(28 februari)




Vad stor jag ser ut på den bilden :p

Denna bild skulle vart skitsnygg, om.. Hinderstödet inte stod där -.-





Stoort hopp :)

Kom lite väl mycket till vänster (från hopphållet) på detta hinder.

Och det konstiga skuttet som jag inte hängde med på..


Lite "fina" bilder på laget då




Laget ramlar ihop

Alexandra Sewéns foton från matchen:

Fin bild :)

Jag som typ alltid biter mig i läppen när jag rider..


Typ klättrar över hindret? xD




Hur många foton finns det egntligen på när jag hoppar konstigt på det där hindret? :O

Carolin Kinnunens  bilder från matchen:






Jag blir gaaalen! Typ femte bilden på när jag hoppar sådär? Haha xD


Tack alla som fotade igår!

Sofia hade ju ramlat av och alla andra var felfria och jag var sista startande. De flesta brukar ju typ aaaaaah jag kommer sumpa för alla! Jag tänkte inte så. Fast jag har heller ingen aning om vad jag tänkte istället..

Det var bilder så det räckte heeela veckan lång..

Inlägg på fredag igen då ;)

Idag gjorde jag och Sofia fattiga riddare till frukost.

(27 februari)

Idag på träningen fick jag Minty. Har aldrig ridit henne förut men var taggad eftersom jag tror hon påminner om Tekla (hästen jag fick på mälarhöjden). Jag gillade henne jätte mycket, hon var enkel att få fram och hoppade utan tvekan. Jag tror jag gillar de här hästarna som är lite småsega men som går att få fram. Efter träningen sa Maria ungefär såhär till mig: Bra Alicia, det enda som jag har att anmärka är ju att du är lite snabb med underlivet fram över hindrerna, annars jätte bra. Och så nämnde hon att hon var lite snabb kanske.. Möjligtsvis :) Jaja, är nöjd eftersom hon var seg förra veckan på tävlingen.

Träningen var hel konstig, jätte många hästar stannade och det var typ bara Caffe och Minty som klarade av träningen utan fel.

På matchen fick jag Dingo, kan inte säga att jag gillar honom speciellt mycket. Han är så stark, het och lång.. Känner att jag inte klarar av honom. Jag red sjukt slarviga vägar men kom över på alla hinder. Sofia ramlade av xD Men det blev oavgjort i alla fall, undra om vi är med i finalen nu ?

Jaja Sofia ska sova här och är med mig nu. Så lägger upp fler bilder imorn ;)


(26 februari)

Igår så fick jag rida Snow igen, vi hade bakdelsvändning och Claudia sa att hon var den hästen under alla tre lektioner som hade svårast för bakdelsvänding. Hon bara kråmade sig och ja... Hn är inte min typ av häst, hon är fin, ja. Men tråkig, skulle vilja testa Skrållan ju. Var typ en miljoooon år sedan jag red henne!

Idag är det ponny cups träning och tävling och jag vet inte vem jag ska ha, fast vill ha det såhär:

Träning: Erasmus
Tävling: Skrållan

Fast jag har ju fått Rasmus rätt mycket på sistone, fast jag känner mig duktig när jag rider honom. Inte så att jag tror att jag är bäst och skitbra, men alltså. Jag har börjat lära känna honom rätt mycket och när han hoppar över ett hinder utan att tveka första gången känner jag mig duktig, även om det inte var min förtjänst så känner jag mig duktig att jag kom över det där hindret. Rider man Skrållan tänker man inte samma sak, alla förväntar sig att man kommer över så kommer man över har man inte riktigt samma känsla.
Jaja, om Maria vill att jag ska rida någon annan får jag väl göra det... Men om någon vill byta så jag får Rasmusen, no problems!


Får jag honom så är mitt mål att inte kasta mig fram när vi hoppar, för vi hoppar ju trots allt 50-60 och inte 130 ;)


(25 februari)

Idag på idrotten var det dodge boll, och jag känner mig ganska nöjd. Tog ut rätt många och blev tagen 2 gånger. 

Efter skolan kom det 2 nior och satte sig bredvid mig och Cassandra på bussen oh bah: - Fett bra du var på dodge boll! Du måste ju vara med i vårt lag när det är dodge boll turnering (vår skola har det 1 gång om året)!

Idag hade jag ju tänkt att vendela skulle ta hand om MH, men jag kunde inte komma på vad det var igår så jag tog honom idag. När jag kom hem kom jag på varför, jag hade ju tänkt rida igen idag..

Jag hjälper ju alltid till på första sp lektionen på fredagar, denna gång fick jag springa med Tella heeela lektionen för hon var så himla taggad! Hon fick ju springa skänkelvikning hela lektionen eftersom jag höll i tygeln, och skänkelvikning mjuknar ju upp hästen och så sa jag åt henne att lätta och ta hela lektionen  men ändå driva henne framåt så efter ett tag så gick Tella skit fint och böjde på nacken. Madde bah: Ojojoj, vad fint hon går då!
Sedan red jag MH, jag red ut i skogen och när jag kom ut i änden av skgen vände jag och red tillbaka i skogen. rån ingenstans så började han öka på steget och började sedan trava och drog iväg i snabb trav och skulle jag inte gjort allt för att få stopp på honom hade han börjat galoppera i skogen. När jag fick stopp på honom så satte han av igen.. Han blev inte skrämd av något utan var bara väldigt busig :p


Jaja, dags att ta hand om hamstrar dåra..


(25 februari)

Gissa om jag är extreeeeeemt skoltrött? Ja, jag är det. Bara lääängtar till lovet och sedan praon i 2 veckor i stallet!
På lördag har vi Claudia som ridlärare, och på söndag är det träning + match för mig. Vääldigt intresserad av vem jag sla få tävla, på träningen vill jag väl ha Rasmus igen. Vill komma en hel felfri träning med honom, lixom bara en gång!


Idag ska jag till stallet direkt efter skolan så blir inget inlägg förens efter åtta :p Jag bloggade två gånger igår på http://guldhamstrar.bloggplatsen.se


(24 februari)

Idag, då är det faktiskt torsdag. Och Lisan hon gillar INTE torsdagar...Hon vaknar upp och tror att det är helg sen, men sedan är det en dag till. Och torsdagar har alltid en sjuukt lång lektion på slutet som heter MATTE/NO/DATA  profil som är det tråkigaste som finns... Fast efter idag och imorgon slipper jag gå i skolan på 3 heeela veckor! :D Först är det sportlov sedan prao två veckor i stallet :) Fast det är ju fortfarande torsdag, och det är matteprov. Har inte gjort röda kursen, men jaja. Hoppas jag ligger kvar på mitt VG i matte ändå, gick ju bra på mitt PRIM prov i matte.

Igår såg Vendela och jag första delen i serien "The walking death" det var en zombie film och sjuuukt jävla läskig! Den är inte som  en vanlig film, seg i början. Utan den blir lixom läskig direkt. En sckräckfilm var det i alla fall. Andra delen är på söndag.

Läskig. Det var sjukt sorgligt när zobierna åt upp en häst :(


Ponnysar (23 februari)

Härmar http://mcryttarna.blogg.se med detta:

De 3 småponnyer som jag gillar att rida mest:

SPOT!
Shiet länge sedan jag red någon annan sp än Spot..
Hell
Tella
Ingen aning, var en miljon år sedan jag red Tella och Hell, men gillade dem då iaf..

MP

Skrållan
Rasmus
Dingo


Bus (23 februari)

Vi är ju hundvakt åt en Chihuahua just nu, den kallas för Bus men heter typ Sugar Tips Candy Man... Vi ville att den skulle para sig emd Zngo förut, men den visste inte hur man gjorde... Så han försöker fortfarande torrjucka på Zingo, och hon gör samma sak på honom. Filmade lite när dem lekte idag :p

Bäst är ju när filmen är på 106 sekunder...

Dricker nu choklad med grädd, mums fillibabba!

Hamsterblogg (23 februari)

Efter lite klagande om för mycket bloggande om hamstrar så har jag beslutet att skapa en hamsterblogg, eftersm jag bara inte akn sluta läga upp bilder på dem. Men det är lugnt! Ska behålla denna blogg och skriva om allt möjligt och mest hästar, ungefär inget om hamstrar. Kannske om någon av mina hamstrar avlidit eller om jag köpt en ny. Varje gång jag gjort ett nytt inlägg om hamstrar på den nya bloggen så länkar jag här så ni vet, den nya bloggen heter.. Babababababbaabbaaaaa....:



http://guldhamstrar.bloggplatsen.se

Men bara förvarna er på att villkoret är att jag kommer att blogga mindre här, eftersom jag brukar göra ungefär 4 inlägg per dag och 1 handlar minst om hamstrar. Jag kommer att göra 4 inlägg per dag ungefär men de blir utspridda på båda bloggarna. Så kanske blir 2-3 inlägg på denna blogg per dag och 1-2 på den andra bloggen.

http://guldhamstrar.bloggplatsen.se Lägg märke till bloggplatsen och inte blogg.se, ville testa något nytt och bloggplatsen är mycket enklare.


Tillfällig header gjord i paint, bättre än inget.

Slöjd 3 timmar på morgonen är det ju på nsdagar, man orkar lixom inte med det. jag satt med i soffan och gjorde detta med Olle och Rickard: Brottades, sov, brottades, sov, brottades, sov.. Tror vi hade ungefär 20 olika ställningar i den soffan, menar inte sex-ställningar då :P Och Kerstin (lärarn) märkte inget!

Har ingen speciell bild att visa, och från och med efter detta inlägg. Inte mycket om hamstrar mer!

