30 november

Haha, jag använde inte instagram på ett tag förut. Men har nu börjat med min egna personliga instagram igen. Och jag har nu fått rekord med likes på en bild :)


Målet är att få hundra likes, men det dröjer nog ett tag :)

30 november

Kan visa lite fler bilder på dvärgarnas födelsedag :)
Söta bollar jag har :)

30 november

En riktig supermys fredag blir det idag :)


Hello Kitty strumpor och allt :D






Och how i met your mother :)

30 november

Älskar snön som finns nu :D vi hade lite snöbollskrig på rasten idag :)






Kramar en snöboll


fint med snö :)






Snöänglar!




Yolo, haha blev faktiskt rätt blöt när jag gjorde änglarna :p


En fin fågel som jag och Melina gjorde idag :)


En snubbe jag gjorde idag


Så fint :)



Japp, ni fick lite bilder som summerar min dag :)


23 november

Dagens outfit för den som undrar :p



30 november

Nu har jag faktiskt också börjat gilla snön som alla andra! Men det är för att det är sån här fin snö ute nu, inte ful slasksnö. Så igår vid elvatiden fick jag typ fnatt och sprang ut i bara skor med Zingo och sprang runt runt huset hahaha och sparkade upp snö till Zingo. Det var inte ens kallt :D Men jättemysigt, för det blir så mycket ljusare ute när det är snö :)
Hehe, lite bilder på Zingo För två år sen, för förra året var det knappt någon snö. Men förrförra året var det ju typ en meter snö :)

29 november

Har varit en bra dag idag, förutom att jag träffade på ett gammalt haff idag, och det var rätt så pinsamt. Men jag är superglad för jag fick ett starkt A på en historia uppsats idag :D Så jag firade med en kärleksmums :)



Har gått på en promenad till strandtorget idag med min storasyster och köpt lite mat och godis, vilket var mysigt trots snöovädret :)

Sen tog jag ett varmt bad. Så denna dag har varit väldigt positiv och skön! Och imorgon är det fredag :D


29 november

I natt har jag shoppat jättemycket inför en stor fest på röda mattan. Det drömde jag och det var faktiskt en rätt skön dröm att drömma! Gillar att shoppa, så hoppas drömmen fortsätter nån dag :)
En sak som piggar upp lite på morgonen är ju faktiskt att vakna och det är ljust ute för att solen skiner och snötäcket lyser upp!


Fast nu kan snön försvinna, det är sån här äcklig blöt och slaskigt snö, usch usch :)


28 november

Red Dingo idag, och vi red Working equitation, så inte mycket dressyr. Vi red med enhandsfattning en hel del. Det gick rätt bra, jag galopperade två gånger mot tjuren med en lans och klarade av att pricka ringarna båda gångerna.
Föresten, någon som la märke till skitvädret idag? xD Det var lite coolt, för jag såg när regnet förändrades till snö. Var rätt coolt :)


Haha, kolla sån cool bild jag fick. Det är snöflingor :p


En läskig sak som hände idag. Det var att jag mockade inne hos Hamilton idag, och så helt plötsligt lägger han sig ner och rullar runt! Han sparkar hej vilt med benen så jag nästan blir ihjälsparkad där inne, jag tvingas fly ut därifrån och hoppa över skottkärran :o Farlig häst, den där my Hamilton alltså :p




Imorgon är idrotten inställd, så jag börjar 10:30 vilket är väldigt skönt! :)

28 november

Happy jag i skolan idag :)






Mitt klassrum ser rätt exotiskt ut med den där växten :)

28 november

Så skönt, har verkligen inga läxor eller några stora inlämningsuppgifter nu. Så det blir chill hemma idag och imorgon med plugget :)

28 november

Misstänker att min dvärghamster Nutina fått diabetes, för hon dricker så mycket. Det skulle inte vara bra eftersom då tynar dem sakta bort, man måste avliva till slut. Hon har ett rätt högt ph-värde också.


Jag har 5,5 och hon har 8,5.

En annan sak som jag är rädd för, det är en skitläskig tavla i vårt vardagsrum! Blir seriöst asskraj för den jäkla apan :o



Känns som om den ska börja leva och sen knivhugga mig i sängen :o :o.
Aja, nu ska jag fixa mig snart för att gå på två lektioner som vanligt i skolan på onsdagar ;)

27 november

Förra inlägget råka jag publicera, orkar inte ta bort det.
Idag har jag varit duktig och lagat middag och tvättat kläder. Det är saker jag gör ofta men sällan bloggar om :)


Ljus och allt :)




Nu tänker ni säkert, varför tvättar hon vanliga kläder tillsammans med strumpor och trosor som ska tvättas i 60 grader. Jag tvättade allt tillsammans för det är miljövänligare, och den riktiga anledningen är att jag inte orkar tvätta tvätten två gånger :p

27 november

Har haft otur med rätt mycket idag, men ändå har jag känt mig rätt glad. Undra vad det beror på? Måste vara att jag har så lite läxor på sistone :)

(27 november)

Jag är fortfarande kompis med killarna från grekland på facebook, för jag var ju på kreta i våras och jag och Erica hittade oss lite vänner.Blir bara lite irreterad på det dem lägger upp på facebook, fattar nada av deras grekiska :O
Någo som kan översätta? min facebooksida ser helt utländsk ut ibland :P
 
Nu ska jag fixa mig inför lite skola :)
 

26 november

På bra humör nu! Vet inte varför, bara är det. Kanske för att jag fick en fet stor sovmorgon idag, började tio i elva. På söndag är det globen horse show och det har börjat bli roligt att åka buss, har märkt att det åker ett par snygga killar på bussen ibland. Och jag vet, man ska inte stirra. Men småkollar får man ju göra lite diskret ;)


Händer inte så mycket mer i helgen, men nästa helg ska fan jag och Ida göra något. Har inte gjort något på jättelänge, i vanliga fall (för ett halvår sen) hade jag inte brytt mig. Men nu är det inte alls lika roligt att ligga hemma och titta på Mean Girls samtidigt som man frossar godis. Vill ut och träffa folk, ta liten paus från huset :)



26 november

Idag var vi på studiebesök på Dn, och det var rätt så tråkigt. Jag vet med säkerhet att jag inte vill bli journalist, verkar sjukt tråkigt!


