30 april

Ni kanske kommer ihåg att jag klagade på att jag inte gillade min fb profilbild för ett tag sen. Nu har jag äntligen bytt, när jag var hos Ida tog hon lite foton på mig så jag har nu en ny profilbild :D
Men nu ska jag berätta en hemlis för endast mina kära bloggläsare, jag redigerade bilden pyttepyttelite! Jag hade lite dubbelhaka på orginalet så jag redigerade bara bort den, men jag hoppas det är okej ;)
Orginal:
Sen den lite redigerade bilden:
Redigerade kvaliten på bilden liten bara,
 
Idag ska jag rida igen, hoppas på finaste Snow! Vill rida min lilla hoppstjärna :)
Hoppas verkligen att jag får henne på nästa klubbtävling, hoppas då också att i så fall att jag får hoppa 10 cm högre, lika högt som dem andra. Jag vet att hon klarar det, för hon är grym! Hon tyckte det var så himla skoj sist vi tävlade, det är så det ska vara :)
 
 
 
 

29 april

Veckoplaneringen här  då:
 
Måndag: Chillichill
Tisdag: Ska rida igen. Valborg, blir ju utan tvekan fest! ;)
Onsdag: Städa hamsterburar
Torsdag: Min födelsedag, haha blir väl plug...
Fredag: Fest, måste fira att jag är 17!
Lördag: Åh, inte bestämt. Får se om jag festar, chillar eller kanske träffar min på G kille? ;)
Söndag: Glasssssöndag <3
Vill ni vet vad det är för tråkiga grejer jag önskat mig i födelsedagspresent i år? :P Typ lakan, xlash, presentkort och skittråkiga grejer :P Men jag gillar inte att fylla år och jag önskar mig grejer som jag utan tvekan kommer få, istället för att önska mig en massa saker jag inte kommer få och bli besviken... Så jag önskar mig billiga men bra saker att ha :)
 

28 april

Haft ett par sjukt bra dagar nu! Har sovit och varit hos Ida sen i onsdags, haha! Vi har jobbat på vår lista, vi har badat bubbelbad, haft chillkrök, åkt fyrhjuling, lagat mat och haft väldigt kul!


Jag har fått rida hennes ponny Mirran i två dagar, hon är riktigt fin! Men busig, drar iväg i värsta bocksprången varje gång man fattar galopp :p


Har hjälpt till att ta hand om hennes sjukt söta shettisar också!


Idag fick våra killkompisar rida också :p


Har varit riktigt bra dagar hos Ida i alla fall!

25 april

Igår på morgonen satt pysen vår katt och vaktade vid en påse inomhus, såg att det satt en mus där. Tyckte synd om den så jag räddade den med hjälp av ett badmintonracket och en hink. Musen blev jätteglad av att bli utsläppt i det fria :D




Sen igår red jag den nya ponnyn Linea, vi red ut mestadels av ridturen. Hon var perfekt storlek för mig och snäll att rida ut på, lite spänd och tittig ibland bara. När vi red i ridhuset gick det sämst för hon var sjukt rädd för hörnen vi A, hon kunde inte ens gå på den kortsidan.. Så hela ridningen förstördes pga av det, kunde typ inte göra övningen ordentligt. Men annars var hon kul att rida :)

Sen åkte jag hem till Ida och sov där och arbetade på vår bucketlist ;)



24 april

Ska sova hemma hos Ida dem närmaste dagarna för hon har FF och vi har ingen skola ;) Tänkte göra en bucketlist då, vi ska göra en lista på grejer vi ska ha gjort innan veckans slut :D
Mina förslag på grejer som ska stå på den tänker jag inte skriva här ;)
 
Förresten så är det ridning idag, hoppas på finaste Bäret :)
Visste ni att när jag var liten så ville jag börja sköta henne, och när jag skulle säga det till marlene att skriva in mig så glömde jag bort vad hennes riktiga namn var (var väldigt liten då) så jag sa "Jag vill börja sköta Snöbollen" för på den tiden kallades hon för det. Då svarade Marlene "Men du vet väl att hon nu för tiden kallar för Bäret" Haha men jag lev faktiskt skötare på henne, haha gillade henne redan som en plutt :)

23 april

Idag har jag  haft svenska nationella och semenarium om genetik, så nu har jag iiiinga läxor! Halvdag i skolan imorgon sen inte skola förens på måndag igen ;) Ska sova hos Ida imorgon och äta ben och jerrys, kan livet bli bättre??
Sååå glad är jag, bjuder lite på mig själv ;)
 
Nu ska jag laga lite mat till familjen sen ska jag, hm vad gör vanligt folk på kvällarna? Är för van med att pluuugga...

