30 juni

Har suttit i kyrkan flera timmar nu och sett min syster konfirmera sig. Kyrkan är verkligen inget för mig.. Så tråkigt..



30 juni


























30 juni




















30 juni

Alltså jag är så impulsiv ibland. Eller jag känna så starkt så starkt för något en stund sen kan jag tröttna och inte känna något och bara vilja ha nytt. Sen kan känslan komma tillbaka lika snabbt som den försvann och sen försvinna igen. T.ex med mina hamstrar, har verkligen inget intresse kvar. Men ibland dyker det upp igen. Det är så med det mesta i mitt liv, lite jobbigt..


Jaja jag knatar på ändå, känner mig lite gladare i livet just nu och mer positiv. Inte för att något speciellt jättebra har hänt då, men ja jag tar inte lika superseriöst på allt längre som förut. Man ska göra sånt man är sugen på och leva i nuet, yolo liksom!

30 juni

I torsdags var jag på grönan och tittade på när the script spelade, de var grymma!




Sockervadd! mums <3

30 juni

Red ponnyn Linea till betet i fredags. Första gången hon reds till betet, så hon var rätt spänd. Men skötte sig rätt bra :)




Därefter släpptes Hamilton på bete med en liten shettis ;)




Sen åkte vi hem till Annika och hälsade på hennes två veckor gamla labradorvalpar och hennes föl.










Kolla på dem söta långa benen!

25 juni

Har spenderat typ mina dagar med att sola, och passa djur. Rätt nice, blir ju faktiskt lite brun ändå ;)


Sen har Ida och jag en bucketlist över sommaren, står lite busiga saker på den faktiskt..



22 juni

Igår var jag på en fest i Huddinge och det hände så mycket som bara inte fick hända, har mycket minnesluckor från igår.. Det var midsommar och ville köra lite galnare, men det blev för galet! ja ja det som händer det händer..


Idag är jag rätt så väldigt trött, kom hem åtta på morgonen liksom. Och jag orkar bara ligga i sängen typ och ångra en massa från igår..

22juni

Passar ju en undulat nu, den är helt underbart social! Älskar den verkligen, bästa djuret jag någonsin passat! Älskar hur den alltid vill vara med, hur den sitter på huvudet, hur det pickar på min mat och allt! Mamma och jag vill typ skaffa en egen fågel nu.








Den är väldigt lättskött också. Är med fågeln flera timmar varje dag, den är underbar!

21 juni

Igår såg jag filmen After Earth på bio, den var bra! Innan åt jag lite donken mat med Ida ;)


Och idag är det midsommar, det måste ju firas med fest!

21 juni

Har redan tjänat 1000 kr på mitt sommarjobb och jag har rätt så filurliga små roliga djur hemma.


Det här är Caesar, en undulat hona som gillar att sitta på huvudet! Jättesocial och rolig :)

21 juni

Nu ska jag avslöja världens godaste bakrecept på hemmagjord snickers, jätteenkelt.










Det är ett måste för alla att testa detta recept, vi sparade det från en kp tidning för flera år sen och använder fortfarande det receptet :)

19 juni

Jag är inte så jätteytlig, men alltså det finns krav på killar som liksom är väldigt viktiga. Skulle aldrig kunna vara tillsammans med en kille som är:
*kortare än mig
*yngre än mig
Jag tycker liksom killen ska vara den större och dominanta, för naturligt så ska det ju vara så. Killen behöver inte vara snyggare än mig, snarare tvärtom för mig. Jag brukar dras lite mer till långa killar, fast inte alltid. Och blonda, för man dras oftast till personer som ser lite likadana ut som en själv.


Jag är inte rasistisk, men jag brukar inte dras alls till utländska killar. Tycker inte franskmän eller spanjorer är speciellt sexiga som alla säger.. Nej jag faller ner för nordiska människor, men det kanske är för att jag är typiskt svensk, blond med blåa ögon.
Haha detta inlägg spårade ur lite nu, så nu ska jag väcka Ida och sen hjälpa mamma att storhandla :)

19 juni

Igår grillade jag med några, det var jättemysigt. Vi nattbadade också :)






Mina kläder och mitt hår luktar inte så trevligt nu i alla fall! Rök, rök, rök..