Har 3 bilder på Cindy att visa:




Vi får se hur länge jag håller mitt löfte, något säger mig att det inte håller länge... O:)

(23 februari)

Trodde jag skulle vara pigg när jag vaknade idag eftersom jag fick sova längre denna natt, men dum som jag var så kom jag på att det inte alls är så... Var helt jävla död när jag vaknade! Duschen värmde mig lite och väckte mig en aning, men typ döende var man ju...
Hade halvsvårt att somna igår, försökte lägga ihop pusselbitarna under dagen. Hur jag hamnade på vissa platser och hur vi kom in på vissa samtalsämnen... Känns som jag glömt bort allt, kanske var något i min choklad? :O  Alla var väl helt drogade av att vara så trötta.
Jag satt ju nästan längst bak på bussen igår med Kimberley, Emma, Erica, Eleni och en del från C.  Längst fram satt typ min klass, de måste haft sjukt tråkigt eftersom flera av dem sökte sig bak till oss hela tiden.
JUSTE! Igår så tog vi ett foto tillsammans i backen jag och de som jag åkte med. Då kmmer Rickard och Olle i liften ovanför oss och försöker spotta på oss... I alla fall så skriker vi lite halv oseriöst KOM! De had eju inte ens kommit halvvågs upp så vi trodde dem fattade att vi drev, så vi åkte ner. Och så hade dem kommit dit! HAHAHAHAH Så dem var skitsura på oss, och när jag skulle gå till bussen så hittade dem mig och var skitsura fortfarande efter flera timmar. Jag fick stå och hålla deras skidor och hjälmar i kön där man lämnar in skidorna. Sedan var dem glada igen, men sura på Eleni och Erica. Men såklart så kan man ju inte vara sur på mig! (finns en del ironi i det jag skrev nyss) 
Idag är det syslöjd och spaanish, som vanligt kommer jag typ inte göra något på slöjden utan prata med lite alla. Spanskan? Usch.



En bild på mig

ROMME 22 FEBRUARI

Romme
Bussresan måste ju seriöst vara det bästa med romme! Jag satt först med Erica, men mesta dels av vägen satt jag med typ David L. Och så satt jag och pratade med folk från C som jag i normala fall inte brukar vara med, den enda i C som jag ibland kan hänga lite med är väl Oskar N. De var feeett härliga ju! Fast var lite sur på bussen, det fanns inga sånna här bord på stolarna så man kunde inte spela kort :( Fast david vad snäll och lät Erica och mig att spela kort på hans ben :D Vi tog en maaaassa cpade foton!

David

Temis och Anna

Erica och jag :D

Emma som sov


David

HALEBOB!


Oskar foskar wb justin bieber..


David, och Olle i bakrunden

Jocke och Marcello


David satt mellan mig och Erica

Davids mobil

oskar

Kimberley


sebastian xD



David typ somnade i mitt knä...

Erica flyttade fram till Eleni

Jag

erica

Erica åker snow board lite längre ner..

Eleni i wärdhuset

Jag


Jag var tvåa i min kö och fick mina skidor inom en minut! Snacka om fett mcyket tur :D Fast min hjälm den var as-snygg, men för liten. Så fick byta den :(
Tredje gången jag åkte skidor i hela mitt liv! Jag skulle åka med Eleni och Erica, men Eleni ville ta sitt-liften det första vi skulle göra men erica har inte åkt bräda på aslänge så hon ville börja med en kort grön backe. Så Eleni stack med sina killkompisar från nian. Sedan kom Eleni till oss igen och vi åkte sedan upp efter ett tag med sitt-liften och pratade helt mobbat så de brevid oss tittade konstigt på oss. Och sitt-kliften är ju fett hög och läskig, och så ska den dessutom stanna när man är högst uppe! Det gick bra, när vi nästan var där uppe hörde vi en välbekant röst ropa hej på oss. Vi tittade ner och det var OSKAR N :D Vi bad honom vänta där så skulle vi åka med honom. Fast Elenis killkompisar från nian hade typ följt med oss upp och ville åka med oss, men de tyckte vi var för dåliga så de stack sen. Och sedan åkte vi emd Oskar resten av dagen :)
Jag åkte i några gröna, några blåa och några röda backar. Det var tredje gången för mig så är nöjd, Oskar försökte få med mig i en svart backe. Men njaa, inte än :p Kaaanske nästa år.
På bussresan hem satt jag först med Erica, men hon skulle sova och jag bytte plats med henne och så flyttade jag runt några gånger och hamnade bredvid David L igen. Ett tag satt vi 4 pers på 2 stolar och det var lite jobbigt, men tråkigt att bara sitta två ju. Fast vi pratade om allt, och David hade skrivit värsta gulligaste kärleks dikten i svenska som han sa högt. Han är faktiskt ganska schysst, men ble lite pinsamt när vi skulle prata om mitt kärleksbrev som jags krev till honom i fyran och när jag frågade chans på honom på msn...

David




Japp, gonatt :) Är trööött, sov ingenting under resan. Vågade inte.. Ville inte att folk skulle göra något med mig...



Romme (21 februari)

I dag i skolan så var det bra, på idrotten hade vår idrottslärare förläsning om Erologi. Vi ska göra en intervju med vår handledare på praon.
Sedan efter lektionen hade vi EA med Jonas, eftersom ingen jobbade och jag typ låg och sov på en bänk med min lillasyster bredvid sm stod och babblade på om något. Så sa han efter ett tag: "Eftersom ingen jobbar, och inte får något gjort, så gå hem" HA! Jag gick hem :)

Undra om man ska försöka sova nu? Det är ju ROOMME imorn! Mitt tredje år, så det blir tredje gången jag åker skidor i mitt liv. Första året åkte jag med Erica men hon tyckte jag var asjobbig för jag ville bara åka i knatte backen. Och hon brukar åka i svarta backar. Det slutade i alla fall med att hon drog upp mig i en blå backe och jag ramlade och gjorde kullerbyttor och tappade skidorna och gick ner resten av vägen...
Förra året gillade jag att åka i den röda backen "Ravinen" så där kommer jag nog åka mycket, fast svarta backar? Dröm och glöm!



Matsäcken och FÄRDGDISET är redo i en påse i kylskåpet. Till och med godiset är i en påse i kylskåpet, ÄLSKAR kallt godis :D

*dreglar*

Kommer självklart sakna mina hamstrar där uppe, men jag får stå ut. Detta ska ju vara en rolig grej! För i år ska Erica åka snow board för första gången och då kommer jag vara den som åker i "svåra" backar och hon i knatte backen! MOHAHAHHAH


(21 februari)

Sådär, nu har jag hämtat hem nytillskottet Cindy. Hon är LH silver sobel.


Hon är rejält byggd, det gillar jag. inga spinkisar vill man ha ;)

Hm, blåögd tro?

Fiin flicka!

Stackars BNY. När hans pringer i hjulet fastnar päls så denna päls tog jag bort från hjulet igår, jag tog bort hjulet också. Han ska få ett stort hjul på 28 cm och som är wodent wheel, väntar på att den ska levereras. Han blir nog super lycklig av att både få behålla sin ståtliga man och dessutom se lite vältränad ut, nu när det kommit ytterligare en snygg ung tjej som flyttat in i badrummet.

BNY träffar på en oskalad jordnöt för första gången i sitt liv...

Jaja, skärpan blev på jordnöten...

Bilder på Ella från i lördags och från idag:

Är förälskad i henne stora och söta ögon!

Detta är världens sötaste Ella!

När Ella fyller år ska hn få en stor nalle som det står "Världens bästa kompis" på, fast först måste jag lära henne läsa. Men det ska nog inte bli ett problem. Så smart som hon är ;)

Känner du dig ensam och liten?

Men, vad har en gosedjurhög med Ellas bildtråd att göra? :/ Eller, jaha... titta noga!

"NEJNEJNEJ! INTE 17,6 - !!"

Mycket snö utomhus

Du ser ut att ha lite hemligheter Ella, vad är det du gör? ;)

Ella klarade inte av att öppna skalet på jornöten, eller så var hon för lat. Men här får hn i alla fall en jordnöt till slut..

Inte sitta så, du får dålig rygg av att sitta så böjd med ryggen ;)

Och två suddiga dåliga bilder på Big Bang


Han har verkligen blivit riktigt söt! Han är helt underbart söt i verkligheten, och så lugn och mysig. Det var näästan så att man säljer iväg BNY och behåller denna sötplutt :)

(21 februari)

Igår skulle det komma en och hämta hamster klockan fem. Tjugo över fyra kom jag hem med stallkläder på, jag hann lägga min skor i stallskåpet sedan ringde dem på och var 40 minuter för tidiga! Jag hann inte ens byta om! Jag hade dessutom värsta hamster agility banan där uppe... Jag visade iaf upp deras hamster och kände mig lite haft oseriös och helt slut så drog den viktigaste faktan coh typ somnade. Nej, gav fel växel tillbaks och så åååh... det var i alla fall Believe som åkte.
Idag ska jag hämta min nya hamster! Jag skulle ju fått en offwhite-hona, men det visades var en kille! O.o Så jag ska få en silversobel tjej istället, kan vara kul med lite mörkare färg någon gång :) Såhär ser föräldarna ut:

Hon till vänster är mamman och är silver sobel.
Hon heter Cindy och ser ut såhär:



Kulkul :)

(21 februari)

Det var ju match igår med, var helt slut så det var tur att jag inte tävlade. Jag och Sofia var in och ut släpp på ponny cups matchen men på stockholms cups matchen var jag tvungen att gå för det kom en och skulle hämta hamster.
Jag tycker att vissa från vårt lag gjorde lite dåliga svängar, så vi fick 12 fel. Fast vi hade ju med några nya och jag kan tänka mig att de var jääätte nervösa.
Bortalaget red med väldigt höga händer och har sån där hoppsits som jag HATAR, de ställer sig inte upp ordentligt. Det var iaf mälarhöjden, när jag tävlade hos dem fick jag Tekla.


