(1 januari)

Iiih, imorn åker jag!

Vart hos veterinären, vi hade tydligen fel sorts tejp så man kunde typ inte se på den. Så efter jag vart i spanien ska vi till veterinär igen, de kunde ändå inte behandlas nu eftersom de är för små.


Nu har jag lämnat hamstrarna hos Erica. När jag är i spanien kommer hon att blogga ca en gång om dagen och lägga upp bilder på bebisarna och berätta hur det går :) Sedan kommer Sofia att blogga oxå om något? Båda kommer att beskriva vilka de är på sitt första inlägg så håll utkik imorgon om ni inte är helt 100 % säker på vilka dem är. Ifall ni är nyfikna redan nu så kan jag skriva vilka de är:

Erica
Hon är min bästa vän som jag varit jätte bra vän sedan i sexan när vi började i samma klass. Innan så var jag skiträdd för Erica eftersom hon var lite läskig då... Det är med henne som jag har min uppfödning med. Hon har två hamstrar. vad hon gillar och sådant och vad hennes djur heter får hon skriva imorgon ;)


Sofia
Hon måste vara en av de galnaste och snällaste kompisar som jag har, i början var jag lite tveksam mot henne eftersom jag alltid brukade vara den galna och så var hon oxå galen :O Sedan hittade vi ett sätt så vi båda kunde vara galna samtidigt och sammarbeta :D Henne känenr jag genom stallet. Vad hon gillar och sådant får hon sköta själv imorgon ;)


Jag är taggad inför spanien nu! Har gjort 3 tidsinställda inlägg hittils under resan i spanien. Kan göra fler, men måste packa! Och städa övervåningen eftersom KP kmr dagen efter jag vart i spanien :O
Vi har mycket färdgodis= Sånt där gott godis som man har när man reser i ex en bild/buss/flygplan Fast jag kommer mest bry mig om mitt favoritgodis...

LAAAKRITSNAPPAR!

Vi har beställt godis som kommer att läggas på våra stolar. Förra året ville jag ha sånna här:

Då var det två för priset av ett. Så det köpts vi såklart :) I år är det 3 av priset av 2 så ska själv få 3 burkar! :D fatta hur sockerberoende jag kommer vara sen..

Nus ak jag städa och packa.. ses :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0