23 april

Idag har jag svenska nationella i 3,5 timme, gaaah hur ska man palla?? Sen har jag seminarium om genteknik på eftermiddagen, har specialiserat mig på stamceller. Kan säga lite roliga grejer om stamceller:
 

* För några år sen var det en pojke som bara hade ett öra, då gjorde läkarna ett nytt öra. De hade en gjutform formad som ett öra, sen sköt de in stamceller i örat och det blev ett riktigt människoöra. Men de var oroliga för att örat skulle innehålla cancer och sprida sig till pojken, så de opererade fast örat på ryggen på en mus istället. Musen hade alltså ett människoöra på sig i flera år, sen fick pojken örat :P

 

* När man blir väldigt brönskadad och förlorar hud brukar läkarna ta en del av ens friska hud och odla mer av den i ett labb, då kan man tillfälligt få hud som är på rulle. Den huden är förhuden från omskurna pojkar... Hahahahah som de odlat vidare på xD Hahah tänk att veta om att man har förhud i typ ansiktet om man varit med om en skada xD

 

*De har i japan lyckats skapa en mus med två mammor och ingen pappa genetiskt. Det krävdes dock ungefär 400 försök men de lyckades. Så tänk, i framtiden så kanske vi inte ehöver män för att försöka oss ;)


22 april

Jag såg en maskros idag! Blev så glad att jag tog hem den och la den i vatten :)


Hade rätt tråkigt i skolan idag, så jag och Ida ritade av vår kompis David. Tänkte visa vilka fina resultat det blev ;)




Idag när jag gick till skolan så mötte jag en massa hjortar, tycker det är skitläskigt :o



22 april

För er som inte sett "Fatta Eld"s trailer än kan se den jag länkat här:
 
Ser fram emot att se filmen när den är klar i november :)

21 oktober

Igår sov jag ju hos en kille. Det var mysigt, vi pratade jättemycket om allt. Vi tittade på film med hans lillebror och idag solade vi och fikade :)


Sen när jag kom hem gick jag ut på en långpromenad med zingo i fina solen till Albysjön!





20 april

Har varit ute med hunden i över en timme idag och sen solat två timmar i bikini, haha trots att det endast var 10 grader! Men jag fick en bikinirand ;)


Har verkligen utnyttjat det fina vädret idag och laddat på med massa d-vitamin!








Zingo var knasig och simmade i det kalla vattnet :o

Nu ska jag duscha och hoppas på att det röda i mitt ansikte försvinner, jag brände mig i ansiktet faktiskt :o

19 april

Vi var på fest i Fittja igår igen, fattar inte varför vi fortsätter åka dit när det ändå är sjukt tråkigt där :/ Vi drog sen hem till två killkompisar och sov där i alla fall :)


Idag ska jag hem och sova hos han jag pluggade med i torsdags :D Han är en riktigt snäll kille, en icke festkille så det är toppen! Ska träffa honom några gånger nästa vecka med också :)

19 april

Gissa vad jag ska göra denna fredagskväll? ;) Festa haha.. Vill egentligen träffa killen jag träffa igår, skulle göra det om inte Ida tvingade med mig på fest, hade tydligen inget val..


Men det är kul att festa med, ibland. Men jag hade tänkt ta det riktigt lugnt idag och mest chilla :)

19 april

Träffade en kille och hjälpte honom att plugga igår och det gick riktigt bra verkligen! Har en bra känsla på det här faktiskt. För en gångs skull känner jag mig riktigt glad i hela kroppen, inte ledsen. Kan äntligen släppa taget om killen som sårade mig och gå vidare känns det som nu. Det minns faktiskt snälla killar där ute! Ska träffa honom igen men inte plugga den gången ;)


Men jag måste prata lite så folk förstår mig när jag pratar, haha. Typ inte använda för komplicerade ord som urbanisering, haha jag är en tonåring. Måste nog prata lite mer som en för att andra ska förstå mig ;)

18 april

Jag avbokade min ridning igår för att jag hade så mycket plugg, det är liksom inte okej. Pluggade kvar 4 timmar efter i skolan, sen kommer jag hem tar en liten paus och tittar på tv och äter. Sen plugga, plugga, plugga lite mera!


