg xD


På tunnelbanan




Hihi erica blev lite irreterad på mig för att jag bara smsade. Men jag var fett rädd när i var vilse så jag tröstade mig med att smsa:)





Heheheheh

Ibland så fastnar man i mobilen...det e bara så
Klockan ett på natten kom vi hem (y) Då åt vi en melon.



Sen dog min mobil och pengarna tog sklut efter allt smsande.. så då chattade jag på facebook istället :) Vi kom i säng vid fem på morgonen xD sen väcktes vi av Ericas storebror vid halv 12.


Vi gjorde en pannkaks tårta och nu vill jag bara sova..
Fast erica hade kontakt med killarna vi träffade igår och vi ska in till stan igen och träffa dem. Jag vill egentlugen inte träffa dem, men aja.. kul att göra något bara :)<3 Jag skriver aldrig hjärtan på bloggen. Haha åh.. jag orkar inte. gonatt33333333333333333333333333333333


(16 juli)

Är sjukt trött. Sitter nu med Erica och sover över våran pannkakstårta som vi gjort.
zzzzzzzzzzzzzzzz...
bloggar om igår senare idag. Jag tältade inte igår för det skulle regna på natten, men så gjorde det inte de :PPPPpppPPPPppPPpppppPPPp


(14 juli)

Min pappa läste en bok för ett tag sedan som hette "Svärdet Och Spiran". Så han köpte hem serien och vi har snart sett klart hela.
Det är på 1100 talet. Boken är faktiskt riktigt bra! Fast den är på 1100 sidor -.- Har typ läst 200 sidor.


Det finns en ginger som jag är snygg. Fast ändå inte, eller jo. Men han ser så mystisk ut och hans ögon och kindben och ja han ser speciell ut. I boken så har han morotsfärgat hår, men här har han rött/brunt. Han heter Jack.


Jack och Aliena.
Sen finns det en annan som ser helt okej ut.

Lite konstig bild. Men han ser okej ut.

Ska inte blogga....

Denna sommar har jag tältat med sanne och fanny.


Sen så har jag badat på bojen med Sanne och Fanny.


Fast jag kommer inte upp på bojen i slutet...

Imorgon ska jag tälta. Meningen var att vi skulle tälta med de vi var med på klassens dag. Men jag har typ inte orkat fråga dem och dagen innan är lite sent. Har bara haft kontakt med Erica och Olle om detta. Jag olle, Erica och Jocke ska troligen tälta imorgon. Fast det är inte helt 100 än för Olle kanske inte kommer hem från sitt landställe eller något och då sover jag nog bara hos Erica ;) Tjejkväll eller tältnatt? Nice ska det bli i vilket fall :)

Snart är det kryssning med bästa vän oxå!

Föresten, sanne fyller år idag!


Idag blev min sko räddad av en kille i tvåan. Eric in my heart!

Eric för snart ett år sedan

Nu ska hamstrarna få mat.

Jag älskar Eternity.

Liten nallebjörn


(13 juli)

Mitt sista år i ponny cupen nu. Efter det så blir jag väl dressyr nörd. Gör inte så mycket då jag tycker dressyr nästan är en ännu större utmaning än hoppning för tillfället. Dressyr är inte enkelt och det är så kul när man gör framsteg.


Skrållan och jag på min första LB:1 på mellanponny

Dingo och jag

Spot och jag för 2,5 år sedan


Globus dressyr!
Nansen och jag för mer än ett år sedan i dressyr KM, kom tvåa

Och min älskade häst My Hamilton! han är på bete nu och frossar i sig gräs :)

Och Nonni som blev så jobbigt låg i formen..

Det jag vill komma med detta är att jag älskar ridning helt enkelt!

Varmt om hjärtat ligger denna pojke :) My hamilton som fyllde 12 år för två veckor sedan!


(13 juli)

Har tråååååkigt. Så jag bloggar :)

Min sms kompis försvann..? Så nu har jag verkligen tråkigt.

Idag hade jag inte bestämt något och orkade inte riktigt göra något. Jag sminkande mig lite grann med mascara och plattade håret för skojs skull. Sen tog jag lite foton på mig och redigerade.