Artikeln med Loreen, den layouten bestämde Ida och jag :)




En klassbild på oss gjordes som en löpsedel :p

26 november

Haha, ja tydligen är jag gay enligt det här testet :p



(26 november)

När första twilight-filmen kom ut, då höll man ju fortfarande på med blue tooth och sånt där på mobilerna, man skickade över låtar och saker till varandra. Fick då en linkin park låt på mobilen, den är med på eftertexterna i Twilight. Fick höra den här om dagen, och den är faktiskt väldigt bra om man är på depphumör. En fin låt, som jag gillar :)
 

2 november

Har sagt det förut, och jag säger det igen. Jag gråter seriöst av att bara höra Titanic låten! Jag gråter inte av att se filmen längre, men jag gjorde det när jag var liten så det sitter kvar. Så fort jag hör Titanic låten blir jag så otroligt känslosam. Haha, inte många låtar som får så stark inverkan på mig :P
 

25 november

 
Kan skriva om alla hästar som jag satt igång och hur de var att rida då :)
 
* Allra första gången jag fick sätta igång en häst, det var skettisen Lisa. De behövde en väldigt liten människa som kunde skritta på henne, och jag var väl runt 10 år och väldigt liten så jag passade ju bra.
 
*Men den första riktiga igångsättningen var på Spot, satsan vad livrädd jag var för honom då. 2007 var det, så 11 år var jag. Han var skitläskig i spiltan och när jag skulle sitta upp på honom, men att rida var han världens underbaraste!
*Fick provrida Izyda på grällsta till ridskolan, kommer inte ihår hur länge sen det var. Men ett par år sedan. Jag tyckte inte om Izyda, jag tyckte hon var lite dum för hon gjorde sönder min vante :P 
*Fick sätta igång bonita lite grann när hon kom till ridskolan. Kommer knappt ihåg något från det, bara första gången jag hoppade henne. Hon kunde inte vara först i ledet så det gick jättedåligt.
*När Tella kom till ridskolan så fick jag rida henne en del. För hon var supermega pigg då. Jessika ridläraren fick longera henne när jag red för att hon var för pigg. Men det var roligt att rida henne, för jag kommer ihåg att jag kunde få henne lite i form. Blev förvånad första gången jag hoppade henne, hur hon verkligen slickade hindrerna, hoppade max så mycket som behövdes :P Gillade tella så mycket att jag skulle ha börjat sköta henne om jag inte redan skötte Spot och Picco.
Jag på Spot, sanne på tella.
 
*Satte igång Lollo en jättekort stund, bara i skritt. Kommer knappt ihåg något från det.
*Spot blev ju halt igen och jag grät stora krokodiltårar, men sen blev hanf risk och jag fick sätta igång honom vilket gjorde mig glad. Det var dock under vintern så jag frös typ ihjäl. Men han var jättefin att rida då :)
 
*Fick skritta igång Snow litegrann.
 
*Satte igång Hamilton, hahah efter han vart halt. Svårt att tro va? Det var iaf tråkigt, för det var skritt i skogen utan några diken :(
*Fick sätta igång Hell. Lärde mig väldigt mycket av att rida honom, jag hatade att rida honom i början. sen så blev han typ min favorithäst på slutet. saknar verkligen att rida honom :(
*Fick sätta igång Chiko litegrann, vilket var kul även fast jag bara skrittade. För Chiko var på bushumör rätt ofta och kunde få för sig att skena iväg ibland :P
Har varit väldigt lärorikt att få sätta igång många olika typer av hästar, och roligt. Den igångsättning som var absolut roligast och som jag ofta tänker tillbaka på är ju Spots igångsättning, att få rida Spot varje dag i flera veckor, som om han var min egen. Inget kan slå det, min ängelponny <3
Kommer typ aldrig bli att sätta igång någon häst igen, för jag har ju inte tid nu på gymnasiet. Jag fick ju sätta igång många hästar förut för att jag var liten och kunde rida alla små hästar, jag var mycket i stallet och hjälpte till. Men nu är jag stor och är typ 1-2 dagar i stallet i veckan bara, haha. Men jag är lycklig ändå, blickar framåt istället :) Har ju en massa fina minnen. 

25 november

Har bakat kärleksmums!





Nu blev ni sugna på lite kärleksmums va? Jag med, så jag ska nog ta och äta en nu bara för att jag kan! :D


(25 november)

Jag red Hamilton igår, ute i skogen. Det gick bra, han skötte sig bra. Däremot så skötte sig inte privathästarna när jag red förbi den hagen, har aldrig sett en häst rejsa omkring så galet som privathästen Elvira gjorde. Gjorde i alla fall en liten videoblogg från hästryggen när jag failhoppar ett dike och hopapr en stock :)
 
Sen filmade jag också när jag galopperade bakom skogshagen, men den videon är ganska tråkig för jag tog det rätt lugnt efttersom jag bara höll i tyglarna med en hand och filmade med den andra.
 
Så nu vet ni hur oseriös och lite iplulsiv jag är när jag rider ute i skogen, det måste vara spännande och roligt :D

23 november

Hade matteprov idag och jag tror nog inte att det gått så dåligt någonsin på ett prov, haha ja bara att förvränga och tänka på hamstrar :)




(23 november)

Måste faktiskt få skyllde den dåliga uppdatering på att jag satt och pluggade hela dagen igår! Vi simmade med skolan på morgonen sen har jag pluggat stenhårt i skolat, stannar kvar efter skolan till halv 5 för att plugga. Sen pluggat 4 hemma timmar också. Känner mig bra :D
Idag ska det inte pluggas, neppnepp! Friiiiday, kanske ska göra något med Ida idag, eller imorgon.
 
Fick en fråga om jag hade Tom kvar, och självklart har jag det! han är näst på tur att fylla år, 21 december fyller han hela 2 år redan :O
Sen har jag också Eternity kvar, som är 1,5 år :)
Och så Fideli :)
Hahaha,  snacka om att bitchblicka :P
Lite bättre bild på fiddan :)
Nutina
Hoppetoss
 
5 hamstrar har jag, fast i 3 burar. Jag vet att jag inte skriver så mycket om dem längre, men jag tappade lite intresset av dem ett tag när jag började gymnasiet. Men nu har jag börjat hitta tillbaka till dem igen :)
 

22 november

Ha den äran underbara Fideli och Hoppetoss på 1-årsdagen! Mina små fjantar har nu blivit 1 år, även fast det känns som igår när jag åkte för att köpa dem. Kommer ihåg när jag var på husdjursmässan som funktionär på hamsterfronten och avundades alla med dvärghamster där, några dagar senare fick jag hem Fidelie och Hoppetoss :)
Sådär såg de ut första dagen jag fick dem, 6 veckor gamla bara :)

21 november

Hahaha, filmade nyss Nutina som spottar ut allt hon har i kindpåsarna. Ser ut som om hon på att tömma hela sin kropp på inälvor :P

