31 maj

Har en miljon grejer i skolan nu, knappt så jag har tid med att dra ut ikväll... Men om jag inte gör det så skulle jag aldrig palla med plugget, kan ju inte vara bra att plugga hela tiden? Man måste ju bli helt koko i huvudet, inte undra på att många vetenskapsmän verkar lite galna.
Hahaha en gammal bild på mig från 2010, jag gillade att hoppa och klänga överallt :P
 
Nu ska jag till söder på utefest sen ska jag sova hos Ida hela helgen typ. Med hannes übersöta valpar :D
 
Förresten måste bara klaga lite, blev så ledsen. Jag har A på alla kriterium i biologi 1, men det finns en mening, en ynka mening på ett kriterium som jag inte uppnått A i. Så det blir B.... HATAR nya betygssystemet...B i biologi 1 kan jag inte ha, måste ha A!
 

31 maj

Räddade en mus från katten igår igen. Sopa in den med sopkvasten i en hink och släppte den fri i naturen. Lovar att en örn åt upp den då.. Ja ja har gjort dagens goda gärning :)



31 maj

Nu kanske mina vanliga 70 bloggläsare, ja jag skriver antalet orkar inte bry mig längre. Ni är inte många och därför har jag öppnat mig lite för mycket i bloggen, för har inte länkat den någonstans så trodde jag inte kände er.. Osmart gjort..
Det är anledningen till att mina tjugo senaste blogginlägg är borta. Tog bort dem pga av att person som inte skulle hitta min blogg gjorde det.


Ne nu vill jag till Bahamas igen..

15 maj

Som en del vet använde jag ögonfransserumet xlash i flera månader. Nu har såg jag att läkemedelsverket har gjort kollat upp innehållet på flera ögonfransserum och tydligen innehåller xlash en substans som är farlig, som kan ge bieffekter som rött och irriterat kring ögat, förändrad ögonfärg, mörkare kring ögonen, ögat kan sjunka in mer m.m. Det känns ju lite halvbra sådär och få reda på det nu.. Har dock inte märkt av någon bieffekt, men har ändå bytt till lash p7 nu som är godkänd av läkemedelsverket.



13 maj

Har haft sån halsont idag att jag bara kunnat äta lite soppa idag. Då kom min mormor och sa att hennes morfar var apotekare för över 100 år sedan och vid halsont brukade man då koka vatten med citron och socker, det skulle tydligen hjälpa. Så nu har jag rört ihop det..


Det smakar verkligen jätteäckligt! Och tidigare idag kunde jag inte ens svälja mitt saliv så jag spottade det i ett glas, vätskan ser likadan ut.. Usch! Bäst för mormor att det här gör mig frisk..

13 maj

Vet ni vad kära blogglärare? På fredag har Ida ff och då ska vi hem till henne några stycken och då har jag bestämt mig för att haffa en person, inte en ny person utan en jag vart lite på g med. Haha har alltid tagit allt för vad som kommer, men nu ska jag faktiskt försöka påverka min framtid lite :)
Vill man ha något, som i mitt fatt en pojkvän. Då får man kämpa lite!


Hoppas jag hinner bli frisk tills fredag, har halsfluss nu :/ Men febern är borta så jag kunde faktiskt gå till sjön med hundarna :)



13 maj

Igår så tävlade jag Pitbul i clear round. Hade aldrig ridit honom förut, och han hade aldrig tävlat förut och han var en av de nya ponnyerna.
Kändes lite som ponnycupen när jag satt upp på honom, aldrig ridit honom förut och så skulle jag tävla honom.
Men det gick ganska bra, han var rätt så jobbig att svänga ibland och virrig. Han drog jättemycket åt vänster så höll på att springa förbi ett par hinder. Men han hade inget emot att hoppa hinder, bara lite svårt att pricka in dem i sin väg :p


Tog bilden från ridskolans hemsida.

Jag fick i alla fall en vit rosett :) Jag har nu ansökt om att få tävla km, har då önskat snow som första häst :D en riktig utmaning är hon, men vill hon hoppa är hon utan tvekan den allra bästa häst man kan tävla!



