29 mars

Körde beeptestet igår och jag vann över alla tjejer :D kom till 19/21 vilket är skitbra!




Sen glömde jag min mobil på bussen! Fattar inte hur jag kunde så jag var mobillös! På kvällen så drog jag på fest i Märsta med Ida :s fyfan vad långt bort det var!
Sen idag skrev dem från bussgaraget att de hittat min mobil så nu har jag fått tillbaka den :D


Mums Marabou!

Idag ska jag på fest med Ida och Erica :)

28 mars

Igår fick jag Picco på ridningen och det var hoppning, senast jag red honom var på lokaltävlingen för ett år sedan. Det var jätte jätte kul att hoppa honom igår! Gud känner fortfarande liksom att vi hör ihop :D Känner fortfarande att vi tänker likadant förstår varandra, han är en häst jag fortfarande tycker mycket om! Var ju skötare på honom i fyra år förut, alla dagar i veckan. Därför vet jag hur han fungerar i spiltan och älskar honom fortfarande väldigt mycket!


Han kommer alltid vara en häst jag tycker om. Dock kändes det väldigt skumt att hoppa en annan häst än Snow, har inte hoppat någon annan häst än snow på ett halvår och Picco är typ snows motsats.
Picco var i alla fall sjukt taggad och pigg igår! Det var superkul att hoppa honom kändes lite som hemma på hans rygg. Att vi fortfarande passar, två pusselbitar som sitter ihop :)


Har ju hoppat honom många, många gånger! Tävlat lokal två gånger på honom. Synd att det inte blir några fler, är inte med i ponnycupen längre ju :( Men jag vill gärna hoppa honom igen snart :)

26 mars

Vad snabbt det gick att bli vit igen.. vill vara brun igen :(






Saknar Florida och Bahamas faktiskt, samtidigt som jag vet att alls känns mycket bättre i minnet. För det mesta längtade jag bara hem när jag var i Usa, tyckte inte om att bo där. Kändes bara inte hemma :/

26 mars

Igår skrev jag ju ett inlägg om att jag förändrats rätt mycket mindre än 1 år, glömde dock att skriva om skolan då. Jag kan ju inte riktigt påstå att jag blivit sämre i skolan. Jag går i Natur/Natur som är den mest krävande linje, mycket matte och no-ämnen. Det går liksom inte att skita i skolan om man går den linjen, nej alltså plugget går rätt så bra nu.
Har nog inte förändrats pluggmässigt :) I grundskolan hade jag inget sämre än VG och nu har jag inget betyg sämre än C.
Har väldigt snälla vänner i skolan som är jättesköna att vara med. Känns verkligen som om man kan vara sig själv med dem! Inga ytliga vänner alls, kan verkligen vara mig själv med dem, vilket är sååå skönt! Kan typ säga vad som helst till dem :) Verkligen glad att jag hamnat i min klass på min skola, har nog varit ett av mina bästa val i mitt liv!
 
 

25 mars

Tänker på hur mycket jag förändrats under mindre än ett år, eller jag ser på saker och ting lite ur ett nytt perspektiv. har skaffat mig väldigt mycket nya erfarenheter, som såklart krävt både positiva men en hel del negativa saker.
För ett år sen så var jag hemma varje helg typ och var med mina hamstrar. Jag fotade dem, skrev om dem, var  inne på hamster.ifokus 8 gånger om dagen typ och jag var helt emot fester och krök. Jag levde för mina hamstrar typ, och jag kan säga att jag inte ångrar det alls.
 