21 november

Red Dingo idag ändå, för jag pratade med mamma innan och hon tyckte jag skulle rida Dingo, inte så att man blir sämre ryttare av det. Man behöver inte alltid stora utmaningar.
Vår ridlektion var rätt flummig men rolig idag, haha inte så mycket dressyr direkt :P Vi delades upp i två gruppen, ena gruppen red på en volt i ett varv och den andra gruppen red på en volt i andra varvet runt den första volten.
Halva gruppen hade ett spö och så skulle man lämna över spöet till den andra volten, och så skulle man få tillbaka något spö. Man skulle försöka hinna med det så många gånger som möjligt. Först gjorde vi det i skritt, sen i trav och sen galopperade ena volten. Måste säga att det var grymt roligt! Särsilt i galoppen, för Dingo kan galoppera så kort och han är så välbalanserad i galoppen så man kan ju styra lite hur som helst med enhandsfattning och han hänger med som en liten westernhäst.
Sen red vi två och två, jag red bredvid Snow. det var också skitkul för vi hamnade för nära varandra hela tiden så våra skor slogs ihop och hästarnas rumpor trycktes mot varandra, det blev helt enkelt lite kaos :P Och kaos kan vara kul :)
Hahah, kadriljen på lucia förra året. Hade ju Dingo då, haha fast då blev han skitnervös och fegade ur :/
 
Sen så avslutade vi med lite dressyr på volterna i trav och galopp, kände att han var lite stel och och inte jättemjuk i munnen. Så jag hade honom i låg form och lullade mest omkring. I galoppen så galopperade han jättebra framåt och var fin :)
Tyckte att det var ett jätteroligt ridpass, men jag tog det inte så jätteseriöst. Jag skrattade mer än red typ, haha :)
 

21 november

Haha, vi var bara fem personer idag på matten :p Det var mysigt :)




Hehe, tavlan blev rätt smutsig efter mattelektionen :p

Åkte buss med zingo idag, haha, hon var helt livrädd :p



21 november

Todays outfit! Om någon undrar :p


Nu drar jag på matte,matte, matte!

(21 november)

Inatt så råkade jag ställa om min klocka, haha ja gör det ibland på natten :S Jag ställde klockan framåt två timmar, så sen när väckarklocan ringde vid sex så var jag tröttare än vanligt. Märkte sen efter en stund att klockan bara var fyra, så det vart ju bara tillbaks i säng och somna om direkt :) Egentligen är det ganska skönt att se att, yea jag har två timmar kvar att sova :)
 
Vet ni vad? Vår engelskalektion är inställd idag och det är frivilligt att gå på matten, skulle egentligen kunnat stanna hemma och åka till skolan bara för att gå på utvecklingssamtal. Men jag är ju duktig elev hära, och går på matten OCH en extramatte efter lunch frivilligt. Fast det kan ju ha med att göra att jag typ inte vill ha F på matteprovet på fredag :P
 
Idag är det ridning, skojsigt! Vill ha Ruudi :(
Men jag får väl Dingo, men jag tror jag ska byta med någon om jag får honom. Kanske en tripp till på Globus skulle inte skada, han kan ju också bli galen och stegra :P
Måste säga att det var lite läskigt att hålla i Globus när han stegra gång på gång, trodde jag skulle bi nersparkad :P
 

20 november

Jag tar lite illa upp av såna här bilder:


Jag tycker att det är jättefint att vara kurvig, jag skulle haft något emot det. Men jag kan inte få en sån kropp, inte nu i alla fall. Jag är byggd rätt liten och nätt, hur mycket jag än äter så går jag inte upp mer än ett kilo på flera veckor. Så jag tycker det är lite elakt att säga att kurviga tjejer är finare. Många smala tjejer kan inte bli så kurviga, för många har ätstörningar och det är ett problem för dem. Det är svårare för dem att gå upp i vikt än för tjocka att gå ner i vikt, det är faktiskt så att det är mycket enklare att gå ner i vikt än upp. Så jag tycker inte man ska skriva så, att man tycker en sort är finare. Alla är fina på sitt eget vis :)



20 november

Iih, får lite panik här alltså!! Har suttit med matten i över en timme nu och är ett lika stort frågetecken som alltid. Tror jag måste hyra en mattelärare eller nått, det här går ju inte!






Och där dog Alicia, snipp, snapp, slut! Nä faktiskt inte.
Men jag måste gå på en extramattelektion imorgon tror jag, annars kommer jag få F i matte säkert :(

20 november

Hahahah, så himla rolig video. Ni måste kolla på den, jag skrattade fett mycket :)
 
Nu hittade jag en ännu roligare, hahahha ni bara måste se på den här :)
 

20 november

Kom på idag att tisdag är typ den jobbigaste dagen på veckan. Det är inte mitten av veckan, utan mer som en jobbig förlängning av måndagen.
Men man kan väl vara glad ändå :D


Egopic inne på skoltoan, så jävla cool alltså B)

Nä, nu ska jag göra viktiga saker som att kolla facebook :)

(20 november)

Satt nyss och googlade lite om te, för jag tror att jag är en temänniska. Har i ett års tid nu tvingat i mig själv kaffe på morgonen ibland för att bli pigg, men det smakar inte bättre nu än vad det gjorde för ett år sen. Te är i alla fall gott att dricka och det känns nyttigt :) Te innehåller hälften så mycket koffein som kaffe, men det duger för mig.
Te med mjölk och honung i smakar bäst :)
 
Just nu är jag livrädd i mitt hus, jag sitter instängd på rummet helst. För jag har smittat min lillasyster Linnea med min konstiga influensa, så hon har 40 graders feber och världens hosta. Hon hostar hela tiden och håller inte för, så jag får ju panik! Tycker det är så himla äckligt när folk hostar, även när jag hostar själv. Håll för när vi hostar!

19 november

Möt proffset i att skjuta på saker som läxor som behövs göras :p gjorde i a alla fall klart en läxa idag efter att ha skjutit upp det med allt, som tex en kopp te.




Doppade pepparkakorna, sen sekunden efter bilden togs så ramlade en bit av pepparkakam av :(


Så det var små bitar av pepparkaka i mitt te, inte gott :(

Sen har jag nu suttit och gosat lite med Nutina, upptäckte då hur små dvärghamstrar egentligen är. Pyttesmå! I alla fall nutina, liten som en mus. Tycker det är så gulligt, och rätt coolt att jag lyckats göra henne tam :) Att ett så litet djur kan gilla stora människor.





19 november

Gör reklam igen för min djurinstagram, där lägger jag bara upp bilder med djur. Djuret är i fokus :) Roliga och fina bilder på djur som jag själv tagit lägger jag upp :)
aliciapictures


Skapade den för två dagar sen, så den har inte så många följare än. Men följ den gärna: aliciapictures aliciapictures

18 november

Idag har vi kvällsfodrat hästarna som vi gör vissa helger. Vi fann Garbija lös i stallet precis som igår, värsta rymlingen ju :p


Sen åkte jag hem och åt en bränd lussebulle!


Fast jag skrapade bort det brända och gav till Zingo som vart glad :)






En nöjd och trött zingo :)

(18 november)

Tänkte göra en liten lista på hur svåra ridskolans mpponnyer är av egen erfarenhet i dressyr, tar inte med alla. Bara de jag ridit på senaste tiden, för jag kommer inte ihåg hur alla är att rida. Hästarna kommer inte exakt i ordning.
 