13 maj

I onsdags hoppade jag den nya ponnyn Linea. Jag var rätt nervös eftersom jag skulle vara den första rideleven att hoppa henne och jag hade aldrig sett henne hoppa förut, visste verkligen inte hur hon var att hoppa och hade ingen att fråga :/
I början var hon sådär jobbig igen och vägrade gå i ett av hörnen där uppe..




Så jag kunde inte lägga så mycket energi på att känna på hur hon var.
Jag gillar henne i alla fall, hon är typ perfekt storlek för mig och allt :D





Hon var rolig att hoppa, lite vinglig bara. Men hon tog tag i hindrerna och tyckte det var jättekul! Hon har dock en del problem med yttersidan, hon verkligen flyter ut och är svårsvängd. Det kändes verkligen som att hoppa Ruudi för 1,5 år sen. Men det beror nog på att Linea är rätt ung, väldigt mycket bebis :)










Linea är en fin ponny, gillar henne :) Fast vill inte rida ut på henne på onsdag, hon är liksom inte tillräckligt busig och galen för mig ;)

11 maj

Jag hatar alla


Kryper in i mitt lilla krypin nu och struntar i allt

8 maj

Idag har jag bara två lektioner, sen ett litet minilov, inte skola förens måndag. Nice eller vad!


Det är ridning idag också, tror det är hoppning. Hade Linea på förberedande hoppning, så ska väl ha henne idag :)

7 maj

Hoppade skrållan för en vecka sen, det var kul. Särskilt att gasa genom ridhuset :D




Sen när vi skulle börja hoppa så kom jag i en bra galopp och så tvärnita hon bara! Blev så förvånad, var jättenära på att ramla av!








Efter det red jag mycket tuffare, blev arg och vägrade låta henne vägra mer. Hon tog emot lite när man skulle hoppa, men jag fick henne att hoppa allt. På slutet fick vi till och med hoppa lite högre än de andra :)






Alla bilder ovanför var fotade av Fia wolle
Dessa bilder nedanför är fotade av Filippa:


















Fin ponny, men inte någon ny favorit tror jag :)

6 maj

Det finns ett ord som jag inte tycker om, slangordet orre. Kommer från turkiskan och betyder hora. Det är typ det vanligaste ordet på fester, alla är tydligen orrar där. Men det är bara tjejer som får höra det? Fattar inte grejen riktigt, finns sjuttiotusen ord för lösaktiga tjejer. Men inte lika många för killar, det är typ slisk och det är dem typ stolta över. Varför är det så mycket fulare med tjejer som håller på med många än killar som gör det?
Jag kan erkänna att jag hållt på med rätt många killar på sistone, dock såklart inte legat med någon för jag är oskuld (vill vara tsm med den jag gör det med), och det var för att jag kvävs när jag är påväg att förbinda mig med någon. Känner mig trängd och vill bara bli fri igen direkt, är rätt för att förbinda mig för då känns det som om jag inte har någon återvändo. Men jag funderar på om jag kanske ska våga ta steget in i ett förhållande snart, finns någon jag kan göra det med i alla fall..
Vågar jag ha ett förhållande? Hm... Förut var det något jag var typ desperat efter, men jag är otroooligt kräsen när det gäller killar. Kan erkänna att jag är lite ytlig, och jag tycker snälla killar är lite tråkiga. Menmen jag har en liten pojk som kanske borde satsa på?
Har blivit kallad orre på sistone, men det är för att alla killar ljuger och säger att de vill ha förhållande men det vill dem ju inte alls. Har bara blivit utnyttjad... Så kanske borde visa alla att jag inte alls är en orre, för det är jag verkligen inte. Så vi får se om jag vågar satsa på den där killen ;)

6 maj

Tog lite utomhusbilder på Tom idag, tänk att han är 2,5 år och ser så ung ut :)
Världens finaste Tom :)
 

6 maj

Fick en rosa jumpsuit i present i torsdags, älskar den!