(21 februari)

Igår red jag en ponny. Jag fick Rasmus :D Jag får honom typ alltid nu för tiden känns det som :D
Han var pigg och duktig, första stoppet var på ett nytt hinder och även fast jag schasade på ordentligt med spöet på ena sidan så sprang han förbi. Det var ett nytt hinder, men jag ska inte klaga på honom. Tykcer han är jätte duktig! Andra stoppet vet jag inte riktigt varför han sprang förbi, det var ett hinder jag hoppat flera gånger innan och så bara vips så kastade han sig förbi det hindret och sedan så blev resten lyckat. Banan och allt med ett nytt hinder, så stolt över min lilla brun-björn!
Efter lektionen sa Maria såhär till mig:
"Jätte bra ridet Alicia, han stannade ju bara på det där hindret *pekar på hindret han stannade på* och på det där hindret som jag inte riktigt vet varför han stannade på. Annars var det jätte bra ridet, du rider honom bra och ni får fina hopp tillsammans."
Så mycket beröm har jag nog aldrig fått efter en lektion så jag sken ju upp som en sol efter ridningen :D Jag vill absolut testa och hoppa en ponny cups match på honom i höst.

vilken tur att jag har typ en miljon hoppbilder på när jag hoppas rasmus, kommer typ 3 till bilder :)

När jag vaknade var det 23 minus och jag hade på mig mucho kläder, men sedan höjdes temperaturen tills det blev ridning. Så när vi red var det ju bara -7 så fick ju svettas av ridningen...


Kläder (20 februari)

Jo det är ju 23 minus och jag hoppas att detta räcker:

  • Långkalsonger
  • Ridbyxor
  • Mjukisbyxor
  • Termobyxor
  • 3 tröjor
  • 1 vinterjacka
  • Ulliga tjocka fingervantar
  • 3´-fingervantar över
  • 1 par ulliga tjocka strumpor
  • Långa ridstrumpor över
  • Socker över det
  • Öronvärmare

Blir förvånad om jag fryser om benen, fötterna kan jag förstå om jag fryser i och händerna kanske med. Och det är lixom där det gör ont när man fryser :O


23 minus! (20 februari)

23 minus, 23, minus, 23 minus... TJUGO TRE FUCKING MINUS UTE!

Igår när jag red var det på gränsen att jag började grina för att det var så kallt, och då var det "bara" 10 minus ute. Hur F***N ska jag klara av att rida i 23 minus utan att gråta???? Självklart ska jag idag rida med termobyxor även fast jag hatar att hoppa i sånna byxor.... Jag tror att jag kommer gråta i slutet, och de som ska fota. Alltså, för mig så vill jag typ hellre att de ska vara i stallet än att fota oss. Jag vill inte dra ut någon stackare som fryser ihjäl. Så det räcker med att hopplaget fryser halft ihjäl, och dessutom kommer man se ut som en tjock bulle med alla kläder...

Gissa om man vill tillbaks?

(19 februari)

Älskar denna sida, den är så billig:
http://www.pwss.se/register.php?
Jag ska köpa dessa grejer från den sidan:

En kul leksak som min nya hamster ska få ha i sin bur. Den är 50 cm lång så hoppas den får plats i buren :O men den verkar skojig :)
Och detta hjul:

Wodent wheel, det är ett av de få hjulen som hamstern inte förstör sin päls av att springa i.


(19 februari)

Ella tackar för alla snälla kommentarer som grattar henne!

Idag red jag Snow, är man synsk eller?

Har skrittat på henne en gång förut i en kvart... Så detta var typ första gången. Hon var ju snäll och hade ett ganska bra tempo. Hon var lydig och ställde sig enkelt, hon gick väl bitvis fint och jag antar väl att jag är nöjd. Men alltså, lika bra att få det sagt. SJUUUKT TRÅKIG HÄST!
Vi skulle forma hästar i L:en och stanna framför bommar. Hon var duktig på det men i slutet när vi skulle ta vår första galopp då skulle man galoppera på typ en rektangel och galoppera över en bom och hon blev helt sjukt taggad och galopperade fort, väldigt fort. Gick inte att göra så mycket eftersom hon inte lyssnade på hjälperna... Hittade inte helt knapparna på henne denna gång, men nästa gång gör jag väl det, antar jag :p


Imorn är det träning och jag vill ha Rasmus, eller så vill jag ha Lady. Inte Snow iaf, Vendela berättade för mig idag att när Snow hoppar så är hon skitduktig men hon är jävligt osäker så förut när hennes kompis Ein skulle hoppa en upphöjd bom med henne hade hon verkligen precis framför bommen verkligen kastat sig åt sidan så hon ramlade av och förstörde sin rygg och handled så hon inte fick rida längre. Okej, rasmus stannar oftare än Snow. Fast man känner i alla fall på honom när han bestämt sig för att stanna.


(19 februari)

Shiiiet, 13,2 minus ute. Och jag som tyckte det var kallt med 10 minus igår! Jag kommer frysa tårna, häcken, öronen, kinderna, händerna av mig!
idag har Ella namnsdag! :D


Idag ska jag borsta på en massa hästar och samla deras hår i en påse, sedan ska jag ta hem den och tvätta pälsen och frysa in i frysen. Sedan tar jag ut det när Ella får ungar igen och så får hon ha det som bo-material. De tycker det är urmysigt att boa med andra djurs pälsar :) Jag låter säkert helt sjuk i huvudet, men, men... Det finns fler som gör sådant.

Jaja, heeeido!

(19 februari)

Bilder på bambie's New York, ska nog börja kalla honom för BNY eftersom bambie's New York är så jobbigt att skriva...







Spagetti tittade på när hag fotade BNY, hon tyckte inte han såg ut som ett ståtligt lejon utan en riktig smaskig middag...






Nu drar jag och rider!

(18 februari)

Imorn är det lektions ridning, det är WE. Vi ska nog byta hästar tror jag? Om jag får gissa vilka jag får så tror jag att jag får dessa hästar:
1. Chiko
2. Snow Berry
3. Erasmus

Fast dessa hästar vill jag ha:
1.
Skrållan
2. Lady
3. Dingo

Jag vill inte ha Erasmus eller Chiko helst... Resten kan jag ta :)

På söndag är det ponny cups träning, vet inte vem jag ska ha. Fast hörde idag vilka hästar som ska gå med och först och främst av dessa hästar så vill jag ha Rasmus. Sa högt så Maria hörde att jag ville ha honom, så kaaanske? :D Eller så lottar vi väl ut hästarna igen... Om jag inte får Erasmus skulle jag vilja testa Lady.

när jag hopptävlat på Hell, fick EN vägran på ett solhinder.

Hehe, nu fick ni 4 inlägg direkt på varandra! Fast hanna inte blogga imorse.

Imorn är det Ellas födelsedag, de som inte grattar henne då. Då jävlar ska ni få se på grejer!

(18 februari)

Idag åkte jag direkt från skolan till stallet. Hade tänkt ta bussen som gick tre, men NÅGRA killar brottade ner mig i korridoren så jag fick slåss för min oskuld (hehe) och slingra mig som en liten ål (är ganska bra på sånt) och sedan springa ifrån killarna och komma i säkerhet till busshållsplatsen! Missade bussen precis... Tog en buss en kvart senare som var 10 minuter försenad... Jaja, var kul att prata med de som stod på busshållsplatsen.
Någon har i alla fall typ tagit min väska.

I stallet så hjälpte jag mamma på lektionen sedan pratade jag lite med Sanne, var en evighet sedan vi typ pratade känns det som. Sedan stack jag ut och skrittade på MH, har jag skrivit att han blivit friskförklarad här på bloggen? Aja, han är i alla fall det så jag skulle skritta i 45 minuter men eftersom det var -10 grader ute ch blåste kallt och att det inte finns några vägar att rida på så blev det bara 30 minuter. Var en stel pinne när jag kom tillbaks...


Sedan lite senare kom det en och hämtade en hamster av mig :p

Åker två till imorn.


(18 februari)

Har fotat lite på min katt Spagetti i min nya hamster foto-studio, den var lite liten...



Min tiger katt

Härlig bild!


Kärlek



Haha, Spagetti gjorde en Zingo min och... Nej det där är Zingo :p


(18 februari)

Nu har ytterligare en hamster åkt, det var Goldenhamster's Beautiful Girl. Har faktiskt inga enskilda bilder på henne... Skäms Imorn åker 2 till.

Usch och fy, nyss hände en grej som kunnat gå riktigt illa till. Jag hade småpojkarna ute i rummet och sprang, jag satt med en stund och efter ett tag gick jag ner och lät dem hålla på med de de nu brukar hålla på med. När jag kom upp möttes jag först av en glad liten Butterfly, stoppade tillbaka honom i buren. Sedan mötte jag en stor Bambie's New York springandes i rummet! Fick nästan hjärt attack, tog upp honom och la genast tillbaka honom i buren. Hade glömt sätta den stora och tunga boken på ena sidan av gallret så han hade på något vis tryckt upp gallret och tagit sig ur!

De två andra pojkarna satt i ett skåp och sov, som tur var har jag aldrig sett New York i det skåpet. Alla 3 var som tur var oskadda, men alla var hanar så kunde ha gått riktigt illa till! Måste bara säga att det var riktig tur att det inte var Ella som var ute och sprang, hon brunstar jätte mycket just nu. Hon skulle nog helst vilja vänta några måndader till sin andra och sista kulll kan jag gissa...

Jaja, ska väl ta och förbereda bilderna jag tagit på några ungar idag, har hittat ett nytt ställe att fota på så blev en aning bättre bilder Flört Så nu kommer bilderna:

Barbie



Beauty


Barbie påstår att hon börjat rida och vunnit alla dessa priser som är från 1987... Hon blir lite arg när jag inte tror henne...

