WTF? (11 februari)

Fattar ingenting, jag har jätte hög statistik jämfört med vad jag brukar. Och jag bloggar ju knappt någonting... Jaja ändring på det! Ska börja blogga mucho igen!

Imorn är det hoppning, har ingen aning om vem jag ska ha... Fast jag gissar på Rasmus, skulle vilja hoppa Rasmusen igen :) Hihi, RAS, MUS


Kan ni inte se framför er små musar som rider på kaniener som hoppar hinder? hihi. Jag vet, jag är lite skum...

Idag var det snöstorm som jag tror alla redan vet om, jag fick gå till skolan och det var faktikst 15 stycken i min klass där! Jag glömde idrottskläder men min lärare sa att han ändå inte tänkte ge mig frånvaro eftersom jag hjälpte till lite på lektionen.


Ska försöka ta en buss som går 09:37 imorn, fast undrar om den verkligen kommer att gå... de ställde ju in de flesta bussar idag. Lyckliga busschauförrerna borde vart idag då..


Jag och Erica gick och köpte godis efter skolan. Erica bjöd mig på jäääätte mycket godis!

Salt ska det va!

Imorn ska Moa och Chicken fota vår lektion med Sofias och Chickens skiiiitbra kamera! Det är en av de få kamerorna som tar bra bilder i ridhuset. Kan visa några bilder den tog på Lady och mig som Sofia redan visat här:



På bilderna och i verkligheten kändes det som att hon inte obbade med benen. Hon lixom knycker av nacken bara, men hon är svår. Hon är pigg av sig själv och ändå så måste man lixom driva henne framåt.




Måste anmäla mig till tävlingar...

Jaja, ska mata bebisarna nu och sedan gå lägga mig :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0