18 juni

Jag red hem till mig igår, tog sin lilla tid men det gick. 4 km genom skogen och gator på en livrädd häst var faktiskt inte så lätt :p


Sen på kvällen åkte jag kort till Huddinge sen vidare till Tyresö på chillkrök :)


Just nu är jag lite deppig, men jag ska grilla med mina sköna kompisar idag så det gör mig glad!

17 juni

Har nu lassat in 5 ton hö in i stallet, det var rätt så jobbigt.. Men tänk så bra träning jag fick nu ;)


Nu ska jag rida min lilla polle i solen!

15 juni

Ibland kan jag gå in på facebook och läsa på startsidan och när jag läst klart går jag ut från facebook, sen när jag läst klart går jag ut från facebook och tänker "vad ska jag göra nu, jag vet, jag går in på Facebook!" och så gör jag det, alltså har sämsta minnet. Haha det där händer mig varje dag :O Eller med instagram.



15 juni



























Fast jag rakar inte benen för en persons skull, men ändå, det är jättejobbigt!





13 juni

Alltså det enda som egentligen får mig glad på sistone är ridningen, mycket känns jobbigt nu i mitt liv. Ville ha högre betyg, måste sommarjobba massa i sommar, struligt på killfronten, lite dåligt ekonomiskt hos oss och ja allt..


Alltså imorgon när jag får sommarlov ska jag festa hårt, jag ska vara mer galen och ja ha kul så jag glömmer bort mina problem!

13 juni

Idag klädde min klass ut oss till Marie curie, för vi hade en poängjakt. Se så fina :)


Min klass heter ju Curie :)

13 juni

Hade igår tänkt dra på Värmdös avslutningsfest vid flatenbadet, men polisen kom dit fett tidigt. Och då pallade inte jag dra ut, ska ju till skolan idag och jag sov två timmar dagen innan..
Så igår var jag och red två hästar, red ut på pitbul som var rolig. Sen red jag ut ensam på my Hamilton, han e så fin!


Idag är det poängjakt och städning i skolan, kan nog bli kul! Måste dock klä ut mig till något, hm..

12 juni

Hade tänkt vara hemma igår, men en kompis till mig hade fest och de var typ tio min från mig. Så drog dit och det var kul, var där hela natten!




Sen vid sjutiden på morgonen drog jag och Erica hem till henne och solade och sov utomhus i sex timmar! Var jättemysigt :)




Nu är jag rätt mycket brunare ;)


Helt osminkad, hoho! Nu ska jag rida två pollar, så hejdå :)

11 juni

Alltså, är det bara jag som inte tycker att Zara Larsson är typ den snyggaste tjejen i Sverige? Alltså jovisst hon ser bra ut, men jag tycker ändå inte hon är sådär modellskitsnygg som gör att man ba wooow. En del tycker hon är så snygg, men ja jag är väl lite negativ här och förstår inte riktigt.
Dock så är hon ju skitsnygg på sina modellbilder! Det håller jag med om, men hon ser ju inte riktigt ut så i verkligheten.
Haha jag vet att jag är lite negativ, jag tycker hon ser bra ut och har inget emot henne. Men man hör alla prata om henne och ba ååååh hon är typ den vackraste jag vet! Och jag förstår inte riktigt varför de tycker så...
Det här inlägget skrev jag inte pga av avundsjuka, jag tycker Zara Larsson är skitbra men ville bara säga lite hur jag tänkte :)

10 juni

Nu ska jag plugga, fråga lite på min ask så blir jag glad!
http://ask.fm/alicialindstrom
http://ask.fm/alicialindstrom
http://ask.fm/alicialindstrom
http://ask.fm/alicialindstrom