Detta är min nya fotostudio, mycket bättre ljus i den så hoppas det blir bättre bilder.

Believe säger gonatt och, MEN VÄNTA LITE går och lägger sig i MIN säng! >:(

Believe




Mums, mandel!

Hm, alla mina hamstrar har visst börjat rida och påstår att de vinner hela tiden...

Beauty tittar fram mellan BNY's bur och Ella's bur.

Fin, fin, fin Black Berry!

Söt, söt, söt Black Berry!

Mitt svarta sockerkorn :)


(17 februari)

Jaa, det är väl bara att sätta igång och plugga engelska glosor.... Men tänk om man inte orkar? orkar man inte så gör men det inte, men ärligt talat? Hur många orkar? Jag gör alltid glosorna och får alla rätt, men inte känner jag att jag pallar göra glosor... Nope, vad får mig att göra glosorna? Piltkänsla? Rädd att få mer än 2 fel? Rädd att sänka betyget? Skiiit samma, jag gör väl glosorna då. Men måste få klaga någon gång :D

Har ändrat lite på hemsidan, har skrivit in lite planerade parningar och så.

På lördag så ska mamma köpa två SAMLA-lådor från ikea som jag ska ha som bur åt mina hamstrar eftersom Barbie ska stanna lite längre och Black Berry med. Och så ska jag hämta min nya hamster på måndag... Så i minst 1 månads tid kommer jag ha 5 hamstrar i 5 olika burar... Lite jobbigt när man ska städa alla 5 burarna! :O

Shiiiet vad jag skriver om hamstrar! jag är verkligen, och då menar jag det ett hamster geek. Mena lltså, jag måste skriva av mig någonstans.... Fast det går ju inte ett enda inlägg utan att jag nämner hamster i det, kan förstå att det är tråkigt att läsa om. Men bilderna måste vara någorlunda söta i alla fall ;)

Jag och min sötaste :)

Träning på söndag, jag önskar mig dessa hästar:
Spot (a)
Erasmus
Skrållan

Förstår det inte riktigt, det finns folk som är längre än 1,60 cm som rider Spot. Men eftersom de är 12 år typ så ser de inte så stora ut, jag är knappt 1,60 cm och ser ut som en jävla elefant på honom. Väger också 7 kilo mindre än maxvikten, så lixom. Så farligt kan det väl inte vara mig att få honom en träning? Jag har oxå typ konstigt långa ben för min kropp, så ser därför längre ut. Vill inte ha en mellanhöjd, jag vill antingen vara lååång eller kort mini plutt som kan rida sp heeela livet :D

(17 februari)

Efter att ha lagat hålet på Clas ohlsson lådan, fixat bättre ventilation, fyllt buren med roliga leksaker så var den änligen redo att bära hamstrar i. Så nu bor honorna i den buren och Ella har sträckt ut sig i buren och däckat. Skönt att bli av med de barnsliga småglinen..

Clas ohlsson lådan som jag har som hamsterbur.

Mamma har nu köpt 2 stycken hirskolvar som godis till Ella på lördag för att hon har namnsdag. Fast hon ska bara få den ena, men vem ska då få den andra? :O Hanarna, honorna eller Malaco? Jag tror Malaco får den...


Idag åkte Goldenhamster's Behind You.  Bara 7 kvar då...
Föresten, det är en uppfödare i finland som vill köpa Goldenhamster's Barbie. Hons ka köpa en till hamster från Paradisgården's uppfödning och de föds den 25 februari, så när de blir levransklara så ska Barbie åka med den hamstern i Viking line till finland och bo där.


Jaja, dags att ta hand m hamstrarna...

(17 februari)

Vad är det för en dag på lördag?
E det en vanlig dag på lördag?
Nej det är ingen vanlig dag på lördag
Nej för det är Ellas namnsdag på lördag
Hurra, hurra, hurra!

Jaa, mamma ska köpa något litet gott när hon handlar idag till henne och så blir det lite firande på lördag ;)

Denna dag så ska vi BARA diskutera teatern vi såg igår på forellen. "Chilla eller tjalla" den var fett skum, och det enda jag kom ihåg typ var att killen drog av tjejen tröjan och knäppte upp bh:n på henne så hon lixom visade allt för hela publiken som var alla åttor och nior på vår skola och skådespelarna var lixom max 3 år äldre än oss... Och så höll hon för sina bröst och så typ tog killen på hennes bröst och sedan sprang hon iväg gråtandes (det var ju med i teatern). Men lixom, jag skulle ALDRIG visa brösten på en scen och sedan låta en kille ta på dem...
Porrigt!
Är medlem i svh hamsterföreningen nu, det kostade 200 kronor. Hoppas det är värt de.

Tog den bilden igår på  vårt takfönster. Det ser ju ut som en liten smiley :)

(16 februari)

Camilla som köpte Bananen fotade lite hemma hos mig, så kan visa några bilder:
Ellas ungar 2
Ellas ungar 2



Ella rymmer från jobbiga ungar!




Fin Ella

Lite sötare Ella




(16 februari)

På söndag är det träning, men det är brist på hästar just nu så de som ska tävla ponny cups match på söndag kommer inte att få träna då. Utan de som inte tävlar då kommer att få träna då bara... Och så är det troligen Lotta som har den träningen :) Har för mig att hon är ganska bra, sist jag hoppade för henne så hade jag Elof. Så det var ju ett tag sedan ;)


Blir nog inte stallet förens på lördag, på fredag ska troligen några hämta hamster.

Ska nog föresten köpa två sådana här lådor som burar till hamstrarna som är från Ikea:

En 130 L


(16 februari)

Nyfottat på bebisungarna. Blev inte så bra bilder, särsilt inte på killarna som flyttat in i en gallerbur med rör som gör deras päls så himlans ful. Ogilla denna bur starkt:

(Har fler rör, men tog bort dem upp till turkosa plattan, gillar inte när de springer i rör. De blir så stressade av det)

Barbie


Rex tjejen :)

Finaste Beauty :)


*himlar med ögonen*

Butten Butterfly!



Han är så ljus, så om någon av föräldrarna var offwhite hade man nästan börjat tvivla på att han var creme...

Black Berry


Ellas släp är inte mycket att hurra för, för tillfället... Hoppas den växer ut och blir fin snart igen!

Mycket mat i kindpåsarna! Ella är faktikst världsrekordet just nu hur mycket mat man kan stoppa in i kinderna och sedan stoppa in stora hundgodisar och mandlar.


Hihi, jag med två nfar :)


Måste fråga en grej, Ella har fått en liten svart mini plupp på hennes vänster öga. Upptäckte den för kanske två dagar sedan, den har inte växt någonting. Det är inte svart grejs runt ögat utan den bara sitter där. Tror inte att det kan vara papova viruset eftersom de "vårtorna" brukar växa ganska snabbt och vara ca 1 cm långa.


(16 februari)

STINA om (15 februari):
Nu ska jag berätta för dig Alicia, att jag är väldigt sur just nu! Här har jag hela dagen gått runt och fått utså att bli kallad för "hamstern" i skolan, och så kikar min in på din blogg! och vad får man se?? Hundratals bilder på HAMSTRAR!!! >:( Nu är jag arg!! D:

Haha, nää.. Men lite skojjigt var det allt xD
Svar: HAHAHAH, förlåt mig Stina :( Men om jag skulle bli kallad hamster skulle jag ta det som en komplimang, de är ju fullkommligt alldeles för söta! :D





Idag ska vi titta på någon teater i forellen... Buuu

(15 februari)

Ingen ohyra hittad hos veterinären.
Banana Split har flyttat nu och Be In Heaven med...



(15 februari)

Har träningsvärk in i vartenda muskel på hela krppen känns det som, från fysträningen igår på idrotten... Det var något nytt som hetter typ, Tapathá från Japan. Vi ska ha fys IGEN på fredag....
Jag ser det snöar, jag ser det snöar..


14 har gillat, borde man inte räknas som en glad person? :D

Vad onödigt det känns att gå till skolan halv nio och sen gå hem tolv...

Idag ska två personer hämta hamster. Drt är Bananen och Be In heaven som flyttar :(


Japp... Sorgligt nog är det så :(

(14 februari)

Så fort man börjar blogga mycket igenom så sjunker statistiken, förstår mig inte riktigt på detta..

I alla fall, vet ni vad? My hamilton har bliit friskförklarad och ska börja skrittas! :D


Imorn ska de första hamstrarna flytta, och så ska jag väl snart flytta honorna från Ella. Hon börjar bli lite trött på dem nu ;)
På söndag är det ponny cups träning och har pratat allvar med mamma, att alla i laget vill ha henne på söndag :O Så hon ska försöka kämpa för denna träning :D


Är det någon som vill köpa en hamster så är det bara att mejla [email protected] :)

Imorn börjar tema veckan så då ska man diskutera masa lika saker hela lektionerna och göra en massa planscher... Aja man slipper de vanliga lektionerna iaf! :D
Kommer ihåg när vi gick i sexan och typ alla i min klass bestämde sig för att bli emo en dag, och så kom det en gubbe som skulle prata om att man inte ska sno grejer och sånt, han blev vettskrämd av vår klass ju..


Kul imorn har vi halv studie dag :D

Bildbomb (14 februari)

Jaja, här kommer dagen bildbomb! Inte fullt lika många bilder som i vanliga fall, men ändå många!

Bananen, han ser ju nästan ut som en banan ocså, hehe.

Gummiface!


Be In heaven, sötplutten :)

Har en del bilder på Behind You :) Har inte fotat henne så värst mycket.


*Tänker ut ondskefulla planer över att ta över världen*

"Aj, blöder näsblod!"

Hon ser lite drogad ut måste jag säga.

Perfekt nallebjörn!