Naturlinjen alltså, inte så lika najs längre faktiskt men jag står ut.

17 april

Idag stannade jag kvar i skolan 4 timmar efter jag slutat för att spela in en film om genetik :p


Vet ni vad ska jag göra imorgon? Ska träffa en kille och hjälpa honom med läxan. Har insett lite att man inte finner bra killar på fester, så jag typ haffar på bussen, skoja bara. Nä men vill inte säga mer nu fören jag vet mer :)

17 april

Brukar gilla 112 Aina, det är rätt så kul. Men i måndags tog jag lite illa upp av deras avsnitt, tyckte en del inte var så rolig. De hade köpte en guldhamster som skulle "spåra droger" och så släpper dem ut den på marken och tjockisen kliver på den så det bara blir en blodig smet på hans fot. Hsmstern bodde också i en sån här hög klätterbur, jag har varit med om en hamster som klättrar högst upp ramlat ner och brytit nacken och dött i en sådan bur, livsfarlig bur. Sen hade hamstern bara ett litet dvärghamsterhjul, alldeles för lite så dens rygg kan skadas ordentligt av att springa i det. Det var sån hjulhållning de höll på typ 90-talet, nej mådde lite dåligt av att se det.
Ni kanske tycker jag överdriver, men nej alltså jag tycker det inte är ett rolugt skämt att låtsas mosa en hamster. Sen är det det inte kul att se saker till en hamster som kan döda den, som jag själv sett döda enhamster.
 
 

16 april

Hahahha sjukt random film alltså! Titta på den, den handlar om giraffer som hoppar ner från trampoliner i en swimmingpool

16 april

Kolla på dessa grymma blyertsteckningar, det är inte foton utan blyertsteckningar!
 
Det ser verkligen ut som foton, men det är faktiskt blyerts :) hittade dem på den här sidan: http://www.blish.se/posts/varning-for-kansliga/

14 april

Önskar jag sett denna text tidigare, vet exakt vem som jag skulle sagt det till!


Killar alltså! Nej men ska jag vara ärlig så är jag inte längre jätteförtjust i festandet. Jag är nog inte en sån person, det är så många som sagt till mig att jag är alldeles en för snäll och söt för att passa in i denna festvärld. Men jag vill verkligen ha en pojkvän, när jag får det kommer jag nog sluta festa. Men grejen är ju att jag nog aldrig kommer hitta en seriös kille på en fest, det typ går inte. Trodde jag hittat en, men sen fick jag reda på att han ljugit för mig hela tiden..


Jag är rätt kräsen på killar på sistone, och det ska man vara! Man ska inte ta första bästa för att man är desperat. Har funnits och finns killar jag kunnat bli tillsammans med, men jag vill vara kär i personen jag är tillsammans med. Inte ha ett Internetförhållande typ.. Får leta vidare helt enkelt, kommer nog hitta någon så småningom. Jag tycker jag är rätt bra flickvänsmaterial, jag är snäll, trogen och jag kan laga mat! ;) vad mer kan man erbjuda liksom!

14 ,april

Efter skolan drog Ida och jag hem till mig för att spela in en genetik film, men vi ville gärna skoja till det lite med lejon lappe <3




Finaste lejonet!

15 april

Har ni sett nya låten och musikvideon från PSY? Ifall inte, här har ni den:
Han är för skön den lille killen alltså ;)

14 april

Lite fler bilder från igår fotade av Caroline k




Pigg och stark som fan!






Kolla, hon hoppar solhindret utan problem, tittar inte ens på det!

DEt var svår sväng till det där hindret, kom väldigt snävt med flit, sol på hindret, och den färgen gillar inte hästar att hoppa för den är så mörk. Men hon tvekade inte alls! Även fast hindret kom väldigt plötsligt tog hon bara tag i det och flög över som den ängel hon är!

En kul grej var att jag var på chillkrök på lördagen, men jag drack såklart inget och jag hade kul ändå. Jag gick och la mig där rätt tidigt för jag ville ju vara utvilad. Låg helt ensam i en säng i Skarpnäck och sov igår lite random :p alla där tyckte jag var sjukt tråkig då.



sen gick jag ensam upp och åkte till stallet, hade ridkläder med mig. Gjorde det för snows skull, för att jag skulle rida så bra som möjligt så behövde jag min sömn :)

vinst på snow!