10 juni

Alltså är det bara jag eller är det inte så att riktigt snälla killar är väldigt tråkiga? Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en supersnäll kille vars liv skulle kretsa kring mig, nej jag skulle bli kvävd och tycka att det var lite tråkigt. Jag vill ha en kille som är lite mer badass, haha alltså inte på riktigt. Men jag tror att jag skulle tröttna på att ha ett felfritt förhållande, det måste hända lite saker. Inte stora grejer, men det ska kännas att båda kämpar för varandra. Men i ett förhållande tror jag att jag skulle vilja ha en kille som var lite bestämmande, alltså ingen mesig kille...Jag har i mitt liv varit lite av en självständig person, jag gillar att vara ledare. Men jag tror att jag skulle vilja vara lite mer undergiven i ett förhållande. Som t.ex. visste ni att höga politiker som måste bestämma mycket och ta många beslut oftast vill vara undergiven i sitt sexliv? De tröttnar väl på att dominera hela tiden så de vill låta någon annan bestämma för en gångs skull. Jag är lite likadan tror jag, vill låta någon annan bestämma över mig.
 
Jag har träffat en del killar, och jag fall mest för en kille som behandlade mig dåligt. Som ville utnyttja mig mest... De killar som var snälla mot mig skulle jag inte kunna vara tillsammans med, de blev liksom mer kompisar för mig. Fick inte känslor för dem eftersom de var lite för snälla, jag blev lite trängd och kvävd... Så jag tröttnade. 
 
Hur det ligger till på killfronten nu är privat, dokumenterar inte det längre på bloggen. Men ja, det finns en kille jag gillar lite extra nu ;) nu ska jag plugga, ha det bra! 
 
 

10 juni

Åh, har tittat på videon när jag tävlar Snow säkert 20 gånger och analyserat en massa över vad jag kunnat göra bättre. Borde ha sagt till om musiken som var på tok för högt, och jag borde ha bytt spöhand... Menmen, höjden var egentligen inget problem, hon kunde hoppa stillastående även fast vissa hinder var för höga och låg på 75 cm. Ifall jag kommer med i youngrider gruppen som ska starta på ridskolan, då vill jag ha Snow som min specielingshäst eller vad mans ka säga. Jag vill jäääättegärna tävla lokal på henne, en stor dröm. Det ska vara en lokaltävling i hoppning i höst, skulle bli överlycklig om jag fick tävla då, och på Snow. Har tävlat lokalt två gånger på Picco, första gången kom jag tvåa och andra året rev han.
Men jag skulle inte vilja tävla lokalt på Picco igen, det går inte att påverka så mycket på honom. Han hoppar allt, men han kan riva... Det är svårt att påverka honom att inte riva. Snow river inte, men hon kan vägra och då kan man ändå påverka och kanske få dem att hoppa ändå. Jag gillar utmaningar, och Snow skulle varaden största utmaning jag någonsin tagit mig ann, och jag tror att det skulle kunna gå! På lokal så brukar det inte vara så stor publik heller.
Men detta är bara drömmar, alltså önsketankar. Jag ska alltså inte tävla lokalt i höst, men jag vill verkligen!
Här är bilder på mig och Snow från i söndags:
Hoppade stillastående, det är därför sitsen är som den är...
Hoppade stillastående igen, därför är sitsen som den e...
 
Snow är svår, men hon är så kul att rida! Hon är precis den utmaning jag behöver och gillar, även om jag vart riktigt ledsen igår så är jag väldigt nöjd idag :) vi kämpade på så gott vi kunde!
 
 
 
 

Sommarjobb 9 juni

Ska ha samma sommarjobb som förra året, alltså jag ska passa djur. Tjänade trots allt 10 000 förra året, men det var otroligt mycket tid och arbete jag la ner. Alltså jag var tvungen att jobba varje dag nästan hela tiden, hade aldrig tid att komma utanför huset. Men i år ska jag få mer hjälp av min lillasyster, så att jag har tid och feeeesta ;)
Jag ska inte heller ha lika många djur denna gång, hade vid ett tillfälle 18 marsvin, 8 kaniner och 20 hamstrar hos mig... Det tog en hel massa tid!
 