En bild som jag redigerade lite grann.
Sen gick jag ut med hundarna för skojs skull. Eller alltså jag är lite speciell. Jag kan umgås med människor och vara social under en viss tid. Men inte för länge. Jag gillar att vara ensam och behöver få vara det för att inte bli på dåligt humör. Särsilt när jag är med familjen för länge och någon ställer en fråga, jag måste trycka fram vartenda ord och det är så jobbigt att prata. Men om jag får vara helt ensam i ett par timmar så söker jag till slut sällskap och då kan jag vara social igen. Det är lite svårt att förstå om man inte själv känner så, min lillasyster fattade inte vad jag menade.
Jag gick ut länge med hundarna till ett hemligt ställe vid alby sjön där jag badar ibland. Fast nu badade bara hundarna och jag åt blåbär.

Idag har jag haft keps för att få bort min lugg.

Kanske jag ska börja med keps :p


Glöm inte att jag börjar blogga regelbundet igen den 8 augusti!

För den 8 augusti så kommer hästarna hem från betet :D Och då får man rida...

Nonni min förra medryttarhäst som jag slutade på för att hon bara stegrade och skenade på uteritter med mig :(
I oktober tror jag ponny cups träningarna börjar.


8 augusti bloggar jag regelbundet med minst 4 inlägg per dag


(13 juli)

Har vart på Ljusterö i en vecka nu. Jag och Linnea videobloggade tsm. Vi har klippt ihop en massa videos:



På fredag så kanske jag och Erica ska tälta med de som vi tälta med på "klassresan" :)

Och på tisdag till torsdag nästa vecka så ska erica och jag på kryssning till Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiga!! :D

Förra kryssningen

En kryssningen från 2009 (lägg märke till att jag inte har lugg där)


Vi sjöng kareoke inför typ 100 pers

Pappa var full


Nu ska jag ner till vattnet med hundarna :p

hejdå!


(9 juli)

Videobloggen blev inge bra... men Linnea och jag håller på med en videoblogg här med lite fail i sig här och där ;)

kan svara på lite kommentarer:
punkt   om (25 maj):

Känner samma sak... är kille och är bara 173cm :/ btw...jag e 16 år
Svar: Fast det är inte jätte kort. Hade vart värre om du var 1.60 ;) Och vad jag har för mig så slutar tjejer växa tidigare än killar. Så du kan alltid bli längre!

    Minna
om Lördag (26 mars):

Hej! blev lite nyficken på vad Pandora är för häst/ ponny?
Svar: Jag fick rida henne i ponny cupen. Hon rev med hemma ryttaren men kom nolla med mig :D Hon var lagom pigg och jag gillade henne supermycket.



och så har jag jätte mycket bilder på henne och mig. Kan göra en liten bildbomb:







Jag i bakrunden

Det var en rätt stor ponny. men hon kändes liten :p



Fina Pandora. Hon ser lite ut som Zeb på denna bild.

Juste hon var fett sur mot de andra hästarna. När andra ryttaren satt på så fick hon ett damp utbrott som Ronja kunde få förut mot någon annan häst som kom för nära.
sanne om (4 juli):

haha va söt du är alicia ;)
Svar: Nej mest pinsam :)

Elin om (30 juni):

Visst är dom söta? Dom är underbara. Hehe, det är mina kaninungar.. Honey är lite dum ibland.. :P
Svar: haha ofta det är du som äger dem? Erica sa att ägaren gick i vår skola och hette Elin men mer visste jag inte.
Så hon hette Honey, visste inte vad hon hette. Men hon bet bara i tröjan så det kändes inte så mycket :p

De var i alla fall guda söta.

Nu är jag på ljusterö. Kom i onsdags och åker hem på onsdag.


(4 juli)

Imorn ska jag troligen videoblogga och berätta lite vad jag gjort och vad jag ska göra och visa lite bilder. Har videobloggat en gång förut, en riktigt, riktigt pinsam video....
Kan visa den, det var 10 mån sedan:


(1 juli)

Detta är tidsinställt. Tänkte bara påminna er om att jag börjar blogga igen den 8 augusti.


RSS 2.0