(5 november)

Tänkte skriva om lite lite olika godissorter, och vad jag tycker om varje godis. För jag älskar godis, mer än chips/ostbågar/popcorn och annat snacks! Och det finns ju så mycket godis ;)
Lakritsnappar är mina favoritgodisar, det smakar lite som en blandning av saltlakrits och kola. Skitgoda, särsilt när de är kalla (ibland lägger jag dem i kylskåpet innan använding)
Bublizz, en annan godis jag gillar. Plockar alltid ner en massa bublizz när jag plockar löshgodis, det är en lite sur godis som smakar lite tuggummi.
Sötlakrits, fy fan! Hatar sötlakrits, det är så himla äckligt. Gammaldags godis som bara gamlingar gillar..
Sega råttor, alltså man kan väl äta sega råttor om det inte finns något godare, men det är en slimmig och läskig konsistens på dem. De smakar lite konstigt, och så har de konstiga färger så det känns som om det är krossade löss i dem :O
Gräddkola, det måste ju vara en godis typ alla gillar :) Egentligen skulle jag kunna fylla en hel påse med bara sånna och inte tröttna, inte för att det är min favorit men för att det är glada små cirklar :)
Polkagrisar är också en stor favorit! Men det jobbiga med dem är att man får rätt äcklig andedräkt av dem efter ett tag, tyvärr :( Trots att det borde vara tvärtom, det är ju mint. Farligt gott och sött!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0