Min nalle! Borde döpa om henne till Bumbibjörnen :)

Be In heaven "Attans vad högt"

Så fin, det går inte att undgå att se hur lockig päls han har :)



Har aldrig vart speciellt förtjust i färgen dove, men denna dove-gosse är faktiskt riktigt snygg!

Bananen igen :)



Fina killen!


Butterfly

Fin pojke :)



Har för mig att han var creme färgad.. Men han var visst vit ;) Hehe.

Detta fick jag ut ur juice paketet, det är ju sjukt vad som finns i dem nu för tiden..

Barbie


*Smygäter godis på en vardag*

Ella "Haha! Jag har hittat en utväg!"

"Hoppas matte inte ser mig.."

"Neeeej, släpp ut mig! Tvinga mig inte att vara kvar med dessa jobbiga ungar!!"

"hejhej"

Min alldeles egna smågalna hamster Ella, så fin så fin :) Förutom att hon har "lite" utåtstående ögon på denna bild ;)
Det var alla för idag.






(14 februari)

Jag gillar att svara på frågor, så snor denna från en annan blogg (http://sossoalle.blogg.se

Hur bor du: Bor i en villa med 14 rum 
Brukar du komma i tid: Alltid!
Hur lång är du: Mätte mig igår, hur mycket jag än sträckte på mig så blev jag bara 160 cm
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag går i åttan i Tyresö Skola 
Vad har du på dig just nu: Tajt svart tröja, sån här grå grej som man har runt halsen som är stickad, gråa mjukisbyxor, vitt linne, vit bh, gråa strumpor. 
Har du någon fobi: SPRUTOR, absotlut sprutor... 
Vilket är ditt senaste inköp: Troligen någon hamstergrej 
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Erica
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej jag sov med Gustav. Japp, sov i min egen säng utan någon Gustav :)
Vad hade du sönder senast: En godis
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: Varmchklad med grädde i
Alkoholhaltig favoritdricka: Ciider! Nä, har ingen aning. Öl är gott tycker jag :)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag, jag gick från Erica och gick och åt så hon blev ledsen på mig
Vad ska man göra för att få dig irriterad: hatar när folk nynnar på en låt när man försöker koncentrera sig
Någon jag stör mig på: Hamster ohyra 
Intressen: Bumbyjump. Nej, ridning!
senaste person du kramade: Kramar aldrig folk, fast det var väl Sofia i lördags :O
Senaste person som ringde dig: Erica
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn : Ja, 2 stycken 
Längtar du till din nästa födelsedag: Jaaa, då är det sommar snart :D
Är du sugen på något nu: Pnny cups träning på höga höjder! :D
Attraheras du av män med skägg? Vem gör inte de? Men det kliar ju, usch nej.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu : Lever loppan, så självklart!
Vilken låt lyssnade du senast på: Kan inte namnet på låten, var på Vendelas spotify
Har någon annan sovit i din säng inatt: Japp, Zingo 
Vad tycker du är äckligt : Att plocka i diskmaskinen eller när man går i matsalen och råkar kliva på ett kokt riskorn så det fastnar på strumpan...

Jag i dalarna. Och den där perversa hunden som bara ville pippa med Zingo..

Jaja, ska väl förbereda ett inlägg fullt med hamsterbilder igen..


Alla hjärtans dag! (14 februari)

Lalalalaa, idag är det alla hjärtans daaag!

Dikt om alla hjärtans dag:

Tjollahopp, tjollahopp tänk alla dessa alla hjärtansdagar
All choklad som fastnat i deras tjocka magar
Allt är rött, rött, rött
Så väldigt sött, sött, sött
Jag vet en grej som rimmar på André
Jomen det är ju såklart brun, brun puré
Tillsammans ska man vara
Förutom fula sågande lilla Tara
Tripp trapp trull
Hamstrar ska ej ha ull
Mycket snö, det är februari
Min förra granne hette Kari (ja det är sant)
Alla ha det göööött
Jag har det väldigt dött



Igår glömde jag äta både frukost och lunch. Vad lyckad man är :s

Hihi, men ett sådant fat har ju vi :o

Idag ska jag har shorts på gympan, hoppas att jag fortfarande har bruna ben efter spaanien


Undra om man ska ta och göra ett hjärtkort till Erica? Jag gör det bara, om jag orkar...

Ha det gött eller sött!


(13 februari)

Vet inte vad jags ak göra, 3 personer har säkert tingat en hamster och de blir lixom levransklara på tisdag måste de typ flytta från varandra! :o

Imorgon är det alla hjärtans dag.

Blir ytterligare ett åt ensam..

Ska tillbringa denna dag hos veterinär med hamstrarna.

Jaja, gonatt! :) <3

(13 februari)

Black Berry kommer kanske bo kvar hos mig i några veckor tills han säkert har blivit av med ohyran säkert, för Ida är rädd att det ska smitta på hennes hund eller fågel.

Det är inte mig emot att ha kvar denna lilla sötnos :)
Ska troligen använda honom i vår avel någon gång. Eller nej föresten, skoja bara..

Min påhittade roligarimdikt:

Gustav, du är så fin, så fin!
Synd att du inte är blondin
Snygga öron är det vad du har
Smultron från dig är vad jag tar
Naken eller påklädd, inte vet jag
Men snygg är du, det är en lag
Grädde och choklad på din kropp
Jag gillar dig, din lilla plopp
Du gillar Sofia
Jag gillar min tia
Du är snygg, jag är snygg
Synd att min hamster är så skygg

Mohahahah, ägiste dikten eller vad? xD





13 februari

Man kan ju tycka att man borde gjort en massa inlägg idag nu när man bara vart hemma hela dagen, men det är ju bara något man kan tycka...

Var ute och lekta med hundarna i en timme ute på tomten och gick en promenad med dem i 1 meter djur orörd snö i skogen!


Har fodrat hästarna också.


Nej nu vill jag äta en apelsin :)


Söndag (13 februari)

Söndag den treeeeeettonde! Bambambambaaaa....


Även fast det är söndag känner jag mig glad, imorgon så ska vi till veterinären och snart så ska jag få hem min nya sötaste hamster snart som ser ut såhär:

Söt

Och på tisdag har jag halv studie dag! Och resten av dagarna så är det tema vecka. Och så är det nära till lovet, och efter lovet är det 2 veckors prao i stallet och sedan i skolan i no:n så ska vi börja arbeta om sex och samlevnad. Och sen är det väl vår :D Och det betyder att jag fyller år snart, och sen blir det sommar och sommarlov och sedan typ dör man efter några år..

Hm, jag kan hitta på en rimdikt om Spot för jag har tråkigt:

Spot, Spot, Spot, tuggar mycket på sitt hö
Detta hö ska riktigt dö
Spot han springer fort
För syrran är en lort
Hoppa kan han göra
Också kan han köra
Spot han gillar Lisan
Men inte lilla flisan
Prickar har han gott om
En har han döpt till Tomsom
Spot han är i hagen
Han har ont i magen
Spot kan stå på tå
Hej, hej då!

(12 februari)

Erica får inte ha han-ungarna hemma hos sig, det blir ju ganska jobbigt för dem om de ska flytta hem till Erica och sedan tillbaka igen. Så nu har jag tagit fram en extra bur, tyvärr så har jag lite brist på extra-burar (erica har de flesta, den bästa som jag har är just nu är sönder, ska laga den) Så det blev en gallerbur, inte det bästa. Fast tog bort rören till den högsta våningen.
Killarna tycker det är hel-coolt att ha en egen bur nu utan en tjatande mamma som tjatar och tjatar om att ta fram ett underlägg när de ska äta och att de ska göra läxor heeeela tiden. Så just nu har de fest så jag får inte komma in i rummet, de firar sin 4-veckors dag, det är ju bara 48 veckor kvar tills de blir 1 år! *hör hur det dunkar på övervåningen från högtalaren*

En till bildbomb, blev inte så jätte bra bilder på Banana Split här, men de här får duga. Kameran slutade sammarbeta på slutet..

Idag handlade mamma så det blev en massa gott och blandat till lunch, bl.a broccolie, gurka, morot, knäckebröd, kattmat, barnmat, sallad, müsli, vetegroddar och banan.

Bytte sand i morse, men 6 timmar senare ser det ändå ut såhär... Så blir det när alla ska morgonkissa på morgonen.

Akvariumet kändes väldigt litet nu när det bodde 11 stora hamstrar i det. Så nu när killarna flyttar får tjejerna plats men mycket mer smink och kläder, de tycker det är jätte skönt att bli av med killarna.

*gömma sig bakom broccolien*

Be In Heaven, han är nu till salu. Han som ville ha honom vill inte ha honom eftersom han kanske har ohyra. Stackarn.

Mysigt värre

Big bang, de är det första bilderna på honom. Han är ju bara för mycket förbaskat söt :)

Liten sötisbit.



Banana Split


"jag kan spela flöjt med mina händer"




Det syns verkligen att han inte är rex... Hehe, ne han är mycket fin rex!


Tjatande mamma Ella.

Nu kommer en massa fiina och söta bilder på Black Berry! Är så glad att en i min klass ska ha honom, så jag får åka och hälsa på honom och kanske låna honom i avel Fast han är ju svart, och jag håller mest på med creme baserade färger. Fast offwhite och normalfärgat finns ju med i min avel och det är ju viltfärgat.





Det luktar som om en söt tjej suttit här..


Black Berry är så himlans sööööt!

Är det där en perfekt söt bild eller vad? Jag borde nog döpa om denna kull till fotomodells kullene eller något..


"Håll imot, om jag spyr ut grönsakerna tvingar mamma mig att äta dubbelt så mycket.."

Sur kille

"Aj, Barbie gav mig en örfil på kinden när jag sa att hon var en riktig snygging"

"Håll tummarna, håll tummarna, håll tummarna på att jag vinner lotteriet!"