Tävlade snow idag ju och det gick så himla bra, över mina förväntningar! På framridningen så vägra hon på ett hinder så då trodde jag att tävlingen skulle gå skit. Men när jag väl fick henne att hoppa märkte hon att jag kunde följa med i hindrerna, drog inte henne i munnen och tyckte det var kul! Så då tyckte hon det var jättekul :)


Hon var otroligt stark och sjukt pigg på banan! Helt galet fort gick det med noll kontroll typ. Vågar inte ta för mycket s henne för då kan hon ju stanna. Men hon tyckte det var sjukt kul, tvekade inte det minsta på något hinder! Hon tog verkligen tag i hindrerna. Kände att det gick att göra lite snäva svängar i omhoppningen så jag gjorde det och hon tyckte det bara var kul. Tvekade inget alls!


Det gick så bra att vi faktiskt vann tävlingen! Snabbast tid på hela dagen. Grymma och bästa Snow! Hoppas jag får henne nästa tävling med! Ifall det är så då vill jag hoppa samma höjd som de andra hästarna, det kan hon. Dock kanske jag mest hade tur idag, det kunde ju blivit en flopp som på hoppClinicEn. Men jag var mer säker själv idag, lite tuffare och så. Det är fett förvånande att snow vann idag, snow liksom som räknas som en av de svåraste ponnyerna att hoppa. Men jag tror att hon litar på mig, det var därför vi gick nolla. Hade någon osäker person hoppat henne idag hade hon nog inte gått nolla. Det gäller att man måste rida tufft, hänga med i sprången, bra vägar och inte vara osäker. Jag red inte så på hoppClinicEn så hon vägra en del då, idag red jag bättre och då hoppa hon allt. Ryttaren spelar stor roll på henne.


Hon är världens bästa!

12 april

Idag ska jag och Ida sova hos två killkompisar, vet ni en av dem är son till han som äger Årsta runsten. Fett coolt ju :D


Sen imorgon bitti ska jag tävla Snow, ska få hoppa 50 cm bara för att hon ska kunna gå nolla. Hon fega ju ur en del på Clinicen. Ska bli kul, mitt mål är att gå dubbelnolla. Inte att bli placerad :)



15 april

I torsdags så sov jag hemma hos två klasskompisar och vi var uppe hela natten! Haha var mysigt :) men var lagom kul i skolan på fredagen sen..




Och igår så drog jag och Ida på fest i Värmdö! Men inga bussar gick på natten så vi åkte taxi hem. Betalade 700 kr för taxi igår, herregud vad jag ångrar det!




12 april

I onsdags red jag Ruudi, hade inte gjort det på ett år! Han var otroligt mycket bättre på galoppfattningarna. Men rätt så vinglig fortfarande. Han var väl fin och så, men har tröttnat lite på honom. Har växt ifrån honom tror jag. Han är mer en rolig uteritts häst :D busponny

10 april

 
 
Vill byta profil, hatar min profilbild nu och har aldrig egentligen gillat den. Ser typ bitchig och inte ut som mig på den :/
Ida ville att jag skulle ha en profilbild på mig och inte på en häst för ingen fatta att detvar jag. Haha men jag måste hitta någon annan bild :/
Kanske denna?
Nä, får be någon ta lite foton på mig nån dag ;) Är i behov av en ny profilbild där jag ser ut som mig :)

10 april

Alltså ask är ju fett kul, haha lite pirrigt att få frågor. Men ändå fett kul! Här är ett exempel på lite frågor som jag fått.

10 april

Har nu skaffat ask ändå! Ställ en massa frågor till mig!
http://ask.fm/alicialindstrom

9 april

 
Nämen ser man på, tjena alla bloggläsare har kommit tillbaka! Undrade ett tag vart ni tagit vägen ;) p.g.a. så ska jag inte sluta blogga, ska försöka blogga lite mer nu coh roligare inlägg. Inte bara deppiga festinlägg ;)
Nu ska jag göra hemmagjord kola för det är sjukt gott!
Sen kan jag lägga upp lite bilder som är en av de första bilderna jag publicerade på min blogg år 2010
Jag och Erica, vi var riktigt tajta vänner då
Jag med min medryttarponny karenina som tyvärr är avlivad nu :(
Jag och Nonni, min andra medryttarhäst som också är avlivad nu..
Chicken, Moa och jag 2009
Hahahha sofia :)
 
