14 mars

Hoppade på hoppClinicen igår för Helena Persson och det gick inte bra verkligen! Jag var så jäkla nervös inför det. Det började inte ens bra, när jag fixar stiglädrerna brallar hon iväg i sken, men jag kastar mig efter tyglarna rätt fort så det blev inte så farligt. Men om jag inte gjort det kunde hon verkligen kunnat skena iväg rejält :p


På framridningen formade jag henne lite grann, fast inte alls mycket för jag tänkte mer på att renodla henne. Men hon vart typ fin av sig själv, vet ni vad min mamma sa om det?
"När dem inte blivit ridna på ett tag, då är dem som oskulder" Hahaha, misstolk på det!


Sen så när vi började hoppa så gick det bra, men sen när vi skulle komma på en kombination mot publiken så skulle man få så få galoppsprång som möjligt, Skulle verkligen inte försökt det, man ska inte ta i snow innan ett hinder! För att jag höll henne så mycke. och för att hindret var mot publiken så vägra hon på det..


Som tur var, ingen tvärnit.
Sen kom jag igen och jag måste medge att jag red väldigt mesigt då och inte bra! Hon vägrade igen..


Sen nästa gång lyckades jag få henne hoppa det. Men hon hoppade rätt stort, men det är bara kul :) Får då äntligen användning av min teknik att kasta mig fram över hindret, haha var min svaghet förut. Men jag måste göra det väldigt kvickt på snow, annars drar man henne i munnen.


Sen skulle vi hoppa lite som en dogleg, man hoppade snett igenom och sen hoppade man ett hinder på rakt spår. Snow hoppade rätt stort på första hindret och drog iväg efter så hindret efter kom så plötsligt att som vägrade.



Sen nästa gång gick det bra.

Jag tycker att det gick dåligt igår, hon vägrade tre gånger med mig för jag red verkligen inte bra igår. Var förvirrad, lite mesig och inte som jag brukar.. Sen verkade snow lite rädd för publiken :/ Men jag gillar snow ändå, någon dålig träning måste man ju ha med henne för att uppskatta dem bra.
Här är resten av bilderna, fotade ju Fia Wolle










Kunde i alla fall följa med i hennes språng, var väl det bästa med igår. Plus hon sköt inte upp frambenen slimmade mot magen, det gör hon när hon är rädd för hindrerna och osäker för det mesta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0