1. Dingo
Jag tycker att Dingo är en jättefin ponny. Han går enkelt i form, lyssnar bra på hjälperna och har ett bra tempo framåt. Man behöver inte kämpa så mycket när man rider honom, därför är han enligt mig på plats nummer 1.
Gammal bild, 1,5 år gammal.
 
2. Daisy
Daisy är också en fin ponny med bra tempo och takt. Hon går enkelt i form, dock så vill hon ofta smita undan genom att gå bakom hand eller bara böja på nacken. Och så springer hon in i galoppen. Men hon blir enkelt fin, jag har vunnit två dressyrtävlingar på henne :)
 
3. Skrållan
Beroende på vart man vill komma på en ritt med skrållan så är hon väl olika svår. Hennes tempo är väldigt jämnt, men väldigt trippigt och det är svårt att få henne att öka på steget. Hon fattar lätt galopp och lyssnar rätt bra på hjälperna, inte så mycket till häst att rida. Hon går väldigt enkelt i form, hon är väldigt enkel att hålla kvar i stadig form. Hon är fin, men kan bli lite tråkig att rida.
 
4. Globus
Kan inte påstå att han är jättelätt att rida, men det finns många hästar som är svårare än han. Globus är rätt seg, springer in i galoppen men är duktig på att bryta av :p Rätt så enkel att få i form, dock så är det jobbigt att ha honom i form då man måste driva på som attan! Han går rätt enkelt bakom hand. Det skulle typ inte gå att rida Globus utan spö. Men han kan vara riktigt fin :)
 
5. Ruudi
Jag tycker att Ruudi är rätt så enkel att rida, i alla fall i traven och skritten. Han är villig att göra det mesta, och har ett bra tempo. Han går enkelt i form. Det som gör att han inte kommer högre upp på listan är för att hans galopp är rätt jobbig, han är ju unghäst och orkar inte hålla igång galoppen alltid. Han bryter gärna av, och så är det lite svårt att reglera hans galopp i fart. Han har jättesvårt för att gå i kort galopp, och han har svårt för att galoppera i form. Men han är nu en rätt enkel häst att rida, en fin polle :)
På den där bilden var det första gången jag red Ruudi, 4 år var han och kunde inte galoppskänkeln. Han var supersvår att svänga bara i traven, i galoppen var det typ omöjligt :P Då ska jag säga er att han var mycket svårare att rida, han har utvecklats otroligt mycket på bara ett år.
 
6. Oliv
Var länge sen jag red honom, men vad jag kommer ihåg var att han slingrade sig som en ål hela tiden. Han flyter utåt på volterna och typ förböjer sig enkelt och är svår att sätta på plats. Man måste använda jättemycket hjälper på honom. Hans galopp är rätt jobbig också. Men jag har för mig att han är ganska enkel att få i form ändå, men rätt jobbig precis som Globus. Han är rätt seg och mycket häst att rida.
7. Lady
Var skitlängesen jag red henne, men jag tyckte hon var riktigt svår då. Okej, jag typ blev skitförbannad och stannade inne på mitten ett tag och var kokande arg. Hon är väldigt springig och stressad av sig, så det största problemet med henne är väl det, att få henne lugn. Om man får hene lugn kan hon ju vara jättefin. men hon är väldigt känslig, tycker hon är svår att rida. Inte min typ av häst som jag gillar. Hennes bästa gångart är galoppen.
 
8. Snow
Egentligen så kanske Snow är enklare att rida än Lady, menmen. Snow är en klurig och rätt lat häst, hon vill helst inte arbeta. Hon kan vara jättepigg, och sen kan hon vara jätteseg. Svårt att hitta ett mellanting på henne. Hon är superkänslig, man får inte vara för hård i handen på henne. Hon lyssnar bra på galoppskänkeln, hennes enklaste gångart är galoppen. Snow är lite klurig att rida, men om man hittar henne är hon definitvt en skitfin dressyrponny!
 
9. Chiko
Haha, ja Chiko hamnar längst ner enligt mig. Men det beror på att det var ett tag sen jag red honom när han var riktigt igångsatt. Jag passar inte på honom för han är väldigt stressad, och jag är inte duktig på att få honom lugn. Han är superduper känslig, man måste vara lite hård i handen på honom men samtidigt vara väldigt snabb med att ge eftergift. Han lyssnar jättebra på skänkeln, och är ganska enkel att reglera farten på. Han kan vara fin, men det var rätt länge sen jag hittade honom ordentligt. Jag tycker att chiko är en svår häst, han är inte min typ av favorithäst i dressyr.
 
Som sagt, det här är av mina egna erfarenheter. En del kanske tycker helt annorlunda :) 

18 november

Har bakat fattiga riddare helt själv! Eller ja med Zingos, sällskap då :)




Ägg, åh jag tycker ägg är så himla fina :)


När jag var liten trodde jag att ägggulan var en kyckling som inte fått utvecklas till en kyckling än.




Jag gjorde också en pannkaka till zingo :)




Den slank ner fort :p




Bomba med socker! :D


Zingo gjorde hundminen så jag var ju tvungen att steka en till pannkaka till henne sen :p


18 november

Haha, jag har som de flesta andra fastnat för appen/spelet bike race. Haha, det är fett kul ju :)


Rekommenderar alla som inte har den här appen att ladda ner den, ni kommer inte bli besvikna. Bara de runt omkring dig eftersom du kommer spela det hela tiden ;)

17 november

Nu har jag skaffat en till instagram, där jag bara lägger upp fina djurbilder :) Så följ gärna mig, aliciapictures


Har ju kvar min gamla instagram oxå, där jag också lägger upp bilder. Fast kanske inte likadana bilder, lägger mer upp bilder från mitt liv på aliciaorosco.

Följ; aliciapictures

17 november

Åh, det godaste som finns är ju typ pepparkakor med smör på, älskar det <3


Mumsigt det ser ut va? :)

17 november

Har nyss varit och ridit Hamilton, red ut i skogen. Allt gick bra, tills jag skulle skritta av honom och red bredvid privathästarna som leddes in från hagen. Vid stallet så fortsatte jag för att skritta av honom ordentligt. Han verkar lugn och skrittar på framåt. Sen utan förvarning alls så reser han sig upp och stegrar och vänder sig om mot stallets håll och drar iväg i sken. Jag bara kastade mig efter tyglarna och drog tag hårt. Jag hängde på halsen typ, han var verkligen nära att kasta av mig. Sen så står han på stället och småbockar och håller på och snurrar runt, så jag tvingades hoppa av och leda honom till stallet. Läskig han var :/


Lång hals, håller inte ens i tyglarna :o I början är han alltid snäll :)

17 november

Caroline fotade lite igår, så jag har lite bilder på mig och Globus från igår :) jag vet att min sits är lite dålig på end el bilder, så det får jag förbättra :) Och han går ju lite bakom hand, men han är lite byggd på det viset.
 