Mina fina paintbilder jag ritade på den tiden!
Nonni
 
Ulrik Munther 2009!
Jag på karenina och Malin på Fighter
Målade min syster till en djävul
Sofiiaaa yngel
Finaste lilla ponnyn :)
Haha det var på dent iden sofia älskade rasmus :)
Var livrädd för hästar som låg ner!
På den tiden hängde jag i stallet på torsdagskvällar på övervåningen med sofia mycket, haha vi gjorde så sjuka saker...
 
Sköna bilder som väcker lite minnen :)
 
 
 

9 april

Kände mig på bra humör igår, sånt här toppenhumör! Så jag bestämde mig för att anordna en klassfest till min klass nästa fredag. För att få ihop klassen lie bättre, även om vi  har väldigt bra sammanhällning nu tycker jag :) Känner mig lite mer erfaren på fester nu än i t.ex. höstas. I onsdags så bastade jag med några från klassen, men den här gången ska vi hyra en riktig lokal som dock också har en bastu, ett pluss ;) (y)
Mina små naturvänner vill festa lite, och då är jag snäll och ordnar något ;)
 
 
 

8 april

Fyller år om 23 dagar och detta är vad jag önskar mig:


Tycker inte om att fylla år, särskilt inte i år när jag fyller 17. Vill fylla jämnt ju, typ 18 :(

Idag bytta jag inriktning också, till natur/natur och det känns bra!



8 april

Har fått 3 timmars sömn inatt för jag kunde inte somna igår, haha rätt åt mig för jag hade verkligen vänt på dygnet. Jag hade inte ens kommit hem från festen den här tiden för ett dygn sen... Och så ska jag upp och vandra på jorden nu, när klockan är sjukt tidig!
 
Bilder från sommaren 2011. vad annorlunda jag såg ut då, kortis hår och lugg.
 
Nutid, haha total make over !? Nej det enda jag förändrat på är att jag inte har lugg längre och jag har löshår så håret är lite tjockare och längre.

8 april

Har inte ask, tänker inte skaffa. Så istället svarar jag på 100 bloggfrågor för den som pallar läsa och undrar :)

1. Hur gammal är du? 16år, 17 om mindre än en månad!

2. Hur gammal känner du dig? 
16, men jag vet att jag ser ut att vara 14...

3. Vad har du gjort i dag? Deppat sönder, pluggat lite

4. Vilken film såg du senast? En tysk drama, orkade inte byta kanal för jag kände mig deppig..

5. Vem ringde du senast? Nadja

6. är du besatt av någonting?
Helosan salva <33

7. Är du rädd för blod? Skoja inte! Hahahah blodfobi...

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Ett kallt gästrum, på en dubbelsäng, stökigt, pärlor bredvid mig...

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Knatte, Fnatte, Tjatte

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?Skulle jag aldrig göra ;)

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart, fast har rätt mycet rosa och vitt också :)

12. När vaknade du i dag? 
14

13. Vilken är din favorithögtid? Julen, då får man chokladtomtar!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Hos någon som uppskattar min personlighet och inte mitt utseende och bara vill ligga...

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Provtagningen på sjukhuset :O

16. Hur vill du tillbringa din pension? I ett hus med min familj såklart, och med katter, älskar katter :D Jag ska bli galna kattkvinnan!

17. Vad lyssnar du på just nu? Wild for the night på min systers spotify :)

18. Har du någon gång brutit ett ben? Haha ja, ramlade av en häst och bröt armen en gång. Och ett finger har jag brutit :)
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? 
Formbröd, smör, ost. Allt jag behöver för att göra mina älskade toasts <3

20. Vem är din favoritkändis?  Gillar inte kändisar...

21. Vad är du på för humör just nu?  Inte trött, fast jag borde, haha! Rätt glad :)
22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Amerika

23. Snarkar du? Brukar inte göra det, men gjorde det en gång för en vecka sen :O det måste jag sluta med...

24. Vilka yrken har du provat på? Djurvaktare, dagisfröken

25. Hur går du helst klädd? Tajta svarta jeans, en söt topp med en cardigan till. Och converse, älskar connerse <3

26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxe, bästa!

