(27 februari)

Idag på träningen fick jag Minty. Har aldrig ridit henne förut men var taggad eftersom jag tror hon påminner om Tekla (hästen jag fick på mälarhöjden). Jag gillade henne jätte mycket, hon var enkel att få fram och hoppade utan tvekan. Jag tror jag gillar de här hästarna som är lite småsega men som går att få fram. Efter träningen sa Maria ungefär såhär till mig: Bra Alicia, det enda som jag har att anmärka är ju att du är lite snabb med underlivet fram över hindrerna, annars jätte bra. Och så nämnde hon att hon var lite snabb kanske.. Möjligtsvis :) Jaja, är nöjd eftersom hon var seg förra veckan på tävlingen.

Träningen var hel konstig, jätte många hästar stannade och det var typ bara Caffe och Minty som klarade av träningen utan fel.

På matchen fick jag Dingo, kan inte säga att jag gillar honom speciellt mycket. Han är så stark, het och lång.. Känner att jag inte klarar av honom. Jag red sjukt slarviga vägar men kom över på alla hinder. Sofia ramlade av xD Men det blev oavgjort i alla fall, undra om vi är med i finalen nu ?

Jaja Sofia ska sova här och är med mig nu. Så lägger upp fler bilder imorn ;)


Kommentarer
Postat av: Elin

Minty är bäst :D

2011-02-27 @ 21:30:11
URL: http://tyresotjejen.blogg.se/
Postat av: Elin

Minty är bäst :D

2011-02-27 @ 21:30:45
URL: http://tyresotjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0