Fick också lite Money och lite annat. Vill ut och shoppa nu :D

5 maj

Igår var jag och Ida, Hugo, och Anton hemma hos en kille som hette Alex och tittade på hemmabio :p Festade inte för en gångs skull i alla fall :)


Ida sov hos oss och jag råkade stänga in pysen i vårt rum så han kissade på mig! dumma katt


Mohaia ska bada honom som hämnd! Nä skoja så dum är jag inte :)

4 maj

Igår så drog Ida och jag på chillkrök i hornstull sen drog vi vidare på fest i trollbäcken hos vår kompis och slagga där. Hade tänkt köra lite hårdare igår, och ja det kan man säga att jag gjorde men inte riktigt så jag tänkt mig :s


Idag så gick Ida och jag till Albysjön på picknick, vi åt BTLmackor, så gott!


Nu har jag släktkalas, sen ska jag bada jacuzzi med Hugo och Ida :)

2 maj

Kan visa lite gamla bilder på mina hamstrar, var ett tag sen jag visade bilder på dem
Tom är världens snällaste mot mina dvärgar, fast dem får inte träffas längre. Kan ju vara farligt :P
 
 
 

2 maj

På fester så ses jag som "lilla, söta, snälla Alicia", som typ faller för helt fel killar... Kan berätta att jag var lite på G och kär i en kille som var värsta idioten, han var skitdum och ändå så gillade jag honom mycket. Han gjorde dock en sak sen som jag bara inte kunde förlåta honom för, så vi har ingen kontakt längre. Men ändå så tänker jag ofta på honom, fast jag inte vill. Han är värsta idioten som jag vill slå ihjäl, samtidigt som jag tycker om honom. Hur kan det vara så? Jag är verkligen en sån här typisk tjej som faller för dem som förolämpar mig typ :s
Jag är sweet girl utan tvekan.
 
Jag har varit på G med en jättesnäll kille, men man kan inte bli tillsammans med någon om man inte har känslor för den. Jag faller typ bara för badass killar :s eller killar jag inte kan få...Måste sluta med det :( Men jag deppar inte för det längre, imorgon ska jag festa och på lördag med. Ska fira mina 17 år hela helgen och då får vi se vad som händer ;)
Haha öppnar mig fett mycket i bloggen nu, menmen whatever är ingen frn fester som läser min logg ändå. Det skulle vara lite pinsamt :P

2 maj

Hahah, alltid när jag ska blogga så tittar jag på datumet så jag skriver rätt datum i rubriken, haha det fula var att jag gjort det nu med. Man kan ju tycka att man ska veta att det är ens egna födelsedag, menmen ibland inte :P
Lite tråkigt att fylla år på en torsdag, vill ju fylla  år på en fredag så jag kan fira mig själv. Men jag och Ida har typ tvingat en kompis till oss att ha fest för mig imorgon, så jag får fira mig själv då istället ;)
 
Förresten, vann en liten bildtävling med denna bild på finingen Tom!
Sommarkänslor!

1 maj

Idag åkte jag och Ida och shoppade liTe med Hugo (hans pappa äger Årsta runsten :D) och det var väl skojsigt :)


Sen så drog jag hem, nu ska jag tagga födelsedag imorgon ;)

1 maj

Igår så var jag först på en dålig utefest i öringe, det var typ människor som aldrig får gå på fest som var där.. Och kallt som satan! Så vi drog vidare till stan sen till en liten fest i Trollbäcken. Vi sov där också för vi känner killen som styrde väldigt bra :)


En grej som jag tänkt på på sistone. För det mesta eller ofta så brukar jag få något litet haff på varje fest (eller bara dem i Tyresö) och en del kanske skulle anse att jag är lite orre då. Men jag ligger ju inte med någon, lite strul mest ;)
Alla mina vänner tycker jag haffar väldigt mycket. Men grejen är den att när jag tänker efter har jag aldrig haffat en kille. Det brukar vara killarna som försöker haffa mig och jag har lite svårt att säga nej (om de inte är fula såklart då ;) ) Så det blir många haff då, men det är inte med meningen.

Så nu vet ni det, det är inte meningen att haffa ofta. Haha jag vill ju inte det, men det finns många söta pojkar i världen ;)

RSS 2.0