12 mars

Vill ni veta en komisk grej? Kan dela med mig av mitt privatliv lite mera. I flera års tid har jag velat haft en pojkvän ungefär hela tiden, men jag träffade aldrig killar för jag var ju hemma och gjorde vaddå? Dadadaddaaa: Var med mina hamstrar ;)
Ångrar jag det? Nej jag ångrar inte mina hamstrar såklart, men jag ångrar lite vad jag missade. Men det gör väl inget, var ju ändå inne i en töntig fjortisperiod en gång i tiden och det var väl bra att något höll mig hemma ;)
Väldigt lik min lillasyster, haha hon har ju lugg nu också som jag hade då :P
 
I alla fall, nu när jag börjat komma ut mer så är det såklart att jag börjar träffa mer folk och jag får ju intresse av killar. Men jag tycker bara att det blir jobbigt nu, vet inte vad jag ska välja och om jag kan det och jag vill inte såra någon. Så jag tycker att det är lite komiskt, förut var jag inte ute och då träffade jag inga killar och då var jag deppig för det. Och nu är jag lite deppig för tvärtom. Vill ju att det ska vara som på filmer när man träffar sin själsfrände bara, inga jobba val. Det bara känns rätt, men det är tydligen inte så enkelt. Fast nu börjar det gå bättre för mig, så innan skolan slutar så kanske jag har en pojkvän? Det är ganska möjligt så som det ser ut nu :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0