9 juni

Japp, tävlingen gick sämst idag. Fick Snow som jag ville, men hon var rätt så spänd idag och det gjorde inte saken bättre att musiken i ridhuset var jättehög (det ska den verkligen inte vara när man tävlar) och hinderhöjden var fel... Skulle hoppa 60 cm med henne, och en del hinder låg på 75 :S Så hon typ vägrade två gånger, men fick över henne stillastående två gånger. Men hon backade några få steg... Så blev 4 fel i grundomgången. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, här är en video på hur det såg ut:
 
Men ja, alltså jag tyckte ändå att jag kämpade på bra på henne. Jag kunde ha gett upp men jag fick över henne på alla hinder utan att ramla av, med nöd och näppe. 
Det var synd att det gick som det gick, menmen det är bara att bryta ihop och komma igen. Snow är fortfarande min favvoponny, vill fortfarande tävla henne mer. Får tänka positivt, eftersom hon var såhär så kommer ja nog fortfarande vara den enda som vill tävla henne, får lite ensamrätt på henne ;) Hon är ju inte direkt lätt att tävla... 
 
 

9 juni

Alltså jag är en sjukt känslig person i vissa fall, jag måste ärligt ta att sluta bry mig så mycket över småsaker.... Vart riktigt deprimerad igår, alltså riktigt... Men nu mår jag bättre och jag ska försöka satsa på att vinna KM idag! hohoho... Skulle behövas med en liten seger i livet eftersom det är lite struligt för mig nu. Skulle bara vilja åka utomlands hela sommaren tills ingen är jobbig längre. 
Hoppas på den däääär fiiiiiiina ponnyn idag! Hoppas på att hon är lika awesome som hon brukar också isf :D Som tvåa har jag önskat Minty, henne vann jag KM på förra året, så skulle inte göra så mycket om jag fick henne heller :)

8 juni

Visste tre fester igår men stannade hemma för att Ida skulle göra klart sin uppsats som jag trodde skulle ta en halvtimme men som tog mycket längre tid.. Och jag pallade inte dra ut ett på natten så hade sämsta kvällen hemma..


Idag tror jag att jag ska dra ut, jag vill verkligen för att jag känt mig lite ensam och forever alone på sistone.. men får se, ska upp och tävla tidigt imorgon :/

8 juni

Det är väldigt viktigt enligt mig att svara på sms! alltså jag är jättekänslig för sånt, svarar folk inte så sms så börjar jag analysera jättemycket och tro att de är sura..



7 juni

På söndag är det klubbmästerskap, jag har kvalat till det i hoppning. Ska se om jag orkar tävla, ska ut dagen innan så kommer säkert få typ 2 timmars sömn :P 
Förhoppningsvis får jag tävla Snow, har önskat henne i första hand. Och hon är inte så poppis att tävla i hoppning, bara jag som vill ha henne. Det beror ju på att chansen är rätt stor att hon vägrar ut sig :P
Hon hoppar så bra när hon hoppar! Så om hon inte vägrar så är hon bästa hästen att tävla :) Ifall jag får henne så ska jag försöka att satsa på att vinna, vann förra året så vill ta hem titeln igen ;) Är fortfarande klubbmästare på ponny, men på söndag blir det en ny person om jag inte försvarar min titel. 
Hon hoppar så bra! 
 

7 juni

Jag älskar smörgåstårta, och vart så sugen på det. Jag tittade i kylskåpet och där är det tre stycken tårtor, jag typ dreglade och verkligen ville ha..


Men när man inte får ta så känns det mindre roligt att äta en torr ostmacka.. Haha vilka lyxproblem jag har, ska ju ändå få äta tårtan senare idag :)

7 juni

Har kommit på hemligheten hur man får killar


Bara säga ligga, och dem kommer! haha synd för dem dock att jag inte skulle ligga. Men luras kan man alltid, hoho busealicia

6 juni

Jag ska ha klänning imorgon, och högklackat!