Hahaha, måste säga att jag skrattar en del när jag ser den här bilden. haha, åh Globus ser så glad och cool ut :D Typ som, ja här kommer jag och galopperar i min egen takt.
Jag vet att jag sitter i värsta stolsitseen där och den är hemsk, men Globus är söt iaf :)
 
Lite kämpigt var det på slutet, han vart väldigt trött. Men fin vart han :)
kolla, Globus har ju ett litelite fint steg iaf ;)
 
Ja, Globus kan var riktigt fin. När man väl hittar Globus så kan man ju hålla händerna hur stilla som helst och man behöver bara driva på, så lullar han omkring jättefint :)
 

16 november

Jag har kommit på en sak, jag skriver rätt konstiga saker till folk. Kan visa några småkonstiga saker, de konstigaste kan jag bara inte visa..




















Rolig jag är va? haha jag vet, jag skriver lite konstiga saker. Men jag driver ju rätt mycket :)

(16 november)

Red igen idag, för jag avbokade en gång när jag var sjuk förut. Fick rida Globus, som jag faktiskt ville, den lille sega gamlingen. Han är ju lite klurig, sist jag red honom så gick det rätt dåligt. Men idag gick det väldigt bra för att vara Globus! I början så måste man vara rätt hård i handen på honom och sätta honom lite på plats, sen när han väl gett med sig så kan man ju hålla hur löst som helst i tygeln och han är ändå fin. Han var fin ungefär hela passet, lite segt gick det väl men det är ju Globus. Han var grymt duktig på framdelsvändning, vilket var kul eftersom han brukar köra "bananen" för att slippa undan, men han var riktigt duktig idag! Något som jag blev grymt förvånad över, det var att jag kunde få honom i form i galoppen också! För han kan ju knappt galoppera i vanliga fall, och sen sätta lite press i galoppen trodde jag var typ, omöjligt :P Men han kunde, Globus kan vara superfin! Även om han enkelt går bakom hand. Är i alla fall mycket nöjd med idag! Även ridläraren tyckte att Globus var jättefin hela passet :)
Fotot är från hemsidan.
 
Globus är lite svårt att rida, men jag tycker nog att om man väl lärt sig knapparna på honom så är han enklare än snow att rida. Skulle kunna göra en lista med ponnysarna på ridskolan och lista dem efter svårighetsgraden enligt mig :)

16 november

Tänkte skaffa en ny instagram eller en till där jag bara lägger upp djurbilder. Har lagt upp rätt mycket djurbilder på min nuvarande instagram och folk i skolan tycker att det är tråkigt, att jag borde sluta typ. Så nu hade jag tänkt skaffa en till instagram och bara följa typ stallvänner och inte koppla till min facebook, och så lägger jag upp massvis med djurbilder!













(16 november)

Många gånger har jag tänkt på mitt bloggnamn, och det gillar jag verkligen inte. Vet inte varför jag har det, eller varför jag inte bytte blogg till något bättre bloggnamn. Men det är väl för att jag inte vill bli av med mitt arkiv, och så är det rätt enkelt att komma ihåg aliciarider. Anledningen till att bloggnamnet blev så har jag för mig (det var över två år sen, lite svårt att komma ihåg) är för att mina kompisar, Sanne, fanny och Sofia hade en blogg vid namn youngriders. Jag tror jag var en härmapa och därför döpte min blogg till aliciarider, fast typ engelskt uttal. Vissa misstolkar mitt bloggnamn stort, och tror det har med se och göra. Men det har det ju verkligen inte ;) Det handlar om ridningen, även fast min blogg inte direkt är en hästblogg.
 
 
Japp, det var några headers genom åren. Lite roliga :P Kom nyss på att jag måste byta header, har haft min rätt länge nu. Tror jag kör emd animerad header igen, det är ju rätt coolt ändå. Nu måste jag dra!

(15 november)

Känslan när en lektion blir inställd i skolan, älskar den! Min sista lektion, spanskan blev inställd för en rätt konstigt rolig sak idag. En kille i min klass sprang in i klassrummet och sen ut. Efter nån minut utbryts panik i klassen, det luktar starkt av spya! Killen som hade sprungit in hade köpt som här spray på teknikmagasinet som luktar spya och råkat spruta i sin egen ficka så doften spridits sig i klassrummet. Och det luktade inte lite direkt, värsta stinkbomben! Det luktade så mycket att hela lektionen fick ställas in :D
Men hela skolan luktade typ spya sen, så jag stängde in mig i vårt hemklassrum med några andra där det luktade starkt av parfym som Astrid sprutat runt överallt. Vår klass är lite konstig, eller vi är väldigt rädda för vinterkräksjukan. vi hatar spya! Och det är en massa i vår skola som har fått vinterkräksjukan. Så vi har köpt in handsprit till vårt klassrum som man får använda, och jag använder det hela tiden!
Älskar lukten av handsprit, det luktar så fräscht och rent.
 
Jag tänkte skriva, nu ska jag plugga matte. Men så kom jag på att jag inte orkar det, jag är inte en duktig elev idag... Hahaha, åh nä men är man trötter så är man :)

15 november

Vi fick välja hästar igår och jag förlorade lottningen i att få Ruudi, en häst som blev över var Dingo så det var ju bra ändå :) Dingo var jättefin hela passet, i början hade jag honom i mycket låg form för att mjukna upp honom. Det är en bra sak med Dingo, hans form är rätt enkel att reglera, låg, mellan, hög. Sen på slutet höjde jag upp hans form och då är han ju så jäklans fin! Han känns som värsta fina dressyrponnyn när han travar på då :D Vi red på medellinjen mycket, på slutet gjorde vi galoppvolter på medellinjen. Sista gången jag gjorde det gick det så himla bra! Kommer in på medellinjen, Dingo gör en grym galoppfattningar som han kan göra ibland, som verkligen kommer från bakbenen. Formen behålls i fattningen (fast det gjorde den alla gånger för det är enkelt på han) och han galopperar på i rätt tempo och han kan ju hålla balansen så himla bra i små volter i galopp, om han sätts på plats och typ galopperar lite på stället. Ur volten går det också bra och i avsaktningen så behöllsformen och han går över till trav och då fick han många komplimanger av mig!
Obs, haha den där bilden är 1,5 år gammal. Det gick mycket bättre igår och han var mycket finare då :)
 
Men jag måste tyvärr säga att han är en rätt enkel häst att rida, jag tycker nog han är den enklaste ponnyn på ridskolan. Japp, enklare än daisy till och med för Daisy går bakom hand enkelt. Så han var väl inte en direkt superutmaning, så nästa vecka byter jag nog häst med någon. Jag rider för att lära mig rida bättre, inte för att lulla runt på de som jag redan kan knapparna på.

