30 augusti

Förlåt för att jag lösenordsskyddade min blogg, men blev lite paraonid ett tag. Men nu är det borta, dessutom var användernamnet och lösenordet Alicia så rätt så enkelt :P
 
Men livet rullar på bra här! Igår kom en kille till mig och vi gick på en lång promenad och åt donken och det var jättemysigt. Vi är inte helt tillsammans direkt, för i ett års tid har vi bara varit vänner och ta vänskapen ett steg högre ska man inte gå för fort med.
 
 

25 augusti

Min fina kanin!



25 augusti

Mamma har köpt en lampa till mitt rum, och den har så otroligt irriterande ljus!


Nu ska jag sova och se fram emot första mattelektionen imorgon..

25 augusti

Igår var jag på klassfest sen drog jag vidare på fest i Tyresö, och jag hade väldigt kul igår!


Just nu är mitt liv så bra! Har bara vänner i mitt liv som inte är falska nu, ridningen är igång och jag har en kille på gång ;) Så nu mår man bra!

24 augusti

Igår var det första youngrider träningen. Fick sitta på Justus som jag aldrig ridit förut och han var lite jobbig att rida. Han böjer väldigt enkelt på nacken, men för att få honom att jobba i form måste man kämpa lite mer. Man måste verkligen rida fram till handen på honom, stadig hand och inte sitta framåtlutad. Han vart riktigt fin efter lite kämpande, kunde trava på en stadig fin form i bra tempo. Ska tydligen få sitta en del på Justus nu, vet inte riktigt om jag vill det :/
Sen efter så red jag ut på Hamilton och han var väldigt mjuk och fin. Men när jag skulle galoppetra drog han iväg i sken och i skenet börjar han plötsligt med att skjuta upp ryggen i luften och gör otroligt stora bocksprång. Jag tappar stigbyglar och håller i tygeln med en hand bara när han skenar och bockar som in i helvete. Har aldrig varit med om så läskigt stora bocksprång. Jag tappade balansen och såg hur marken närmade sig och då bockar han igen och skjuter upp mig i luften och då landar jag lite bättre på honom. jag skriker lägg av Hamilton!!!! Och då slutar han, men jag var så nära att ramla av. Dumma häst. Efter det galopperade jag i kort fin dressyrgalopp.
Men jag slog till handen väldigt hårt när han bockade en massa, så nedanför lillfingret har jag väldigt ont. jag och mamma tror att jag fått en spricka i handen. Så har bandage nu :/
 

24 augusti

I torsdags fick vi tag på harens ägare och hon sa att vi kunde få haren! Så nu har vi en egen kanin :D Det första jag gjorde var att köpa en ny snyggare och större bur till henne!

Och så snickra jag ihop ett fult hus..


Hon gillar att sitta på huset bara :)






20 augusti

Åh idag var typ riktiga skoldagen, såg de nya ettorna. Och de var konstigt nog jättelånga och såg mycket äldre ut. Jag visste knappt vilka som gick i trean och vilka som gick i ettan :s Och jättemånga snygga killar, det var som att gå i en godisaffär. Så många snygga killar :D
Sen hade vi en rolig poängjakt i skolan, vi skulle samla in lite olika grejer och ta foton på vår grupp på olika ställen :)







20 augusti

Jag och två killar i klassen har en sommarlista med lite utmaningar. En utmaning var att färga håret rosa, så jag och Oliver gjorde det. Hahaha det var så pinsamt att åka buss info med det!






Allt rosa gick bort efter ett bad, fast badet blev väldigt rosa..


Nu är jag helt blond igen och det känns bättre ;)

18 augusti

Imorgon börjar skolan för mig, och det ska bli lite kul. Fast jag har blivit väldigt optimistisk på senaste tiden, känner liksom att man inte kommer någon vart genom att bara klaga. Man ska se allt genom den ljusa sidan :)


Just nu slutar jag tänka så mycket framåt, jag tänker såhär: vad skulle göra mig glad just nu? för stunden? Är det att äta lite jordnötter gör jag det, gosa med kaninen? hoppa agility med hunden? se en film? laga fattiga riddare? Man ska se alla små grejer som gör en glad till något stort :)


Jag gjorde fattiga riddare mitt i natten för att jag kände för det. Och jag var hur nöjd som helst med det, jag hade kunnat festa igår om jag ville. Men det ville jag inte :)

18 augusti

Jag har just nu festpaus! Känner liksom inte för att festa, inget behov. Är typ hellre hemma med djuren ensam.