En modell måste kunna göra många olika snygga poser, Black berry har bevisat att han är en riktig man-modell.


Sötaste lilla Beauty!

BeAtUtY :)

Fin rex tjej





Näbbmus

"Jag såg på tv att en uggla kunde vrida huvudet ett helt varv, borde inte jag också kunna göra det då?"

"Uups, jag tror jag "råkade" glömma att låsa dörren när jag gick till skolan..."



"Undra om den där snygga killen ser mig, hoppas han gör det för nu gör jag min oskyldigaste min som funkar på alla"

"Tihi, japp han såg mig och la en väldigt generande raggningsreplik till mig. tihi"

Ledsen hundvalp

Fina fina Beauty

"Hej då"

Finis tjejen, så stora och fina ögon :)

Tassen, så fin så fin

Hm, okej. Ella göra samma pose hela tiden när det är dags att fotas...


Mysigt

Black berry har inte riktigt förstått det här med vad syskon egentligen är till för. Han tror de är till för att bli en lurvig säng att ligga på...

Jag tror det är Believe som fått lite vatten på sig så hon ser lite lurvig ut.. Men inte helt hundra på det. Kan vara Beautiful Girl

Fin tjej

"Gör fortfarande ont på kinden efter Barbie's örfil.."

Avslutar med ett par bilder på Believe, allas favvo :D

OM en familj inte tingat Believe, hade jag ALDRIG kunnat sälja henne... Hade behållt henne själv, men det var bara OM...




"Hoppas alla sover sött, och drömmer om lilla mig inatt"

Jag kommer i alla fall drömma söta drömmar om Believe som är onormalt sööööööööööt....

När jag la ner honorna i akvariumet och hanarna i den nya buren upptäckte jag att det var 6 honor och 4 hanar (det är 5 honor och 5 hanar). Hade känt lite brunstlukt från Barbie, och tittade jag ner i akvariumet så vem var det inte om inte Bananen som stod och gjorde rent Barbie i könsorganet... Tog upp Bananen och tittade riktigt noggrannt, jo minsan det var mig ett förbaskat små testiklar där i alla fall.. Tur det så det inte hade blivit en massvis med fler ungar..


Ridlektion (12 februari)

Jag fick i alla fall Erasmus, det var den enda lektionen han gick idag, det var eftersom det var hoppning och jag är den enda som kan rida honom i hoppning eftersom jag är den jävla bästa ryttaren i hela vääärlden! Ja, jag skämtade.

I början skulle vi i skritt rida jätte långsamt, och desto mer man bromsade desto mer så skulle man driva med benen och rumpan sa Maria. Erasmus tyckte det var heeemst jobbigt! Så han tvästannade flera gånger och backar bakåt som han kan göra ibland. Faktiskt en gång så småstegrade han lite , han tyckte det var vääldigt jobbigt i alla fall.
Själva hoppning gick bra, vi travhoppade ganska mycket och som vanligt är rasmus hur kul som helst att hoppa, han hoppar så roligt och högt över hindrerna så det spelar ingen roll om hinderna är små. Fast Maria sa att jag kastar mig framåt ganska mycket när jag hoppar, och det vet jag om, hehe. Hon sa att vi hoppar 50 och inte 1,30, haha ;)
Eftersom vi hoppade bana och fick stå stilla ett tag innan det var ens tur så var Rasmus inte så igång och var ganska seg på banhoppningen (innan så var han jääätte pigg!), så när det kom ett ett hinder med en travbom framför som vi inte hoppat förut så stannade han... Men alltså han var verkligen skitsvår, om jagd river på mer så galopperar han ju. Han stannade ganska tidigt s¨försökte honom att komma över ändå, men nej sa han om det. Tog det sedan i galopp och då tyckte han det var kul och hoppa det galant.
Resten gick bra, han var jätte duktig på att göra halt efter man hoppat ett hinder. Så fick bara 1 stopp på hela lektionen, är riktigt nöjd med det eftersom det är Rasmus, han har gjort framsteg. Förut kunde han ju inte ens hoppa ett räcke.
 
okej, egentligen så hoppade han detta hinder. men det ser ut som om han stannar på detta hinder :)

Viktor fotade med Josefins kamera, så har lite bilder på mig ch honom från idag. Chicken fotade ju oxå men hon har inte lagt upp dem än.







Hehe, ja ni ser ju själva hur jag kastar mig fram xD



Vilken tävlingsryttare xD Haha, jag tänker inte på att jag gör så ju :o

Lite bättre :)


Det var alla bilderna från Josefin, ni får tycka vad ni vill om dem.

Efter lektionen sa Maria till mig ungefär såhär: Jätte bra Alicia, det var ju bara det där travhindret som han stannade på, men han har ganska svårt för travhinder så han blir osäker då, så då är det ju bättre att man tar det i galopp och att han känner sig säker. Och så kastar du dig lite framåt över hindrerna, men annars jätte bra.

Jaja :)

Träffa Sofia (12 februari)

När jag kom till stallet hade inte min älskade lilla Sofia kommit än, och Spot gick precis ut. Såg att hans vägg var smutsig så jag var så duktig och tvättade den :) Jag är ju trots allt fortfarande skötare på honom, tror jag? Om jag inte strykits eftersom jag är sämsta skötaren någonsin.

Sedan kom min söta flicka Sofiiiia! Blev über glad! Fast det var ju kul att träffa alla andr vänner med, fast det roligaste var nog att träffa på Spot och Sofia..

Idag när vi fodrade hästarna följde min farbror med och tottade på. när vi kom in i ponny stallet och såg spot brast han ut i skratt coh sa: "Men gud vilken ful häst! heter den pricken eller?"


Vill ni se en bild på sanne?

Sanne är olydig och sitter ner hos Tella... :o (ren vägg har tella iaf, duktiga skötare)

Jaja, ska väl ta och göra ett nytt inlägg om ridningen :) Kan ge ledtråd om vem jag fick, det är en han, han är busig och stannar minst en gång på en lektion...
Visar en ledtråds bild:

Japp, gissa vem ;)


(12 februari)

Kan sno den här från Malins blogg (http://tsmklararviallt.blogg.se)

1a bilden: Det här åt jag idag

jag har inte ätit något än idag..

2a bilden: En bild på dig själv

3e bilden: Min mobil

usch, usc, usch. min mobil som jag haft i över ett åt nu..
4e bilden: Dagens outfit

stallkläder, fast på bilden är det tävlingskläder. men aja.

5e bilden: Jag

jag, där jag trivs bäst. på mh's rygg.

6e bilden: Min skola

7e bilden: Favorit sport

ridning! och i ridning så blir det hoppning :)

8e bilden: Husdjur





och så ska jag ju få en hamster som för tillfället ser ut såhär:
9e bilden: Dagens smink
inget smink
10e bilden: Du och någon klasskompis



Nu ska jag till stallet och filma chicken och moa, ses! :)


WTF? (11 februari)

Fattar ingenting, jag har jätte hög statistik jämfört med vad jag brukar. Och jag bloggar ju knappt någonting... Jaja ändring på det! Ska börja blogga mucho igen!

Imorn är det hoppning, har ingen aning om vem jag ska ha... Fast jag gissar på Rasmus, skulle vilja hoppa Rasmusen igen :) Hihi, RAS, MUS


Kan ni inte se framför er små musar som rider på kaniener som hoppar hinder? hihi. Jag vet, jag är lite skum...

Idag var det snöstorm som jag tror alla redan vet om, jag fick gå till skolan och det var faktikst 15 stycken i min klass där! Jag glömde idrottskläder men min lärare sa att han ändå inte tänkte ge mig frånvaro eftersom jag hjälpte till lite på lektionen.


Ska försöka ta en buss som går 09:37 imorn, fast undrar om den verkligen kommer att gå... de ställde ju in de flesta bussar idag. Lyckliga busschauförrerna borde vart idag då..


Jag och Erica gick och köpte godis efter skolan. Erica bjöd mig på jäääätte mycket godis!

Salt ska det va!

Imorn ska Moa och Chicken fota vår lektion med Sofias och Chickens skiiiitbra kamera! Det är en av de få kamerorna som tar bra bilder i ridhuset. Kan visa några bilder den tog på Lady och mig som Sofia redan visat här:



På bilderna och i verkligheten kändes det som att hon inte obbade med benen. Hon lixom knycker av nacken bara, men hon är svår. Hon är pigg av sig själv och ändå så måste man lixom driva henne framåt.




Måste anmäla mig till tävlingar...

Jaja, ska mata bebisarna nu och sedan gå lägga mig :p

Hejhej (11 februari)

Har en hel klase bilder från igår och idag. Kan börja med de bilder som var från igår:

Första gången Beauty ser ett hjul, hon trodde det var en gnagleksak.

Usch och fy, en lortig Believe i hörnet!

*klia*

*klia, klia*

*klia, klia, klia*


Min nya favorit! Beauty

Söt är en alldeles för stor underdrift, hon är allt man vill ha i sin famn :)


*stoppar in snus under överläppen*

"VAAH? En finne??!!"


That's my Beauty :)

Tillochmed när hon försöker se ful ut, så blir hon bara mer förbaskat söt :)

Black Berry hade hittat en blöt fläck bakom badkaret som han gnidit sig i, så blev bara en snabb suddig bild på honom innan jag började torka honom rerält med varmt papper. Tur att han har syskon som kan värma upp honom i en hamsterhög i hörnet :)
 
Det var bilderna från igår, nu kommer bilderna från idag:


Mysig hamsterhög, även fast jag var lite sur på dem just då eftersom de alltid lyckas få ut sanden på marken, så går det ju inte att vara sur på dessa små sötnosar :)

Just nu vet jag inte om det är en hona eller hane på bilden, så det är väl Big bang, Banana Split eller Barbie på bilden. Jag tror det är Big bang, men har fortfarande lite svårt att se skillnad på dem, jag fick ju hem dem igår :)

Believe käkar broccolie.