27. Vilket är ditt favoritgodis? Lakritsnappar, smaka det är så jääävla gott! Lägg dem i frysen innan så är dem godare :)

28. Vad sa du senast? 
-Handlar det tillräckligt mycket om framtiden? Annars får man F..

 
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Är nog bäst på kemi :)

30. Vad har du på dig just nu? Gråa jumpsuiten :D

31. Vilken är din favoritaffär? Lidl, går att köpa allt där... Hahahah nä men typ bik bok om det är kläder :)
  
32. Vad har du för storlek i kläder? xsmall
 
33. Vad har du i dina fickor? IEn tops

34. Vad köpte du senast? Multivitaminjuice, och gissa vad jag skulle med det till. hahahahha

35. Hur många gånger har du flyttat? 1 gång när jag var 3 år

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Kniv, tändstickor, pistol...

 
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska! Eller morgonmänniska om jag är uppe hela natten till morgonen ;)

38. Senaste filmen du såg på bio? Berättelsen om Pi, skitbra ju :)

39. Har du blivit sydd någon gång? 

Aah, opererade bort en vagel från ögat när jag var liten :) 

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Haha, ja men inget jag gillar...
41. Vad åt du till frukost? Åt ingen frukost eller lunch, åt lite lakritsnappar vid fem bara :P Eller jag gjorde fattiga riddar klocken 4 på morgonen på en fest om det räknas :)
 
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Var 6 år, levde loppan. Börjat i tyresö skola, börjat rida på ridskola och ba levde livet ;)
 
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? En gång på en trehjuling på dagis

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Ingen har gjort något speciellt den senaste tiden för mig. Kanske Viktor som gick en lång bit med mig igår när han inte behövde det.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bredvid mig på laddning ;)

46. Vad var det sista du åt? apelsin :)

47. Vem är världens vackraste kvinna? Megan fox, följde en fansida av henne på instagram i flera månader men slutade nyligen för att jag blev så jäkla avis på henne...

48. Är du blyg? Beror verkligen på när! Men joo ibland så :)

49. Vilken var den sista konserten du var på? Aldrig varit på någon..

50. Vad heter du i andra namn? Maria

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej, som tur var!

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja, vem har inte?

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Ridning såklart :D

54. Har du några husdjur? Ohja, 2 hundar, 2 katter, 3 hamstrar och 1 häst :)

55. Vill du gifta dig? Såklart jag vill, ser jättemycket fram emot det!

56. Vad är du sugen på just nu? En pojkvän

57. Vad är klockan? 00:41 ups, ska upp om mindre än 6 timmar till skolan...

58. Vad är det konstigaste du ätit? En fluga, usch den flög in i halsen på mig :O

59. Har du någon udda förmåga? Kan böja min panna så den formar ett bord ;)

60. Var växte dina föräldrar upp?Stockholm, eller min mamma har bott lite i USA

61. Vad önskar du dig i julklapp? En tv :)

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Ja på niornas kabaré var jag skådespelare inför flera hundra människor :)

63. Göteborg eller stockholm? Stockholm

64. Har du sett någon dö? Har sett hamstrar dö..t

65. Har du någon gång ringt polisen? Ja, lika pirrigt varje gång!

66. Hur många grader är det ute? 2 minus ?

67. Vilken färg har ditt hus? Gult, ljusgult sådär vårigt gult :)

68. Vad sjöng du senast? Sveriges nationalsång :P

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Jaa, verkligen!

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? Nej

71. Har du svenskt ursprung? Ja, eller fjärdedels amerikan :)

72. Hur mycket väger du? 49 kilo, har bestämt mig för att hålla mig på den vikten. Var lite väl mager ett tag, det är inte så snyggt :)

73. Har du ett turnummer? Nepp, inget sånt

74. Vem kramade du sist? Hahahah, karl..

75. Är du oskuld? Ja, jag väntar på den rätta :)

76. Kan du åka skateboard? Om jag sitter på rumpa på den :D

77. Nämn någon du beundrar och varför? Min mamma, för att hon rkar gå upp på dagen trots att hon mår så dåligt <3

78. Har du gröna fingrar? Njaa, men kan nog få. Brukade grodda egna groddar till mina hamstrar förut :)

79. Har du svimmat någon gång? Åhja, en gång när jag tog en spruta sen en gång för att jag hade så hög feber.

80. När lärde du dig senast någonting nytt? Igår lärde jag mig att hytta från nyboda till centrum :)

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Jaa, haha Lisan :D Och i stallet när jag var liten kallade alla mig för Apa, men sen tyckte jag det var fult så ingen fick kalla mig det :P