Jag bryr mig inte ifall om folk tycker jag är tråkig, jag vill försöka hitta tillbaka till gamla goa, rara och duktiga Alicia, som hellre lekte med sina hamstrar än festade.


Anledningen till det är att jag denna vecka fick höra några falska rykten om mig i Tyresö, typ att jag hållt med tre killar jag aldrig hållt på med. Typ att jag är orre och så, blir lite ledsen då eftersom det inte stämmer. Så jag ska börja ta det lugnt och festa mindre och hjälpa till mer hemma, min mamma har ju i fyra år haft en kronisk inflammation i hjärnan, en sjukdom vid namn ME. Hon har blivit sämre på sistone och är 100 % sjukskriven nu och för det mesta sängliggandes. Jag kan inte vara ute och röja varje natt längre, det oroar min mamma och jag vill att hon ska må bra.


Hon var inlagd på Huddinge sjukhus en natt igår för sömntester.

I höst är jag också med i något som heter youngrider, en extraträning som är varannan lördag 08:00 då kommer jag ändå inte kunna festa på fredagen.


Så jag ska försöka bli duktig igen, satsa på skolan :)

15 augusti

Nu är jag påväg till Ida och vi ska köpa ben och Jerrys, självklart cookie dough smak! Sen kanske vi ska på fest, annars kör vi nog chillkrök i hennes husvagn :)


Finast är det med lite smink! Har pyttelite smink nu :)

15 augusti

Duktig jag är som är ute och rastar kaninen


Haha nej egentligen brukar jag släppa ut henne i en jättestor hage, skulle bara testa att ha henne i sele :)

15 augusti

För en vecka sen dog min sista guldhamster CocoPopz Tom Toolbox. Jag vet inte varför han dog, det var lite läskigt jag hittade honom död i sin sandlåda med öppna ögon :s Han blev i alla fall 2 år och 8 månader.
 
Det var en hamster som fick vara med om mycket, han fick åka kryssning till Finland en gång bara för att få para sig, han åkte till göteborg en gång för att få para sig och han tjuvparade sig hemma hos mig en gång på en bibel. Han ställdes ut på SM en gång och fick cert av engelsk domare. Han var klapphamster i en hage på husdjrusmässan i kista en gång. Ja han fick vara med om det mesta ;)
 
Kommer inte skaffa en ny hamster pga av att jag har papova risk i mitt hus, smittsam guldhamstersjukdom.

13 augusti

Igår träffade jag Erica på kvällen och vi snackade om att man någon gång ska sminka sig fett länge fett fint, men sen kom vi på att det inte passar på oss. Jag och hon har typ utseenden som blir typ förstörda om man har mycket smink, det ser bara grovt ut. Finns flera olika typer av utseenden, en del tjejer är snygga, sexiga, knubbiga och jag och erica kan man säga är mer söta än typ sexiga. Och därför passar vi inte i för mycket smink. Det är som att sätta på massa smink på en bebis, det är inte snyggt.. Plus att jag är blond, blir för grovt om jag ska ha typ eyeliner. Passar bäst i bara mascara och pyttelite ögonbrynspenna :) Sen för några dagar sen hade jag lösögonfransar, och mer smink. Blev alldeles för grovt på mig..
Så lite smink är bäst på mig :)
Jag lockar också till mig de killar jag vill ha på det viset, vill inte ha en kille som vill att man ska vara sjukt fixad hela tiden. Satsar mer på att vara söt än snygg när jag sminkar mig :)

13 augusti

Har ju köpt ny mobil, xperia z som är vattentät. Så då kan man skriva i duschen faktiskt ;)


13 augusti

Har haft värsta pojkproblemen på sistone, lite strul med en kille. Men nu är det slut och det är bra för det var bara jobbigt mellan oss ändå. Så nu känner jag mig lite mer fri, glad och vad kallas det, jo 100 % singel ;)
Nej men ska ta det lite lugnt faktiskt, vill inte hoppa från en kille till en annan på typ en vecka..
 

13 augusti

En vecka i somras var jag på sommarbetet och visiterade hästar. Fotade en del då, här är några bilder:
 
 
Hjärta
 

13 augusti

 
Har haft 40 djur hos mig denna sommar, alltså djur som jag passat. Det har varit kul men lite jobbigt. Nu har jag bara en kanin kvar, och vi kanske ska behålla henne. Hon heter Hokus Pokus men vi har döpt om henne till Haren, för hon ser verkligen ut som en hare!
 
 
 

11 augusti

Vad jag saknar att rida Spot, nu är det 3 år sedan jag red honom sist. Min fina gamla sköthäst!
 

RSS 2.0