Jag är glad att jag inte gick på fester då, jag var nog inte redo för det.
Jag började med Xlash på sommaren som funkade riktigt bra! Kunde gå runt helt osminkad hela tiden, var asskönt!
Sen hade jag gjort slingor i håret för ett år sedan, så jag var mycket blondare. Men jag använde inte mitt löshår för jag fattade inte hur man satte på det :P
 
Typ allt förändrades när jag började gymnasiet, haha. På insparksfesten så kan man säga at jag började förändras. Fast jag började inte riktigt börja gå på fest efter det. men sen börja jag använda mitt löshår och det var 2013 som jag började festa varje helg, haha..
Flest misstag och saker som man ångrat har ju skett på fester. Saker man inbillar sig själv bara är yolo.
 
Men sen finns det ju en hel del saker som inte förändrats på ett år, tex. att jag fortfarande är oskuld, singel och har fortfarande hamstrar. Fast jag måste erkänna att jag tappat suget totalt på mina hamstrar, har inte känt för att skriva det här. jag tar ju hand om dem men inte lika bra längre. Har inte samma intresse alls längre. Men jag ska ta hand om dem så länge dem lever, skulle aldrig sälja mina hamstrar. Skaffar man ett djur så har man ansvaret över dem och man säljer dem inte bara för att man tröttnat. Dessutom är dem gamla och det skulle inte vara nyttigt för dem att säljas vid den här åldern.
Sen så har ju mitt utseende förändrats rätt en del, förut så ville jag och var väl den där oskyldiga söta lilla flickan som inte ville någon illa. Lite osäker och så.
Och nu känner jag mig bara mer vuxen, mer erfaren på livet. Känner mig inte lika oskyldig och osäker längre. Det är både bra och dåligt, och jag har mycket kvar att lära.
Det finns dagar då jag fortfarande är den gamla Alicia och bara skiter i allt och leker barn igen.
 
Sen finns det ett ställe där jag nog inte förändrats något på, och det är stallet. Jag kan utan tvekan gå osminkad till stallet utan att bry mig det minsta, skiter i mitt utseende där. Löshåret är hemma och jag ser rätt annorlunda ut i stallet. Och jag är annorlunda, är lite blygare där. Tveksamt om jag skulle säga att det är mitt rätta jag, det beror helt på vem jag är med. Men jag har inte förändrats något i stallet tror jag :)
Och med mina djur :)
Då vet ni det :)
 
 
 
 

25 mars

Asså åh det är påsklov om tre dagar! Så nice, är så glad :D


Ska förfira med våfflor till middag :D

24 mars

Shiiit, det är lov snart :D Påsklov, och jag sak säga att det är nice! I år vill jag inte ha ett påskägg med godis, nejnej det är inte nyttigt!
Det här lovet ska jag ut och göra saker, inte sitta hemma. Förutom när jag måste som på påskmiddagarna. Men jag ska ut och göra en massa saker med Ida och andra.
4 dagar i skolan nu bara, det klarar jag nog av! :)
 

24 mars

Jag har någon konstig startsida nu, tror det är något virus eller nått. Och det är ju helt sämst reklam på den, typ sån här reklam är det:
Tror dem ärligt talat att jag går på den reklamen? Lovar att det är något virus bara...

25 mars

Vaknade idag och kände bara, ne pallar inte skola idag. Sen känner jag att det plötsligt börjar rinna något från min näsa. Upptäcker fort att det typ forsar blod från näsan och det fick fart på mig rätt fort :p Blodade dock ner typ hela badrummet..


Sen så kom min morgonkompis Pysen, han brukar hänga med mig på morgonarna och liksom bara se lite cool ut ;)







24 mars

Hade en till mysig kväll med Ida och två killar igår.


Kvällens middag :p


Vi såg på världens konstigaste skräckfilm. Sen somna jag vi sex på morgonen och blev väckt åtta på morgonen för killarna skulle hem -.- kul, två timmars sömn. Haha får aldrig sova ut på helgerna!
Nästa helg är det påsklov och det ska bli riktigt najs!

23 mars

Jag, en kille och Ida sov hos Ida igår och det var väl mysigt. Haha vi kände inte för att dra ut, vi sparar oss inför lovet ;) Sen på morgonen gjorde jag riktigt fina fattiga riddare!


