(15 november)

Känslan när en lektion blir inställd i skolan, älskar den! Min sista lektion, spanskan blev inställd för en rätt konstigt rolig sak idag. En kille i min klass sprang in i klassrummet och sen ut. Efter nån minut utbryts panik i klassen, det luktar starkt av spya! Killen som hade sprungit in hade köpt som här spray på teknikmagasinet som luktar spya och råkat spruta i sin egen ficka så doften spridits sig i klassrummet. Och det luktade inte lite direkt, värsta stinkbomben! Det luktade så mycket att hela lektionen fick ställas in :D
Men hela skolan luktade typ spya sen, så jag stängde in mig i vårt hemklassrum med några andra där det luktade starkt av parfym som Astrid sprutat runt överallt. Vår klass är lite konstig, eller vi är väldigt rädda för vinterkräksjukan. vi hatar spya! Och det är en massa i vår skola som har fått vinterkräksjukan. Så vi har köpt in handsprit till vårt klassrum som man får använda, och jag använder det hela tiden!
Älskar lukten av handsprit, det luktar så fräscht och rent.
 
Jag tänkte skriva, nu ska jag plugga matte. Men så kom jag på att jag inte orkar det, jag är inte en duktig elev idag... Hahaha, åh nä men är man trötter så är man :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0