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Pluggat och festat ;)

83. Är du vidskeplig? Jo lite, tror på spöken :)

84. Vilka är dina största svagheter? Lättpåverkad av vad andra säger och tycker

85. Vad händer till helgen? Feeest såklart! Sen ska jag tävla också :)

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Neee, usch vad ont hade inte ens gjort det om den växt ut igen :O

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Pluggat och gjort läxan ;)

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Ta en spruta, rida Spot igen och dricka kaffe i skolan igen

89. Vilken är din favoritrestaurang? Grand hotel eller olive garden i Florida

90. Bada eller duscha? Baaada såklart, så mysigt :)

91. Är du bra på att laga mat? Jaaa, är grym ju :D

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Nej :)

93. När och varför var du på sjukhus senast? I höstas, skulle ta blodprov men jag fegade ur och börja gråta..

94. Vilket är ditt drömyrke? Att bli forskare inom medicin

95. Har du några Piercings? Örhängen, haha det är som sprutor ju...

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Hårdkokta!

 97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Första gången jag träffade T.

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Gick och la mig...

99. Har du gråtit idag? Nästan

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Sova!

 

Nej nu ska jag gå och försöka växa på mig lite, jag är så himla liten... Varje gång jag går på fest tror folk att jag är 98:a och det inte så kul :(
 

7 april

Det är deppdagar som denna som jag är glad att jag har mina hamstrar! Nu ligger Fideli och Hoppetoss och sover i mina byxor och det känns stöttande och jag känner mig inte så ensam.


Tom är också väldigt trött, haha han satt upp och typ sov i min hand :)




Sen är piga en stöttande och snäll hund :)





7 april

Anledningen till att jag inte bloggat är för jag hamnat lite i depression. Blev dumpad av en kille fredags och det tog lite hårt på mig..
Var på fest på fredagen i Farsta, men det muntrade inte upp mig. Så jag drog på fest igår också, oplanerat i Tyresö. Haha det var rätt kul, jag lagade fattiga riddare till alla på festen :)




Men ja det hjälpte inte att festa igår, är fortfarande väldigt ledsen. Har legat i tre timmar i min säng sen jag vaknade utan att känna för något, ligger bara här. Känns som hela mitt liv bara strular till sig..

4 april

Igår red jag den fina ponnyn Snow, gillar verkligen henne! Vi hade WE och i början tränade jag att försöka få henne att gå över en bro typ, hon har lyckats gå över den förut utan att ledas. Men efter lite vel hit och dit så fick jag över henne till slut. Vi kunde till och med trava över den sen :)


Hon var också väldigt fin att rida igår, men lite för pigg särskilt i galoppen. I slutet sen så skulle vi rida med en sån här Lans och ta upp ringar från tjuren. Gick inte bra.. snow blev skiträdd för Lansen och brallade iväg i sken.. Haha alltid :)


Nästa söndag ska jag tävla, jag är rätt så säker på att jag får snow. Det skulle vara en kul utmaning :)



4 april

Igår bastade jag med några från min klass och några andra. Det var kul men tiden gick väldigt fort :(





2 april

Funderar starkt på att sluta blogga, det enda jag bloggar om är att jag festar... Vilket bra föredömme jag är då, verkligen inte... Men det är typ det enda jag gör, är väl lite i depression nu, boysproblem. Har festat 5 dagar i rak nu, inte bra men det känns bättre än att sitta hemma och deppa.
Det är flera på sistone som sagt att jag är väldigt lik Zara Larsson, haha :P Kanske håret litegrann i så fall. Eller vad tycker ni? ;)
Söt va ;)
 
 
 

1 april

Kändes som jag var med i en tonårsfilm igår. Jag var tvungen att välja mellan två killar igår, hade värsta pressen och alla på festen ba gjorde det till största grejen och jag valde helt fel och nu är allt helt fucktup! Är så förvirrad och alla e sura på mig. Så nästa fest ska jag ta det lugnt och inte haffa någon! Ska fortsätta köra på nyktert idag också, tror de är fest idag med :)



RSS 2.0