Sen nu åkte vi fyrhjulening till Idas stall för att hon ska rida sina hästar. Sen ska vi och några andra kolla på lite film hos Ida ikväll och sova där. Blir nog en till mysig kväll :)



22 mars

Ikväll ska jag sova hos Ida och jag får se vad vi hittar på, fest? Kanske det kanske, annars kör vi imorgon :)
 
 

21 mars

Hade världens jobbigaste idrottslektion igår! Styrka. Snacka om att vi var trötta efter :p


Sen efter skolan åkte jag till stan med Sandra och Judy och bara gick omkring typ :)














Det var en rolig dag på stan :)

21 mars

Red Hamilton på min ridlektion igår, för jag skulle annars inte hinna rida honom. Det gick bra igår, det var roligt :) Vi hade bommar, och han var väldigt pigg och studdsig. Haha varje gång vi hoppade en bom så studdsade han upp och bytte galopp, far hit och dit och vill inte bryta av till trav :P Han var så glad över att få gå lektion med dem andra hästarna, han älskar att få gå med ponnyerna. Så han var riktigt pigg igår :)
Min blick :P Formfixerad? ;)
Haha, gladis :)
Kortkort galopp
Wiiiho!
 

20 mars

Pysen:








Hade inte skola idag utan bara utvecklingssamtal idag, gick väldigt bra. Har B i sex ämnen och C i tre.

20 mars



No!

20 mars

Åt värsta stora muffinsen igår!


Fick dock ångest över det senare, så jag åt sallad till middag :)


Sallad är så gott! Ikväll ska jag laga Caesar sallad till middag, typ min favoriträtt!



19 marS

Fick 9 timmars sömn i natt, så jävla skönt! Har inga läxor alls nu så jag liksom chilla på dagarna B|




18 mars

Vart donken mat idag, haha mums!




det är din utsikt från min skola :)

Jag och oliver hade lite tråkigt idag på lektionen så vi ritade av varandra, visst är jag lik tjejen på bilden? ;)

18 mars

Haha vilken pluggis jag är som är uppe på nätterna för att plugga! Nej men jag lovar att jag satt 12 jävla timmar igår och nötade på världens jobbigaste biologi arbete. 2500 ord! Snälla säg att detta arbete höjer mig från B till A!


Kom i säng halv tre, sen upp igen halv sex och plugga matte! Det är så jag gör det -.-


Varför slutade helgen så fort? Tur att det är lov snart igen, ska verkligen ta vara på det lovet!

18 mars

Känns som om jag håller på att fucka ur alltså, jag är inte den där lilla duktiga tjejen längre. Mitt liv känns så rörigt nu, egentligen har det inte hänt så mycket och jag har bra betyg i skolan. Men det känns som jag har för mycket att tänka på nu, för många bollar i luften.
Nu är jag för en gångs skull duktig och pluggar!


Visste ni att jag har B i matte nu? :D hihih i naturmatte, ni anar inte hur svårt det är. Ingen i min klass har A!


Idag har jag också gjort brända fattiga riddare och gått ut med hunden :)






Jag känner mig bara lite deppig och ensam nu, trots att jag har många fina vänner nu. Vill ju ha en pojkvän, men man blir så ledsen av alla oseriösa killar.
Nej nu vill jag köpa en tv, jag vill också kunna titta på tv i mitt rum :)

10 mars

Jag vet att jag inte bloggat något idag, och det beror på att jag inte känner mig så glad. Lite deppig pga av killproblem. Hade typ världens tråkigaste lördag idag!


Men nu ska jag sova, gonatt!

18 mars

Red Hamilton idag i det fina vädret!