15 november

Börjar halv tio idag, så jag kunde ju vakna senare. Känns helskumt att vakna upp när det är ljust ute nu, känns som helg ju.. Tänk om man bodde i Alaska, jag tror att det är två månader på året som solen inte går upp där alls. Jag skulle bli galen på det, gå runt i ständigt mörker. Undra om alla är sura där då? Solen piggar ju upp med dvitamin så man blir glad :D Jag vet iaf vad jag skulle göra för att vara glad, äta lussebullar :D


Haha Giant lussebulle :D den åt jag igår ;)

14 november

Alltså jag blir rädd på riktigt, vinterkräksjukan ska slå till jättehårt i vinter och det har redan börjat :o Flera i min klass har redan varit hemma och spytt, en kille spydde i skolan igår.. Min mattelärare är smittad. Jag är rädd på riktigt!!! Vad jag vet sen innan så är vinterkräksjukan en hemsk sjukdom! Man liksom ligger och spyr och får kräkattack efter kräkattack fast man inte har något att spy till slut, så man tror ju man ska dö på riktigt! Sen får man ju 40 graders feber som grädden på moset.. Haha har nu berättat en spökhistoria ;) Måste fixa mig nu, här är en bild på mig som jag brukar se ut när jag går till skolan :)



(13 november)

 
I söndags fick jag övningsköra lite! första gången, det var skitläskigt och jag trodde jag skulle köra in i något och dö. Men jag överlevde! Men det är ju lite som att rida när man kör bil, många bollar i luften samtidigt. Eller alltså mycket att tänka på :)
Åhhh, Hell, saknar att rida honom. Tänk att för ett år sen tror jag så red jag honom varje dag, satte ju igång honom. Lärde ju mig att tycka om honom rätt väl, även fast han gillade att leka rodeo med kraftiga bakutsparkar... I dressyren på slutet var han så fin! Ville gärna rida honom på lektionen, men så blev han halt igen och avlivades... Måste säga lite tur i oturen, tur att jag inte skapade ett starkare band med honom och han blev nya favvohästen typ. Hade blivit så hemskt då när han skulle avlivas :( Nu så går det lite dåligt på hästfronten, är så lite i stallet. Älskar ju fortfarande Spot, men alltså det är inte samma sak längre... Gymnasiet är en jobbig tid och man hinner inte med samma saker och man förändras :/
Ingen b-ponnyr ryytare längre, knappt ponnyryttare längre. Man måste gå vidare, och inte sörja :)
 
 

13 november

Stort lussebullebak här i huset :D




Som ni ser finns det bullar i alla möjliga storlekar och former ;)
Är riktigt glad, jag älskar verkligen lussebullar! Fast nu har jag ont i magen efter all deg jag ätit.. Standard, haha :)

13 november

Idag är det tisdag den 13, woooow. Haha, nä men ärligt talat så tror jag det ger mer otur än fredan den 13. Fredagar brukar vara bra för då är man glad, och man är inte glad på tisdagar...Men jag kan ju leka glad, happyface Alicia! :D
Hahahaha, blev en gammal bild istället när jagär osminkad och ser rätt uttråkad ut :P Har bråttom nu!

12 november

Idag hälsade jag på min gamla skola, min grundskola. Intervjuade några i min lillasysters klass om en sak. Var lite skrämmande att vara i skolan, inget jag saknar direkt..


Nu ska jag sova skönt, har pluggat en massa. Det är då man sover bäst! Bättre än efter man idrottat, enligt mig :p

(12 november)

Måste berätta en cool grej, för några veckors sen när vi var ute och orieterade så träffade Ida och jag på bolibompa killen Johan! Haha, för jävla coolt alltså ;)
 

12 november

Igår red jag pollen Hamilton, gick väl sådär. Jag red ut och han var tittig och varje gång jag galopperade fick jag kämpa med att hålla huvudet uppe på honom, han blev stark och försökte hela tiden dra ner huvudet och bocka :p




Sen när jag kom hem hittade jag jättestora vindruvor i kylskåpet som jag självklart ville testa. Men spottade ut dem när jag märkte att de var fullproppade med kärnor :(


Juste, här om dagen tittade jag på Shrek den tredje, älskar den filmen! Det bästa är när katten ska göra kattminen och är i åsnans kropp :D


Nu ska jag snart till centrum och intervjua folk om det amerikanska valet. Pinsamt och ba, "hej, tycker du Obama är söt?" okej, okej vi kanske inte ställer exakt sådana frågor, men ni förstår principen :p

10 september

Nästnästa vecka har jag simning med klassen, och det är första gången med min nuvarande klass, så självklart är jag lite nervös. Jag försöker ju säga till mig själv att jag ska vara nöjd med min kropp, att den är fin. Men ändå så dyker det upp negativa tankar om min kropp hela tiden i mitt huvud "för knotig, för tjock, för breda axlar, för stort levermärke, för kort hår m.m." Har insett att jag fått lite dålig självkänsla när det gäller min kropp igen, jag hade den 6-8 i grundskolan, sen slutade jag bry mig om det och hade roligt även fast i bikini och brydde mig inte. Men nu har det liksom börjat om igen på gymnasiet, jag har börjat bry mig igen. Så nu har jag suttit i en timme och tittat runt på olika bikinisar, har hittat en som jag gillar :)
Fast den är rätt lik den jag har. Så jag vet inte, inte direkt så jag får bättre självkänsla genom att köpa en ny bikini tror jag.
Men jag ska ju såklart vara med på svimningen, bara en gång har jag skolkat från simningen och det var i sjuan när jag var fjortis och bara tänkte på utseendet, ville inte visa mig i bikini för killarna :P Men det är ju lite roligt att simma :)
 
 

10 november

Hade tråkigt så jag följde med familjen till rusta idag, där är det fullt upp med jul redan :p









9 november

Nu sitter jag i soffan med mamma hamster och dotter hamster och tittar på Gustafsson tre trappor :p






Piga gillar mina hamstrar :)




Kärlek bland djuren i huset :p

9 november

Tittade nyss en liten stund på Cops på tv och jag blev helt paff, de arresterade en 11-åring som stortjöt för att han snott en redbull. Ungen var liten och helt förstörd, han var så ledsen och skämdes så. Tycker verkligen inte att det var nödvändigt att de satte handfängsel på honom och körde honom till polisstationen.






Stackars pojke säger jag bara! Haha, jag blir så påverkad av folk som gråter. Man tycker så synd om dem ju :/

9 november

Riktigt kallt har det varit idag, undra om det inte varit höstens kallaste dag 2012? När jag kom hem så hoppade jag direkt in i varmduschen bara för värma mig, bästa sättet :D




Blir en lugn helg nu iaf, lite återhämtning sådär är väl sånt man behöver? Och godis och socker :D har gått ner en del i vikt när jag vart sjuk, måste ju ta igen det ;)












Vill ha allt <3

9 november

Nyss så kände jag mig full av energi (kan berott på kaffet) så då bestämde jag mig för att göra en lite mer komplicerad frukost, eller ja mer komplicerad än en skinkmacka eller en skål flingor i alla fall. Gjorde en vacker måltid med skramlad ägg, se så vackert och aptitretande det ser ut!




