(6 november)

Tänkte prata lite om min lilla flock som jag har här hemma, jag tycker att den är lite cool. Den består av dotter, mor och faster.
Det är väldigt intressant att titta på den lilla flocken, hur de beter sig mot varandra. Hoppetos som är vit har högst rang, hon är en liten surkärring som mest bryr sig om mat och att bli ostörd i sin sömn. Fideli är lite nyfiken och lite lalalala men ändå vuxen och uppfostrar Nutina. Nutina är som en bebis fortfarande och springer omkring och upptäcker saker och blir nerbrottad av de andra när hon är för jobbig.
Sån skillnad det är på dvärgarna och guldhamstrarna, guldhamstrarna bor ju ensamma för annars skulle de döda varandra, och mina dvärgar mor i en treflock. Och det är faktiskt lite ovanligt, för dvärgar är inte så bra flockdjur. Men mina tre tjejer går bra ihop, de har inte dödat varandra än ;) (skämta bara, för de som inte förstod)
Det är rätt roligt att hålla allihoppa i handen, de kan vara tillsammans för att de vill vara tillsammans. Inte för att de är bebisar, utan för att de är en flock som jag skapat. Jag valde att jag ville köpa Hoppetoss och Fideli tillsammans, att de skulle bo ihop. Fideli födde Nutina och hon fick bo kvar, så jag skapade mig en flock här hemma. Vilket gör mig glad :)
 
Jag har som en del märkt, tröttnat på hamstrar litegrann. Jag tar ju självklart hand om mina hamstrar för det, skulle aldrig kunna sälja dem. Men jag kommer inte köpa några nya hamstrar på ett tag, kanske till och med blir hamsterlös ett tag. Men det beror en hel del på att skolan tar tid, jag vill göra annat på kvällarna ibland än att ta hand om hamstrarna. Men i framtiden kommer jag ha många hamstrar igen :D
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0