15 mars

Skulle egentligen fikat med några killar idag, men jag banga på det. Känns lite konstigt att sitta och fika, typ gofika :P
Men jag ska i alla fall på fest idag, haha denna helg med ;) Jag vet, jag kanske har börjat festa lite väl mycket på den senaste tiden. Menmen, har inget bättre för mig ändå.
Så medans jag är ute och inte bloggar så får ni läsa lite andra bloggar eller nått :)
 
 

15 mars

Lite fler bilder från hoppClinicen här fotade av Caroline Kinnunen:








Stort hopp!


Hon må vara ,en lite knepig ponny ibland, men hon är en fin ponny som jag fortfarande. Har anmält mig till två klubbtävlingar och önskat henne som första häst båda gångerna.

Efter att ha tänkt efter så är jag kanske lite glad nu för att snow vägrade lite på hoppClinicen, för då är snow precis den utmaning som jag vill ha på tävlingar. Mitt mål är att få henne att gå dubbelnolla, fast ändå inte.. för isf vill alla ha henne. Men jag ska försöka göra henne till en bättre tävlingsponny, känner att det är mer och bättre utmaning än att t.ex hoppa enkla Minty och tävla på tid, jag vet redan att jag kan det. Däremot vet jag inte om jag kan tävla Snow, så det är min nya utmaning :)


Tror dock inte att hon nånsin kommer kunna bli en bra omhoppningshäst, hon förlorar mycket tid på sina språng. Sen vägrar hon om hindrerna kommer för plötsligt, så mitt mål är och kommer inte på länge vara att kunna bli placerad på henne. Vill gå nolla bara :)



15 mars

Nu har jag temat blått i mitt rum, haha eller i min säng iaf :)


Blått är min favvofärg och blå gör en lugn, så jag sov riktigt bra i natt! Fick hela 6 timmars sömn till skillnad från mina tre timmars sömn jag får typ varje natt i vanliga fall :)

15 mars

Jag hade kvar rätt mycket löshår som jag inte använt från när jag köpte det. Så igår sydde jag fast clips på det löshåret och bytte till det, kände att det var på tiden att byta, mitt nuvarande hade blivit så slitet.




Fast mamma klippte det nya löshåret lite, för det var så långt.


Så nu har jag lite fräschare hår igen, sen om några månader måste jag köpa helt nytt löshår :/

14 mars

Hahaha, det där är så himla mycket jag hos doktorn!


Fast du för tiden har jag själv behövt berätta men jag har fått tips från mamma, alltid överdriva annars bryr dem sig inte och tar en inte så seriöst :p

14 mars

Bara jag som verkligen har svårt för att äta frukost? Jag tycker verkligen inte om att äta på morgonen, men jag brukar alltid tvinga i mit något. Jag kan inte äta bröd på morgonen, känns som tuggorna typ växer i munnen på mig och så spottar jag ändå ut allt igen. Men nu har jag hittat en frukost som kanske inte är god direkt, men det är enklare att få ner den. Havregrynsgröt, och det är väldigt nyttigt också! Äter bara med kanel och mjölk, inget socker. Det är ju i princip bara att svälja, och det är ju väldigt enkelt, även om det inte är så gott.
Fast det blir ju såklart inte så nyttigt om man ska kasta på en massa socker eller sylt, då kan man ju lika gärna äta chokladbollar till frukost.
 
Nu för tiden håller jag mig koncentrerad rätt bra på morgonen. Kan ju också bero på att jag inte äter något socker på morgonen, har inte ens socker i mitt te och kaffe. 
Fast jag har sovit väldigt dåligt inatt, bara 3 timmars sömn. Så tveksamt om jag kommer kunna koncentrera mig ändå :/

13 mars

Känslan när man skriver med sin crush, haha. Man blir helt skakis ju! Jag ska egentligen plugga, men jag kan ju inte det i detta tillstånd. 
a
haha, galen. En gammal bild :)
 
 
 

14 mars

Hoppade på hoppClinicen igår för Helena Persson och det gick inte bra verkligen! Jag var så jäkla nervös inför det. Det började inte ens bra, när jag fixar stiglädrerna brallar hon iväg i sken, men jag kastar mig efter tyglarna rätt fort så det blev inte så farligt. Men om jag inte gjort det kunde hon verkligen kunnat skena iväg rejält :p


På framridningen formade jag henne lite grann, fast inte alls mycket för jag tänkte mer på att renodla henne. Men hon vart typ fin av sig själv, vet ni vad min mamma sa om det?
"När dem inte blivit ridna på ett tag, då är dem som oskulder" Hahaha, misstolk på det!