Två söta creme-isar!

Mums säger Beauty!


Det var så tråkigt att äta broccolie tyckte Beauty, så hon somnade..

Tvillingarna

Beauty

Fortfarande Beauty, hehe blir många bilder på henne men det är ju min favorit och hon blir ju bara så perfekt på bild!




Finns inga ord att beskriva den här hamstern med. Om hon såg ut såhär i hela sitt liv skulle jag behålla henne utan tvekan. Men tror jag vet hur hon kommer se ut som vuxen ungefär. Erica köpte ju Opossums Just Me för ett tag sedan och hon såg exakt ut som de här på bild när hon fick henne. Kan visa hur hon såg ut när hon fick henne och hur hon ser ut nu:

Så förbaskat lik Beauty.

Och såhär ser hon ut nu. Hon är ju självklart fin nu med, men de där stora och oskyldiga ögonen försvinner någonstans under uppväxten sorgligt nog. Är inte jätte förtjust i vuxna nfar, så därför vill jag hellre ha en offwhite.
 

Mycket mat i kindpåsarna!



Barbie som är hur svår som helst att fota!

Be In Heaven

Lilla sötnöten :)

Black Berry den söta :)

"Aj, det gör ont i armen efter vaccineringen"



"Haha, det är ju ett hål här!"

"Titt-ut!"

thshhssiiihh "Aaaj jag får en stöt när jag har handen här! Hehe, skoja bara"

Ännu fler bilder på Beauty..



Banana Split! Till Camilla :)

"NEEEEJ! JAG VÄGRAR ATT ÄTA UPP MIN GRÖNSAKER MAMMA!"

Bebis-tand

"Håll imot kräkreflexen.. håll imot..."


Finis pinis killen :)

Sista bilden på Banana Split :)

Believe


Hon är en mycket fins rex tjej, jätte trevligt temperament också :)

Sista bilden för idag!

Imorgon blir de 4 veckor gamla och då flyttar killarna...

Jag ska köpa en hamster :D En offwhite hona av Nathalie. Mycket, mycket fin! Hon har två kullar just nu, hon ska behålla en off tjeje från någon av kullarna. Den som hon bestämmer att hon inte ska ha får jag, så det kanske blir en efter samma mamma som Chilli har!

Har fotat 2 bilder bara på Malaco, jag som brukar fota 200 hundra på bara honom!



Japp, ett lååångt hamsterinlägg!

(11 februari)

Har funderat på att sluta  blogga, det är därför jag int skrivit så mycket inlägg idag och igår. Fast sedan tänkte jag efter, det är troligen bara tillfälligt som jag tänker så, om jag slutar blogga kommer jag att börja skriva en massa långa mobbade statusar på facebook igen... Ska börja blogga som vanligt imorgon!

Tänker blogga om spanien i ett annat inlägg ikväll eller imorn, men ni kan få en liten skön bild på mig som ett smakprov:

(10 februari)

Då ska man börja blogga här igen! Kommer nog inte våga titta statistiken på bloggen på ett tag nu.. ;)

Allt om spanien tar jag i ett annat inlägg, måste ju berätta om hamstrarna som jag tror jag saknaste mest närjag var i spanien!

Nyss har tidningen KP vart här och gjort ett repotage omd enna hamsterkull, det gick väldigt bra. de var jätte trevliga och hamsterungarna skötte sig utmärkt! Efter de åkt var jag ju bara tvungen att fota hamsterungarna, har inte sett dem på 1,5 vecka nu och de har växt så mycket! Nu är de ju verkligen som sötast :) Såhär är bilderna:

Goldenhamster's Behind You :)

Black Berry

Lilla dvärghamstern :)



Sötare får man leta lääänge efter!

*Tihi*

*oskyldig min*


Goldenhamster's Barbie!


Mysigt :)

Goldenhamster's Beauty

Läskigt rovdjur!


Fortfarande Beauty på bild :) Och hon lever verkligen upp till sitt namn! En riktig skönhet.





Goldenhamster's Be In Heaven :)

Avlång spinkig askig korv ;)



Nu Camilla får du en massa bilder på din sööta Banana Split som är en riktig liten fotomodell ;)



"Schaaas"

*Frääääs!*

Sötnos



*GÄÄÄÄäääääÄÄÄÄääääÄÄÄÄsp!*

Lite trött?

Hamsterhög

Goldenhamster's Believe, hon är den av de normalfärgade som är mest rex. Hon är den finaste!




"Du, våga inte gå in här i alla fall! Varnar dig!!*

Ella, tycker hon har fått större ungar sedan hon fcik ungar. kanske är en synvilla, men det känns så.


Man undrade ju hur ungarna kunnat bli så söta, men nu förstår man ju att sötheten kommer från denna vackra dam!


Hade inte så mycket bilder från buren eftersom jag har akvarium och det är lite svårt att fota i. Och fick radera mer än hälften av bilderna på de creme färgade eftersom de blev för ljusa eftersom bakrunden var vit. fast det blev en del riktigt fina bilder ändå ;)

Jag Alicia (5 januari)

Skrev forra inlagget fel, ska hem om 4 dagar!

Har brant mig som fan over brostet och po armarna :( Har smñrjt in mig med en massa medel so det kliiiiiiiiar!!!
Idag ska vi till Purto Rico och shoppa lite! :D heeido!

(5 januari)

Nu har jag det säkert jätte mysigt, om två dagar ska jag hem :(

Ni får ännu fler  gamla bilder från förra året i spanien:






Jaja, heeido! :)

Alicia (4 februari)

Igor och idag so log vi och solade vid poolen i 5 timmar! Gissa om jag brent mig, men vet ni vad? Jag har mest bikinistreck i familjen! Mitt mol med denna vecka ar att brunheten ska formas so man ser min ring som jag har i bikinin.
Igor gick vi ju till nogot stalle som jag glomt namnet po, det var nice :) Idag ska vi till ett annat stalle och ata po nogon restaurang :D Vi gick inte till havet idag, vi gor det en annan dag.
No ska min lillasyster ha datorn, ha det bra! lovar att fota myckeeet!

Foresten, tack Erica och Sofia for att ni bloggar har! Fiina bilder Sofia som du lagt upp po Lady och mig :D erica du lagger upp sjukt fina bilder po hamstrarna :D Fota garna mina vuxna hamstrar med.. ;)


Alicia och Lady.

Förlååt för att jag uppdaterar dåligt! Men här kommer lite fina bilder på Alicia och Lady från i lördags ;) Jag tror inte ens Alicia själv har sett domhär.

Fint va? :D


(4 januari)

Tjenare svenskar!

Just nu är jag i spanien och troligen så ligger jag och soooolar :D

Hoppas ni tycker att Erica och Sofia bloggar bra, erica har fått upprdrag att  berätta om hur det går för hamsterungarna så hoppas hon bombar er med en maaaassa bilder :D

Hoppas att jag har lika mysigt som förra gången, fast är det sol så är det ju ganska självklart :D

Japp, detta var ett tidsinställt inlägg som är skrivet i tisdags :)

(4 februari) Ericaa

godmorgon! :)

jag råkade se heelt fel på klockan imorse, så jag gick till skolan 1 timme tidigare än vanligt, haha.. Tyckte att allt verkade helt öde, hemma o ute på gatan. Så jag ringde mamma (som åkt till jobbet tidigt) o frågade va de va för fel.. haha, var bara att gå hem igen :) men nu kan jag ta ut hamsterungarna lite extra så blir dom glada :)

ska nog ta lite bilder på hamstrarna i eftermiddag, så får ni se då :)

bye!


Alicia in spain (3 januari)

Idag ha vi gòtt ner for en trappa som hade 750 trappsteg! Gissa om det var jobbigt.. Po hemvagen so tog vi taxi :)
Har blivit skiiiitrod i ansiktet :( Det sviiiiiider som fan, och so har jag fott varsta bikini randen redan :D Har riktigt bruna ben redan :D
Idag ot vi middag po hotellet och det var kina mat, skiiiitgott!

Har fott en gratis klubba :D

Mitt minne po kameran har redan blivit fullt, och det ar lixom bara andra dagen!

Bra fñr att jag behñver en snabb bild.. bye!


I spaaanien! 3 januari

Ar i spanien, ar so javla najs! Det ar jatte soligt so jag har brant mig i ansiktet skitmycket! :O
Imorn ska vi till havet, havet ar helt tukost blott so  det ser jag fram imot :) Hoppas Sofia och Erica ar bra bloggerskor, s`g bilderna erica lagt upp. So soooota dem e!

Jaja, ska inte slosa min tid har i spanien po att blogga, so ses! ;) Jag har det baaaast i spanien !

(3 januari)

Tidsinställt inlägg

Eftersom vattnet från kranen är smutsigt och fultl av klår i spanien så måste vi köpa vattenflaskor. Tänk vad skönt det är i Sverige där vi bara kan ta dricka direkt från kranen!



I spanien har jag det säkert riktigt gött! Hoppas jag ;)


Egentligen är det 1 januari och jag ska börja packa... Fast ni måste ju ha mycket att läsa när jag ör borta! Så jag inte tappar alla besökare ;)

Heeido! Nus ka jag väl gå och äta lunch eller något sådant :)

/Sofia

Hejhej! Nu är det Sofia här. Har ju lovat att blogga lite här när Alicia är i Spanien, den lyckosten! Hon ville ju inte att alla läsare inte skulle försvinna, haha. Jaa.. Skulle jag presentera mig själv kanske? Jag heter Sofia och är väldigt bra kompis med Alicia. Jag fyllde 15 för några dagar sedan och går i skitskolan Kumla. På lördagar rider jag i samma grupp som Alicia och sitter helst på Elof eller Rasmus. Jag har skött min fina sköthäst Nansen i över fem år och brukade rida honom mycket förr, men nu är det mest på tävlingar jag får honom eftersom jag börjar bli lite lång.. Just nu är han halt, men snart kommer han igång känner jag på mig! Vad kan man mer berätta? Jag är med i hopplaget på ridskolan. Jag har en kanin som heter Lillen. Jag älskar att åka snowboard. 

