(8 november)

Det har hänt ett par saker, en väldigt dålig sak...

Nonni har börjat stegra med Bea också, och Annette har blivit så rädd att jag ska ramla av och göra mig illa när jag rider på deras ponny och den blir olydig och Marie sa att det kanske var bäst att Nonni bara hade en ryttare och jag får inte fortsätta för mamma, så jag får inte rida Nonni mer :( Jag ska rida Karenina igen när hon blir frisk i sommar men tills dess så blir det bara 2 dagars ridning i veckan för mig :( :( :( :( Hur ska det gå när man är van med 4-5 dagars ridning i veckan? :O Jag är lite glad över det eftersom jag var lite rädd för att rida ut på Nonni och det är det enda man kan göra på vintern så det kanske var bäst så, jag var ju tveksam på att fortsätta rida Nonni för en vecka sedan. Men dem som äger Nonni funderar på om hon kanske har ont, dem har försökt se om hon är halt men inget har synt till hittils och om det fortsätter ska dem till veterinär med henne med. Marie vill sälja Bridey 8hennes häst, en d-ponny) till Bea och att Bea säljer sina två c-ponnyer, men Bea vill inte bli av med Karenina, men hon är sugen på att hoppa Bridey. 
Jag får väl sysselsätta mig med annat, vara med kompisar fler dagar i veckan och kanske börja på en till sport ? :)








Något kanske?

har ingen att gå med på spökafton, kanske ska gå med två killar i min klass som heter Olle och Rickard, men dem kanske skulle ha en cup på lördag, så isf ska jag fråga om jag får vara med Moa och Chicken :)






Det var helt okej i skolan, men alltid efter alla lov så så brukar dem flesta i klassen splea lite extra "coola" och hoppar lite från kompis till kompis men i slutet av dagen finner alla varandra och det känns som vanligt. Jag har slutat cykla till skolan eftersom det är livsfarligt med alla frost och is på vägen och så fryser mitt lås fast och jag kan inte låsa cykeln så jag har börjat gå till skolan, det var väl okej, lite långtråkigt och så måste man gå tidigare till skolan -.-


Funderar på att göra en ny header igen, blir irreterad över bilden som är uppe i vänster, måste ta bort den! och den stora bilden åt höger är pinsam..

Idag ska jag slappa :) Verkligen slappa :) Egentligen, nu börjar perioden när man minst vill rida, när det är typ 30 minus ute!! :O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0