Sen så när vi började hoppa så gick det bra, men sen när vi skulle komma på en kombination mot publiken så skulle man få så få galoppsprång som möjligt, Skulle verkligen inte försökt det, man ska inte ta i snow innan ett hinder! För att jag höll henne så mycke. och för att hindret var mot publiken så vägra hon på det..


Som tur var, ingen tvärnit.
Sen kom jag igen och jag måste medge att jag red väldigt mesigt då och inte bra! Hon vägrade igen..


Sen nästa gång lyckades jag få henne hoppa det. Men hon hoppade rätt stort, men det är bara kul :) Får då äntligen användning av min teknik att kasta mig fram över hindret, haha var min svaghet förut. Men jag måste göra det väldigt kvickt på snow, annars drar man henne i munnen.


Sen skulle vi hoppa lite som en dogleg, man hoppade snett igenom och sen hoppade man ett hinder på rakt spår. Snow hoppade rätt stort på första hindret och drog iväg efter så hindret efter kom så plötsligt att som vägrade.



Sen nästa gång gick det bra.

Jag tycker att det gick dåligt igår, hon vägrade tre gånger med mig för jag red verkligen inte bra igår. Var förvirrad, lite mesig och inte som jag brukar.. Sen verkade snow lite rädd för publiken :/ Men jag gillar snow ändå, någon dålig träning måste man ju ha med henne för att uppskatta dem bra.
Här är resten av bilderna, fotade ju Fia Wolle










Kunde i alla fall följa med i hennes språng, var väl det bästa med igår. Plus hon sköt inte upp frambenen slimmade mot magen, det gör hon när hon är rädd för hindrerna och osäker för det mesta :)

12 mars

Vill ni veta en komisk grej? Kan dela med mig av mitt privatliv lite mera. I flera års tid har jag velat haft en pojkvän ungefär hela tiden, men jag träffade aldrig killar för jag var ju hemma och gjorde vaddå? Dadadaddaaa: Var med mina hamstrar ;)
Ångrar jag det? Nej jag ångrar inte mina hamstrar såklart, men jag ångrar lite vad jag missade. Men det gör väl inget, var ju ändå inne i en töntig fjortisperiod en gång i tiden och det var väl bra att något höll mig hemma ;)
Väldigt lik min lillasyster, haha hon har ju lugg nu också som jag hade då :P
 
I alla fall, nu när jag börjat komma ut mer så är det såklart att jag börjar träffa mer folk och jag får ju intresse av killar. Men jag tycker bara att det blir jobbigt nu, vet inte vad jag ska välja och om jag kan det och jag vill inte såra någon. Så jag tycker att det är lite komiskt, förut var jag inte ute och då träffade jag inga killar och då var jag deppig för det. Och nu är jag lite deppig för tvärtom. Vill ju att det ska vara som på filmer när man träffar sin själsfrände bara, inga jobba val. Det bara känns rätt, men det är tydligen inte så enkelt. Fast nu börjar det gå bättre för mig, så innan skolan slutar så kanske jag har en pojkvän? Det är ganska möjligt så som det ser ut nu :)
 

11 mars

Bara hästmänniskor förstå, hahaha!

11 mars

Har vänt på dygnet, somnade halv fyra inatt. Som tur var så har jag halvstudiedag, så jag kunde gå upp halv nio så lite sovmorgon. Jag var ju inställd på svensk tid sen gick jag ju på den där festen och vände helt och hållet på dygnet -.-
Vill vara som Pysen, kunna ligga hemma och sova när jag vill.