Nu måste jag faktiskt fortsätta plugga, men vi hörs senare!

Jag och mina kompisar Fanny och Sanne har en blogg oxå!  http://youngriders.blogg.se/ . Den får ni inte glömma att besöka! ;)


(2 februari) Erica bloggar

Hejj! :)

Nu har jag fotat hamsterungarna lite grann, men vart inte så många eftersom jag kom att fota lite sent. ;)














Hejdåå :)

(2 januari)

Heeej!
Nu åker jag säkert flygplan och äter äcklig flygplansmat som alltid är för varm :/ Fast det är i alla fall bättre än att gå i skolan :D








Bilder från förra året :)

Tänker ta en massa bilder i spaaanien!



(2 januari)

Nu är klockan 04:19, fick gå upp 03:50....

Som vanligt äter vi frukost på flygplatsen.

Hundarna måste vi åka och lämna på kotoret i stallet och så får dem sitta där till klockan sju och väntar på Laila som var sjuk igår :(

Hej då Sverige, Hola España!

(1 februari) Erica bloggar :)

Hejhej! Just nu är det Erica som skriver. Jag ska gästblogga lite medan Alicia är utomlands.
De flesta som läser Alicia blogg vet säkert inte vem jag är, men här kommer lite om mej! :)

Erica Tranefalk heter jag och är 14 år. Jag går i samma klass som Alicia och har gjort det sen sexan. Det är alltså genom skolan vi har lärt känna varandra. Jag har en hund och två hamstrar, just nu 14 hamstrar eftersom jag passar alla Alicias hamstrar också nu när hon är borta :p Jag rider inte, utan spelar handboll i Tyrold. Vad mer kan man säga? En bror har jag, haha :)


jag o vovven <3 knäpp mössa o tjock wicky :)

Bibbi, honan :)

Bibbi




Bibo, den gamla och även pappa till hamsterbebisarna :)


haha <3


Så, nu vart klockan rätt mycket.. igen.. innan jag är klar med allt som ska göras så att jag kan gå och lägga mej.. :)
Kanske inte världens roligaste inlägg, haha :) herråå :)

(1 januari)

Har nu skurat hela badrummet där uppe eftersom KP kommer till oss dagen efter jag kommit hem. Har sopat och skurit lite allt möjligt där, bytt soptunna och sån här doftgrej i toan.

Har badat och gnuggat in body scrup på kroppen så döda hudceller åker av, och så har jag smörjt in mig i alla krämer som finns där uppe och tvåler. Så nu borde jag lukta riktigt, riktigt gott! Har dessutom nyrakade ben som jag smörjt in så dem är über lena! :D

Detta är det jag packade med dörra året:

I år har jag packat med detta:

Har samma mobil i år som förra året :(

Inatt ska jag gå upp kvart i fyra för planet går kvart över sju på morgonen! Ingen sömn alltså...

Nu ska jag sova, klockan är snart tio och jag kommer inte ens få 6 timmars sömn ju...

Bloggar nog inte på morgonen imorgon, gonatt alla svenskar som ska stå ut i svenska vädret denna vecka! Men det är lugnt, kom ihåg att Sofia och Erica ska blogga när jag är borta och så har jag gjort 4 tidsinställda inlägg som kommer ut :) Heeeido! Glöm inte att jag kommer tillbaka den nioende februari!

Detta imorgon lixom! Aaaah, vad jag längtar!

Föresten så har vi redan hittat 5 köpare till hamsterungarna, fast Erica kanske berättar lite mer om det sen ;) hejdå på riktigt nu!

(1 januari)

Lite skönt att ungarna är borta. Då slipper göra detta tre gånger om dagen:

Fast lite sorgligt att inte få se de här på längre... :


Vilket fint hejdå jag fick av Chilli. Hon sa hejdå genom att klättra upp med klorna uppför min arm och seda glida ner med klorna långt in i skinnet nerför handen.. Har värsta rivsåren nu :( farliga djur det är hamstrar de..


Nu har jag packat, insåg nu att jag verkligen inte hade mycket sommarkläder! Jag klippte i alla fall av benen på ett par 400-kronors jeans som jag köpte för ett par år sedan som är på tok för korta, tog ett tag för att knäppa jylfen. Och självklart så är de så tajta så mina ben såg feta ut..



Gud vilken ful tröja! Förstår inte hur sånna fula kläder har smygit sig in i min garderob :/

Denna tröja har jag haft så länge! Fast i år följer den inte med till spanien, har brist på tröjor men ne. inte denna tröja..

Söt liten tröja (tänk er den utan de fula shortsen), den hänger med :)

Shiit vad tajt linne det där var. Det hade vart lite sött om magen inte putade ut. Så det linner följer inte med!

Den t-shirten fick jag från morfar i julklapp. Var på gränsen att inte följa med, men så fick den det ändå :) Mest som en reserv ;)

Mycket grejer!
 
Jag måste dela resväska med Linnea. Hur ska alla mina kläder gå ner på den där lilla platsen!?

Det visades sedan att jag skulle kunnat få plats med otroligt mycket mer kläder! Fast var nöjd med så mycket som jag hade, så Linnea la över en massa saker på min sida sen! xO

:)

Choklad (1 januari)

Mums! Vendela gav mig nyss halva sin choklad tomte. Det måste seriöst vara vääärldens godaste choklad som finns!


Avundsjuka nu va? Är inte förvånad!

(1 januari)

Iiih, imorn åker jag!

Vart hos veterinären, vi hade tydligen fel sorts tejp så man kunde typ inte se på den. Så efter jag vart i spanien ska vi till veterinär igen, de kunde ändå inte behandlas nu eftersom de är för små.


Nu har jag lämnat hamstrarna hos Erica. När jag är i spanien kommer hon att blogga ca en gång om dagen och lägga upp bilder på bebisarna och berätta hur det går :) Sedan kommer Sofia att blogga oxå om något? Båda kommer att beskriva vilka de är på sitt första inlägg så håll utkik imorgon om ni inte är helt 100 % säker på vilka dem är. Ifall ni är nyfikna redan nu så kan jag skriva vilka de är:

Erica
Hon är min bästa vän som jag varit jätte bra vän sedan i sexan när vi började i samma klass. Innan så var jag skiträdd för Erica eftersom hon var lite läskig då... Det är med henne som jag har min uppfödning med. Hon har två hamstrar. vad hon gillar och sådant och vad hennes djur heter får hon skriva imorgon ;)


Sofia
Hon måste vara en av de galnaste och snällaste kompisar som jag har, i början var jag lite tveksam mot henne eftersom jag alltid brukade vara den galna och så var hon oxå galen :O Sedan hittade vi ett sätt så vi båda kunde vara galna samtidigt och sammarbeta :D Henne känenr jag genom stallet. Vad hon gillar och sådant får hon sköta själv imorgon ;)


Jag är taggad inför spanien nu! Har gjort 3 tidsinställda inlägg hittils under resan i spanien. Kan göra fler, men måste packa! Och städa övervåningen eftersom KP kmr dagen efter jag vart i spanien :O
Vi har mycket färdgodis= Sånt där gott godis som man har när man reser i ex en bild/buss/flygplan Fast jag kommer mest bry mig om mitt favoritgodis...

LAAAKRITSNAPPAR!

Vi har beställt godis som kommer att läggas på våra stolar. Förra året ville jag ha sånna här:

Då var det två för priset av ett. Så det köpts vi såklart :) I år är det 3 av priset av 2 så ska själv få 3 burkar! :D fatta hur sockerberoende jag kommer vara sen..

Nus ak jag städa och packa.. ses :)

(1 februari)

Har gjort allt arbete som jag ska nu under resan jag är i spanien, eller okej har inte gjort spanskan... Men behöver få lite hjälp med den. Vi har halv studie dag idag. Och eftersom jag inte åkte till veterinären igår så ska jag gör det idag, det var stängt igår. Vi skulle tejpa upp några kvalster på en tejpbit och ta dit, vi behvde inte ta med hamstern.

Jag skiljer mig lite från vanliga tonåringar, jag blir sjukt trött på kvällen och brukar gå lägga mig runt 9-10 på kvällen. Fast igår var jag uppe till halv tolv för pappa skulle rätta min SO uppsats... Det känns att jag var uppe längre än vanligt igår, är jätte trött :(

Det är en vulkan på nord amerika som troligens ka få ett utbrott. Om den får det kommer det påverka hela världen, det kommer bli 12 grader kallare i sverige och halva jordklotet kommer täckas av aska så maten kommer typ ta slut och allt kommer bli jätte dyrt och att flyga kommer inte gå.

Läskigt, marken har höjts 25 cm där så magman håller troligtsvis på och stiga upp :O

Gonatt vil jag säga.. Juiste, när jag är borta i spanien kommer det faktiskt gå att läsa min blogg. Ska se om jag kan göra några tidsinställda inlägg under veckan och så ska Sofia och Erica blogga lite här :D Så jag inte tappar ALLA besökare. Kan ju förstå att de inte är lika bra som jag, men ni får stå ut... xD Jag kommer vara inne lite på datan i spanien, men risken är ganska liten för att jag sa göra ett blogginlägg. Ett väldigt snabbt i så fall utan bilder och inte åäö, får bara ha datan i 10 min max :O


Spaaanien imorn då!

RSS 2.0