Fatta, brukar aldrig ha klänning eller högklackat! Men det är fint :)


Lockade till och med håret, men håret vart så kort så kommer ha rakt hår :) men tror att det kan bli fint!
Ser fram emot imorgon när min syster tar studenten :)

6 juni

Idag så är det storstädning i mitt hus, min syster tar studenten imorgon och 30 personer ska hem till oss.
Förresten, måste få klaga lite.. Mina pengar är slut, tjänade 10 000 förra sommaren och de är slut nu.. Vart har dem tagit vägen? hehehehe kanske jag inte ska skriva på bloggen..
Måste sommarjobba i år med :(



6 juni

Idag tog jag årets första dopp med Erica! var faktiskt inte så kallt :)


Sen var det meningen att hon och jag skulle vara hemma och titta på film, men hennes skola skulle ha utefest på rålis så vi drog dit. Var väl helt okej där, träffa lite nya vänner :) Sen var det bra att jag var med Erica, kom hem halv två i natt! brukar i vanliga fall inte komma hem innan fyra, hahah ;)


Men alltså ska dra ner lite på festandet, ska bli duktigare! ska bli oskyldiga Alicia igen

4 juni

Åh vad pinsamt, min mamma pratade nyss om "blommor och bin" med mig. Det är så pinsamt... Det är liksom inte sånt man vill prata med sin mamma om. Nä hahah vad skumt det var...
 

4 juni

Vad gör man om man är mig en tisdagskväll utan att ha plugg att göra och ingen skola dagen efter? Och ingen festgalen Ida med mig. Jo då stannar jag hemma och blandar ihop en massa ingredienser på egen hand och äter, smakar kladdkakesmet :D





3 juni

Har varit värsta hamstergeeket i flera års tid, och måste erkänna att jag tröttnat på hamstrar totalt nu. Har 3 stycken kvar och tycker synd om em, de får inte alls mycket tid... Men de är så gamla att jag inte kan omplacera dem. 
Kommer ihåg tiden när jag la ner timmar på hamstrar per dag, var ju med i ett 3 sidor långt reportage i KP.
Erica och jag köpte ju en hemsida till vår hamsteruppfödning och fick flera tusen visningar. 
Och det ringer folk mig typ varje vecka fortfarande och undrar om jag fortfarande föder upp hamstrar, nej har inte gjort det på länge. Förstår inte hur de hittar mitt nummer...

3 juni

Veckoplanering
 
Måndag: Slutspurten i plugget, plugga, plugga
Tisdag: Sover hos Ida tror jag? Inte planerat så mycket mer
Onsdag: Chillkrök
Torsdag: Måste vara hemma och storstäda inför studentmottagningen i vårt hus
Fredag: Måste skolka skolan för att min syster tar studenten. Blir väl fest eller nått på kvällen.
Lördag: Måste vara hemma för ska upp tidigt dagen efter... Ska rida MH
Söndag: Ska tävla klubbmästerskap i hoppning

JAAAAAAAA

Jag fick A i slutbetyg i biologi 1!!!! Har hittils fått reda på att jag har A som slutbetyg i spanske tre och biologi 1!


Wiie

3 juni

Enklare än så är det inte, hatar alla dessa spel som finns.

2 juni

Har vart hos Ida hela helgen. Hade jättekul igår och träffa massa nya människor! Fast det blev en del förstört i idas hus, oupsie


Nu ska jag plugga och fundera på lite vad jag vill med livet.. Allt är inte lika solklart längre..

2 juni

 
 
Allt är strul nu, bråkar med typ alla. Har svårt att veta vilka man kan lita på, och folk tror att jag ljuger. Sånt irriterar mig eftersom jag anses som en väldigt ärlig person av många. Jag snackar inte skit om mina vänner med andra, jag håller inte på med flera när jag gillar någon och jag hatar när folk tror det om mig. I högstadiet röstades jag ut som klassens snällaste tjej och var kamratstödjare i friends, jag har gått på många friendsmöten där man är emot mobbning och skitsnack. Jag vet att man inte kommer någon vart med att ljuga, så jag blir bara så otroligt ledsen när folk tror mer på random personer än mig, att de tror att jag är falsk.
Tänker tillbaka på tiden när jag inte festade alls, jag var hemma med mina hamstrar typ. Kände mig väl lite ensam då, men det var tryggt och inte lite struligt och dramarikt som nu.
 
Tänk, i somras hade jag aldrig gått på en fest förut. Var helt emot fester och alkohol. Hängde med Erica hela tiden och hade kul ändå, saknar det lite nu...
Jag hemma hos Ida i somras, haha känns som tio år sen.
 

RSS 2.0