Här är min planering för veckan om någon undrar:
Måndag: Plugga! Köpa present till mamma.
Tisdag: Hoppträna för Helena Persson på Snow på clinicen
Onsdag: Rida Minty, plugga!
Torsdag: Plugga
Fredag: Ska fika med två killar, kanske går på fest.
Lördag: Vet inte, men något säger mig sova? Juste rida MH
Söndag: Oplanerat
Åh snowie! Ser fram emot att hoppa bästaste lilla hopponnyn imorgon.
 

11 mars

Haha :P
Bildspel: Klicka för att starta

11 mars

Har ni sett det här programmet Sveriges roligaste klipp? De kopierar ju verkligen Afv, men det är ju en kul tanke. Hittils visar dem dock inte jätteroliga klipp, känner att jag själv har roligare klipp. Så jag tänkte skicka in den här videon på Eternity:
 
Eller jag ska skicka in orginalvideon på bara Eternity, så får dem ju fixa med den hur dem vill. Men jag gjorde den bara lite roligare för er att titta på :)
 

10 mars

Åh, hittade en söt bild på mig och spot från 2008, fem är sedan. Då var jag bara 11 år och Spot med :)


Gillar att han har två varningsskyltar på sin vägg :p Han som ser så snäll och glad ut! Han var och är en snäll häst om man är snäll mot honom :)

10 mars

Finn ett fel



Det är inte att jag flyttat på en godis till en annan plats, en godis har blivit tillagd. Någon som kan se vilken?

10 mars

Visst är godis mycket godare på söndagsmorgonen än på lördagskvällen? Det är som att det är godare bara för att man inte ska äta det vid den tiden..



10 mars

Råkade publicera ett ofärdigt inlägg nyss, gör klart det här.
Lyckades få 24 stjärnor på exakt alla banor på bike race för någon vecka sen! :D


I flera månaders tid kunde jag inte spela singel player, men äntligen kan jag det igen :D

10 mars

Lyckades för någon vecka sen klara alla banor på bikerace och 24 stjärnor i alla banor.

10 mars

Att fortfarande ligga i sängen kl fyra på dagen är inte bra, jag som skulle plugga :( Men jag har lite ångest och dåligt samvete just nu, känner att jag är med i ett litet triangeldrama :/ Så jag orkar inte göRa något. Jo, nu ska jag mysa med mina hamstrar för de piggar alltid upp! :)





9 mars

Hej jag heter Alicia och jag mår inte bra idag. Åhh vill bara sova och vakna upp imorgon och må bra igen. Idag har jag iaf ridit Hamilton och zingo sprang med bredvid på uteritten.


Kolla min mobilkamera funkar igen, min mobil är inte lika vattenskadad längre. Men lite, fattar inte hur jag kunde tappa den i toan!

Nu ska jag på släktkalas, inte taggad alls..



10 mars

Igår var jag på fest och det gick väl bra, var inte superkul direkt men hellre det än att titta på tv helt ensam. Sen gick jag på en efterfest och den var lite roligare, fast jag blev kvar rätt länge. kl är sju på morgonen och nu är jag påväg tillbaka hem, yeah för att dygna -.- Föresten, vad tror ni hände igår om inte att jag tappade min telefon i toan!! Den är nu vattenskadad och alla bilder blir suddiga :(


Så nu ska jag hem och sova sen rida Hamilton, om jag orkar :p

8 mars

Jisses vad statistiken höjdes nu när jag började blogga igen, det är brabra :) Även om jag inte bloggar för att få så många besökare som möjligt.
 
Idag äre freeedag! Firar det med ett par tjejkompisar, kanske går på fest. Måste ju fira att jag är i Sverige igen ;) Måste säga att jag inte saknar det här så mycket:
Det var väldigt najs, men det var riktigt jobbigt att vara ifrån sina kompisar. Saknade dem väldigt mycket i Florida.
 
