(23 november)

i Haaloj!

Jag tror att jag nämde att jag hade lite ont i halsen innan skolan, blev iaf sämre.. Jag fick ondare i halsen och kände mig hängig, huvudet var tungt men jag var flitig och stannade kvar i skolan! Fast Erica gick hem, hon mådde också dåligt. Fast när det kändes som värst så ringde brandarlarmet och ALLA i klassrummet skrek:
-YEES! Fast sedan blev det inte så mycket yes längre när vi stod på basketplan och huttrade i den kalla snöstormen med knappt några kläder på oss :( Och det var så sorgligt, sexåringarna stod utan skor på basketplan och grät för att de var rädda att skolan brann! Sorgligt när det säkert bara var någon skoltrött nia som hållt en tändare under brandalarmet eller något..



Efter maten har vi en jäätte lång lektion i svenska (nästan två timmar lång) med Jenny, men hon var sjuk så vi gick hem när det inte kom en vikarie :)

Nu ska jag städa hamsterburarna i detta snöstormsoväder! :O usch och sedan ikväll om det går, ska jag åka pulka ! :D


Nu tycker jag att ni har tråkigt, så nu ska ni ta en besöka en tjej som har en spännande och kulig blogg. Nämligen Johannas blogg! http://jojjosspace.blogg.se hon som vann min fototävling med denna bild:

Glöm inte att besöka http://jojjosspace.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Matilda

tack så mkt! dsm :)

2010-11-23 @ 17:23:11
URL: http://tildatrazan.blogg.se/
Postat av: Louiiise <3

Nej inte vad jag vet,

men ja går in på datorn och titta,

Gå in på google,

Sen sökr du på

Watch glee online!

Så kmr du in!

Fast d är ingen text,

Men roligt att se ändå ! :)

2010-11-23 @ 18:01:06
URL: http://miittonormalabloggliiv.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Haha (aa) ;)

Vi kmr ha typ en hinderbana under vår lektion, det var den bästa iden... En av de andra som jag kom på (som inte skulle funka) var att man delar upp klassen på hälften och att de står på varsin sida av idrottshallen, så får alla kulla varandra. När ngn blivit kullad hade jag tänkt att den skulle få gå över till det andra laget, och det laget som alla hamnar i till slut vinner! Det var bara det att det blir lite svårt med "kull" när ingen blir jagad utan alla jagar... ^^ Haha :p

2010-11-24 @ 20:05:13
URL: http://jojjosspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0