Sen när jag börjar äta är jag inte ens hungrig, klarar inte ens av att äta en halv macka. För när jag blev sjuk så typ krymte min magsäck så jag orkar inte äta lika mycket längre. Banne den sjukdomen som gjorde det! Jag fick ju inte äta mina vackra skramlade ägg längre :(

Föresten, idag är det kaaallt ute!


Klä på er ordentligt med kläder och dansa regndansen, hehe. Förstår ni? Om man dansar regndansen när det är minus så snöar det ju :D

8 oktober

Saker jag hissar!
 
1. Positiva människor i ens liv, snacka om att det verkligen behövs. Man behöver något som alltid är positiv och ser allt från den ljusa sidan :) Som ger komplimanger.
(hehehe, den bilden gjorde jag nyss själv xD )
 
2.Färgglada skal på mobilen. Jag gillar färgglada skal på mobilen för det liksom lyser upp vardagen litegrann och man blir glad :) Typ rosa, gula, blåa, gröna skal är coolt. Fatta vad coolt att ha ett lysande limegrönt skal! Eller ett skal som ändrade färg lite då och då, typ blinkade till olika färger, skulle va något ;)
Saker jag dissar!
 
1. När jag åker bus förbi en busshållplats som heter Petterboda så blir jag alltid lika irreterad när det är busschaufförsbyte. Tar en hel evighet för dem att byta plats! För de måste ju självklart stå stilla och småprata i fem minuter. Så jag dissar busschaufförsbyte totalt!
2. Tuggummin från tuggumminsapparater, haha men alltså jag hatar dem! För de tappar smaken direkt, de förstör tänderna och de tappar smaken direkt. Spara era enkronor och köp en piggelin istället :D
 

(8 november)

En grej som jag kom att tänka på igår kväll när jag tittade på how i met your mother, det var att Barney Stinson han är ju bög i verkligheten. Tycker att det är så komiskt, för han spelar ju sin motsats :P Ligger runt med olika tjejer hela tiden och verkar ju va emot bögar, och så är han det själv :P
 
Med sin pojkvän :) jag tycker de passar ihop :) Gillar barneys verkliga liv rätt bra, tur att han inte var sådan player han spelar i how i met yor mother. Som Charlie Sheen, han är ju exakt som sig själv i Two And A half men, fast typ värre i verkligheten :/ Sånt är bara sorgligt :/

7 november

Linnea och jag har gjort knäck, för enligt Linnéa så börjar man med julbak redan i november. Alltså jag vill mest äta sötsaker, så jag blir ju glad för det :D





7 november

Visste ni att när jag var liten så var fyrverkierier det mest läskigaste i världen  enligt mig? Jag gömde mig alltid inomhus när det var raketdags och var livrädd, trodde att en raket skulle explodera på mig mig. Egentligen så är jag lite rädd för raketer fortfarande, vågar inte stå nära dem när de skjuts upp i luften.
Jag på nyår för två år sedan.
 
Idag är min största rädsla sprutor, märkte det igår. Var ju helt omöjligt att låta någon annan hålla min hand och picka hål i mitt finger och ta mitt blod, förstår inte hur så många människor kan göra det utan problem. Jag kan inte låta någon hålla min hand ens, min hand är min hand som ingen utan tillstånd får hålla. Blir för rädd, känslan när en nål ska in i mitt finger gör mig helt svimfärdig, trodde jag skulle svimma igår.
Hemsk fobi, måste ta mig förbi den någon gång. Vet inte hur bara...Aja, jag klarade inte av blodprovet. Jag behöver inte ta ett blodprov på ett tag nu, så jag kan slappna av och lugnt tänka på annat :)
 

(7 november)

När jag är lite deppig ibland, då brukar jag titta på lite filmer som gör mig glad. Som den här filmen, gör alltid att jag ler på munnen :)
 
Så är ni ledsna, titta på en film som ni gillar. Och finns det ingen, gör en film med bilder och videos på sånt du gillar, så kan du titta på filmen när du är ledsen så du blir glad ;)

(6 november)

Tänkte prata lite om min lilla flock som jag har här hemma, jag tycker att den är lite cool. Den består av dotter, mor och faster.
Det är väldigt intressant att titta på den lilla flocken, hur de beter sig mot varandra. Hoppetos som är vit har högst rang, hon är en liten surkärring som mest bryr sig om mat och att bli ostörd i sin sömn. Fideli är lite nyfiken och lite lalalala men ändå vuxen och uppfostrar Nutina. Nutina är som en bebis fortfarande och springer omkring och upptäcker saker och blir nerbrottad av de andra när hon är för jobbig.
Sån skillnad det är på dvärgarna och guldhamstrarna, guldhamstrarna bor ju ensamma för annars skulle de döda varandra, och mina dvärgar mor i en treflock. Och det är faktiskt lite ovanligt, för dvärgar är inte så bra flockdjur. Men mina tre tjejer går bra ihop, de har inte dödat varandra än ;) (skämta bara, för de som inte förstod)
Det är rätt roligt att hålla allihoppa i handen, de kan vara tillsammans för att de vill vara tillsammans. Inte för att de är bebisar, utan för att de är en flock som jag skapat. Jag valde att jag ville köpa Hoppetoss och Fideli tillsammans, att de skulle bo ihop. Fideli födde Nutina och hon fick bo kvar, så jag skapade mig en flock här hemma. Vilket gör mig glad :)
 
Jag har som en del märkt, tröttnat på hamstrar litegrann. Jag tar ju självklart hand om mina hamstrar för det, skulle aldrig kunna sälja dem. Men jag kommer inte köpa några nya hamstrar på ett tag, kanske till och med blir hamsterlös ett tag. Men det beror en hel del på att skolan tar tid, jag vill göra annat på kvällarna ibland än att ta hand om hamstrarna. Men i framtiden kommer jag ha många hamstrar igen :D
 
 
 
 

6 november

En bulle och choklad med grädde i, piggar upp alla barn!



6 november

Vaknade med hög feber i natt så mamma bokade ett läkarbesök åt mig. Jag visste att jag skulle behöva ta stick i fingret, så jag satte emka salva på fingret.


Hehe, ser ut som en kondom på fingret :p

Kan säga att läkarbesöket gick åt skogen. Jag bröt ihop totalt på provtagningen, grät och blev helt hysterisk typ. Jag kunde inte ta stick i fingret, har aldrig varit så rädd förut. Två sköterskor försökte men till slut blev jag utskickad. Själva läkarundersökningen gick väl bra, jag har troligen inte lunginflammation. Fick hostmedicin utskrivet.


Känner mig helt misslyckad och sämst nu, och ledsen efter blodprovet jag inte lyckades ta..

