Vinnare av fototävling (22 november)

Ops, jag ska på hamsterutställning på lördag så kmr inte rida då ;)

Nu är det måndag och det betyder att jag kommer att utse vinnaren av min fototävling!

Här är alla som kandidater:

Sanne: http://youngriders.blogg.se

Sofia: http://sossoalle.blogg.se/

Nicole: har ingen blogg (vad jag vet)

Jessica: Ingen blogg vad jag vet

Johanna bild nmr 1: http://jojjosspace.blogg.se

Johanna: http://jojjosspace.blogg.se

Sofia: http://youngriders.blogg.se

Malin bild nmr 1: http://tsmklararviallt.blogg.se

Malin bild nmr 2: http://tsmklararviallt.blogg.se

Caroline: jag har glömt vad din blogg heter! Kommentera detta inlägg och skriv vad din blogg heter så skriver jag vad din blogg heter i nästa inlägg ;)



Viktor bild nmr 1: har ingen blogg

Viktor bild nmr 2: har ingen blogg

Moa: http://sossoomoa.blogg.se

Erica: www.goldenhamsters.se



Det var jätte många fina bidrag till min tävling och det var väldigt svårt att utse en vinnare, till min hjälp att välja ut rätt bilder så hade jag min vän Erica. Hon var med i tävling men kunde därför inte bli placerad efterom hon var domare. De som inte har bloggar kunde tyvärr inte vinna eftersom priset bara är kul för de som har en blogg, och jag har dömt hårdare mot de som är närmare vänner med mig.

Till slut lyckades jag och Erica välja ut en bild som var vacker att se på och den skiljde sig lite från dem andra bilderna, den var kreativ och fint tagen.

NUMMER ETT:


Johanna! Grattis, det var en väldigt cool och fin bild ! Johannas blogg heter http://jojjosspace.blogg.se gå gärna in på den och gratta henne ;)

NUMMER TVÅ:


Malin, grattis ! :D Du har en så sjukt söt häst och din min är ju så charmig, ett minus är att texten är ivägen men annars en väldigt fint bild med bra skärpa ;) Malins fina blogg heter http://tsmklararviallt.blogg.se gå gärna in på den och kommentera ett grattis ;)


NUMMER TRE:


Moa. Fin bild, den var väldigt julig och söt på dig och Allan ;) Men jag skulle nästan vilja se lite mer kreativitet i bilden, men annars var den jätte fin! Gå in på Moas blogg och gratta henne http://sossoomoa.blogg.se :)

Jag skriver inte vidare vilken placering de resterande fick eftersom det kanske blir lite bråk, jag ville helst inte sätta placering på ridbilder eftersom mitt syfte med denna fototävling inte var en ridbild.

Jag tog inte med någon utan blogg i dem tre första placeringarna, men jag skulle nog tagit med Viktors bild i en av dem tre första placeringarna ;)

Kommentera gärna och skriv vilken bild ni tycker skulle vunnit!




Kommentarer
Postat av: m'

åh, jippie :D tack så mycket, vet att texten är ivägen men har inte köpt bilderna än, dem bilderna är faktiskt från mälarhöjden :)<3

2010-11-22 @ 19:56:51
URL: http://tsmklararviallt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh!;D Tack Alicia!:D

2010-11-23 @ 07:15:43
URL: http://jojjosspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0