28 juli

Typ varje sommar hamnar jag i sommardepressioner, har nu legat sex timmar i sängen och inte gjort något. Har stirrat i taket bara och inte kunnat göra nått.
En av anledningarna till det är att mitt jobb är väldigt krävande, jobbar typ hela tiden. Jag har inte paus två dagar i veckan utan jobbar varje dag. Det är kul jobb, men klarar inte av det typ. Vill oxå ha semester..



Och nu har Ida rest till Spanien i 12 dagar, komme bli fett ensam.. kommer inte ha min festkompis så får stanna hemma varje dag typ..


Och så killproblem.. vet inte vad jag vill längre. Alla killar är så fittiga. Borde fucking dumpa killar och gå på tjejer istället, killar är så struliga. Förutom killar man träffar på fester, men de vill bara ligga därför de är trevliga.



Nej men jag är rätt deprimerad nu, vill bara sova tills allt är normalt igen. Jag kommer ihåg bästa tiden i mitt liv, det var i mars i år. Men jag fuckade upp allt. Vad deppig jag är, får festa imorgon och haffa killar! eller? Nej kan inte det. Det löser inte mina problem längre..

27 juli

Jag är så blyg, jag hatar det. Jag har gillat två killar på riktigt i mitt liv, och jag har aldrig kysst någon av dem. Det är rätt konstigt.. Jag blir så blyg inför den jag gillar. Den första killen dumpade mig för det, och nu kommer jag väl förmodligen bli dumpad av den andra killen också. Jag har hållt på med killar utan problem, men det har varit med killar som inte betydde något för mig, hade inga känslor för dem. Så fort det står något viktigt på spel blir jag blyg som bara den och kan typ inte prata.


Och nu är Ida i Spanien i 12 dagar, kommer deppa ihop totalt nu. Mycket på en gång.. Men om en vecka kommer min häst hem från betet och det är bra!

24 juli

I mitt huvud har jag en lista med ställen som jag någon gång i mitt liv ska kyssa någon på. T.ex på ett flygplan, i en kyrka när jag gifter mig, under vattnet, på något exotiskt ställe i tex Bahamas, i min säng, på ett vetefält mm.


Det där är ett vetefält precis vid mig, det är så fint där. Jag vill verkligen någon gång i mitt liv kyssa någon där!

24 juli

Alltid har jag tänkt, varför är det aldrig killar som gillar mig? Jag har varit så blind, det har varit många killar som gillat mig. Men jag har alltid dumpat dem, alltid bra och snälla killar bara för att jag känner mig kvävd. Jag vill ha vad jag inte kan få..
Och när jag går på fester nu så blir jag dissad så fort jag säger att jag inte är haffbar att jag har kille på g. Inte för att jag vill haffa på fester. Men ingen kille vill ens prata med mig efter jag sagt det, så blir totaldissad av alla. Så det är inte så kul att festa med främmande människor längre..


Skriver detta bara för att jag känner mig lite ledsen, känner mig inte så uppskattad...

22 juli

Har festat så himla mycket denna vecka! Har gått på flera fester på samma dag varje dag, förfest, fest och efterfest, har haft så kul! Bara festat i Tyresö :)







Men skulle vara skönt att få binda mig med någon, jag tycker mer om det än att haffa nya hela tiden som en orre. Så det är mitt mål att försöka skaffa kille till hösten :)

22 juli

Det värsta jag vet är att vara ovän med folk, därför är jag lite konflikträdd. Men ibland måste man bråka lite, man måste våga säga vad man tycker ibland, även om det leder till bråk. Men är glad för att nu är jag är vän med alla viktiga personer nu, folk som betyder nått för mig :)




11 juli

Hade en liten bloggpaus, men nu ska jag börja blogga igen lite.
Har på senaste tiden festat, fått ännu fler djur och deppat och varit lycklig. Typ väldigt mycket har hänt, visar i bilder























RSS 2.0