(5 november)

Tänkte skriva om lite lite olika godissorter, och vad jag tycker om varje godis. För jag älskar godis, mer än chips/ostbågar/popcorn och annat snacks! Och det finns ju så mycket godis ;)
Lakritsnappar är mina favoritgodisar, det smakar lite som en blandning av saltlakrits och kola. Skitgoda, särsilt när de är kalla (ibland lägger jag dem i kylskåpet innan använding)
Bublizz, en annan godis jag gillar. Plockar alltid ner en massa bublizz när jag plockar löshgodis, det är en lite sur godis som smakar lite tuggummi.
Sötlakrits, fy fan! Hatar sötlakrits, det är så himla äckligt. Gammaldags godis som bara gamlingar gillar..
Sega råttor, alltså man kan väl äta sega råttor om det inte finns något godare, men det är en slimmig och läskig konsistens på dem. De smakar lite konstigt, och så har de konstiga färger så det känns som om det är krossade löss i dem :O
Gräddkola, det måste ju vara en godis typ alla gillar :) Egentligen skulle jag kunna fylla en hel påse med bara sånna och inte tröttna, inte för att det är min favorit men för att det är glada små cirklar :)
Polkagrisar är också en stor favorit! Men det jobbiga med dem är att man får rätt äcklig andedräkt av dem efter ett tag, tyvärr :( Trots att det borde vara tvärtom, det är ju mint. Farligt gott och sött!
 
 

5 november

Lovade att lägga upp roliga inlägg på bloggen denna vecka, så det ska jag!
Hahaha, kameleonter har fördelar ;)

(5 oktober)

Jag är frisk nu, eller tillräckligt frisk att jag anser att jag kan gå till skolan (mamma anser dock att jag ska stanna hemma). Fattar vilken tur att jag var sjuk på lovet, hade missat så himla mycket skola annars :O 
Men bloggningen måste jag be om ursäkt under veckan, men ni anar inte hur sjuk jag var. Jag blev bättre i onsdags, men då proppade jag i mig värktabletter och red och blev sämre än någonsin efter det... Det är då det en sån här klyscha från en farmor eller nått ska höras "Va vad det jag sa, lilla gumman?"
 
Ska försöka kompensera den flrra dåliga veckan med en massa bra inlägg denna vecka!
 

(4 november)

Har blivit utbjuden av en kille, så vi ska göra något ihop, som jag tror man kan kalla dejt. Fast jag tycker det låter så vuxet att säga dejt. Inte bestämt när den ska bli av än.
Undrar hur lång tid jag kommer spendera framför spegeln den dagen? ;)
 
 
 

4 november

Nu har mina New body saker kommit. Jag älskar New body! Skönast är deras saker och deras material är ju helt toppen!


Svarta strumpor kan vara bra, då ser man inte hur smutsiga ens strumpor är :p

4 november

Omg, ni ska bara veta vad som hände mig tidigare ikväll, så himla äckligt! Jag var i toalettrummet med en termometer i handen, och så snubblar jag till och tappar termometern rakt ner i toan! Och den försvinner typ direkt. Jag inser att jag måste försöka få upp den, så jag sätter plastpåsar på handen och gräver i toan efter termometern. Hittade ingen termometer och påsen läkte igenom så jag fick toavatten på handen.. Vette fan vad som hände med min termometer? :( Har nu gjort en varningsskylt till alla i familjen!


Förresten, jag har blivit friskare ;)

2 november

Måste förklara att jag är väldigt sjuk och det är därför mina inlägg är tråkiga. Men jag hoppas ni förstår, jag har väldigt hög feber, det enda jag orkar är att ligga inlindad i två filtar framför tvn och titta på tv eller sova. Jag orkar inte ens gå till övervåningen och hälsa på mina hamstrar, jag har inte varit utanför ytterdörren på två dygn, jag orkar inte sitta vid datorn eller något. Så tills jag mår bättre så blir det ingen bloggning, har ju ändå inget att blogga om när jag inget gör. Skulle vara spöke imorgon på spökafton, men det kan jag ju inte med 390graders feber.




Vi ses när jag mår bättre, vilket lär dröja ett tag eftersom jag mer blir sämre än bättre.

(2 november)

Kan lägga upp lite bilder från hoppningen på Chiko, fotade av Alexandra.
Ser ju lagom road ut :P
Några galoppsteg från när han skenade iväg
Vände sen snett upp och hoppade ett hinder, då exploderade han och bara drog iväg som in i helvete!
Förlåt för min dåliga sits, men det var här han drog iväg och han var så jävla stark och allt jag tänkte på var att bromsa honom. Man kan se på honom hur busig och onskefull han ser ut, hehe, öronen bakåt och allt :P
Där var det lite mer kontroll, men då kom han nära istället. Nä, det gick ju inte så bra den hoppningen :P
 

10november

Hoppas ni förstår varför det inte är så rolig bloggning på bloggen just nu. Det beror ju på att jag har väldigt hög feber.


Febern gör mig yr, allt snurrar, hostan gör ont, kroppen värker och det går inget vidare för mig nu. Mår skitdåligt rent sagt! Ska nu lägga mig i mitt ide under täcket och hoppas på att bli frisk..

1 november

Febern har höjts, hostan är värre så det här verkar inte så bra. Funderar på om jag fått lunginflammation :o


Tror inte att det är så bra att febern höjs till så hög feber på fjärde dagen.

1 november

Fortfarande lika sjuk, men jag vet inte om jag så jätteledsen för det. Tänker inte så mycket på det, det är ju ganska mysigt att titta på tv inlindad i en filt. Om jag varit frisk hade jag bara fått dåligt samvete om jag tittade på tv i flera timmar. Men inte nu, jag kan med gott samvete titta på Simpsons och dricka fläderblomsaft :)




Jag vet att jag blir bättre om jag vilar, så jag ska vila på nu :)

1 november

Linnea satte på high school musical på tvn tidigare ikväll, jag tyckte det var rätt roligt för tidigare på dagen så la jag ju upp en bild på Zac Efron och sa att han var snygg. Men high school musical gjordes för 6 år sedan, han såg typ ut som Justin Bieber då :s




Men rätt gullig ändå, han var ju då i typ min ålder.
Juste, ska bara tillägga från pysen att han också är snygg och gullig ;)





310 oktober

Råkade göra ett misstag igår natt, hostade så mycket att jag tog lite av Vendelas utskrivna hostmedicin som typ innehåller morfin. Jag hade hög feber och råkade mäta upp helt fel mängd, jag tog 15 ml och man ska ta 5 ml. MINST 10 ml per dygn. Vart ju sjukt drogad sen, kunde knappt gå utan att ramla omkull, allt snurrade och jag kände mig inte direkt nykter :p


Kan ju också säga att Alvedonen gått ur kroppen, så hejhej feber och frossa igen..

RSS 2.0