9 juni

Japp, tävlingen gick sämst idag. Fick Snow som jag ville, men hon var rätt så spänd idag och det gjorde inte saken bättre att musiken i ridhuset var jättehög (det ska den verkligen inte vara när man tävlar) och hinderhöjden var fel... Skulle hoppa 60 cm med henne, och en del hinder låg på 75 :S Så hon typ vägrade två gånger, men fick över henne stillastående två gånger. Men hon backade några få steg... Så blev 4 fel i grundomgången. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, här är en video på hur det såg ut:
 
Men ja, alltså jag tyckte ändå att jag kämpade på bra på henne. Jag kunde ha gett upp men jag fick över henne på alla hinder utan att ramla av, med nöd och näppe. 
Det var synd att det gick som det gick, menmen det är bara att bryta ihop och komma igen. Snow är fortfarande min favvoponny, vill fortfarande tävla henne mer. Får tänka positivt, eftersom hon var såhär så kommer ja nog fortfarande vara den enda som vill tävla henne, får lite ensamrätt på henne ;) Hon är ju inte direkt lätt att tävla... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0