En annan ¨dålig grej med florida var att man åt så mycket skitmat! Jag gick upp 3 kilo! Fast nu har jag gått ner dem igen så det är lugnt :) Har en vikt som jag vill ligga på som jag är nöjd med :)
 
 

9 mars

Lite bilder från Florida kan jag visa nu
















Efterrätt hela tiden!








Morfars hus,ser ut som exakt alla andra hus i Florida




nu måste jag till skolan, så jag visar fler bilder sen :)

7 mars

Nästa vecka är det ingen ridning, då är det teorivecka Det är tre stycken clinicar som man får gå på istället. En av clinicarna är en en hoppclinic som Helena Persson håller, hon är A-tränare och har tagit flera SM-guld, varit med i landslaget m.m. Två ponnyryttare och två storhästryttare skulle få vara med på den clinicen och rida för Helena, och jag ska få vara en av ponnyryttarna :D Jag har blivit uttagen att hoppa Snow på den clinicen :D
Det ska bli jättekul men lite pirrigt, det ska ju vara väldigt stor publik. Typ alla jag känner i stallet har valt att gå på den clinicen, så nu måste jag rida bra! Och Snow måste sköta sig och hoppa allt jag ber henne :) Är lite bekymrad över om hon kanske blir nervös av publiken och kanske inte vill hoppa allt, det är förståeligt men jag hoppas hon kan ändå. Hon var med på en clinic som en polisryttare höll, då hoppade hon ju ballonger utan tvekan :)
 
Jag är väldigt nervös för den clinicen, men väldigt glad att jag sak få vara med. Det är inte ofta man får chansen att hoppa fina lilla Snow för en A-tränare :) Men jag vet ju hur jag ska rida henne nu, och fortsätter jag på samma sätt så blir det nog bara toppen. Får hoppas att hon inte har allt för mycket överskottsenergi på tisdagen och känner för att bralla iväg och busa en massa bara :)
 
 

7 mars

Jag red Minty idag, har aldrig ridit henne i dressyr förut så jag tyckte det var en rolig utmaning.
I början så kändes hon så otroligt stel och så himla stark! Jag fick verkligen ta i för att få loss henne, jag kände verkligen att ingen ridit till henne på länge.
Sen lossna det och hon vart väldigt fin och stadig i formen, gick att böja henne åt båda hållen lätt. Hon var då plötsligt väldigt enkel att rida, det gällde bara att man fick fram henne och arbetade mycket med rumpan och hade starka armar.
I galoppen gick det inte så bra först, hon har en väldigt dålig galopp och det var svårt att hålla igång henne. Men på slutet blev hon väldigt fin i galoppen och gick stadigt i formen även där :)


Minty var en utmaning som var lite rolig, skulle kunna tänka mig att rida henne igen för att jag ska lära mig mer. Svår, men inte omöjlig :)

6 mars

Nu är jag i Sverige igen och det är så skönt! Älskar Sverige, bästa landet att bo i! Här är några av de bästa sakerna med Sverige:
*Kranvattnet är rent
*Våra toaletter får inte stopp så enkelt
*Vi har ett roligt språk, vi pratar svenska
*Allt är så organiserat
*Vi är mer miljövänliga, åker mer buss
*Vi äter inte så mycket onyttigt som i Usa
*Alla hus ser inte likadana ut
*Skatten gör att vissa grejer är gratis
*Allt ser inte likadant ut överallt, husen är mer annorlunda och vägarna är inte så raka

Så här ser Florida ut uppifrån, det mesta ser ut som desamma



1 mars

Nu är jag i Orlando! Imorgon ska min familj till Disney World, men inte jag för jag gillar inte berg och dal banor :( Jag gör väl något annat, badar på någon strand :p



RSS 2.0