AAW gäsp (26 oktober)

Usch och blä, ser ut genom fönsret och det ä mörkt :( Och det är snö, och det är frost och så är det is..

Det är 2,9 minus ute! :O I oktober..

Igår när jag cyklade var min cykel istäckt, IS inte snö. Den var stel så kunde först inte cykla på den eftersom att det var så mycket is, och hela gatan var istäckt så cyklade en aning försiktigt :O Sedan gick det inte att låsa cykeln för att låset var istäckt så jag var tvungen att gömma cykeln i skogen..

Vi har ju bestämda platser i våran skola (!!!!!) och nu sitter jag bredvid Eleni om det bara e någon som bara undra :)

PROV

Är det bara jag som gillar prov ibland? Inte det med att man måste plugga tusen timmar innan utan när man väl har gjort det och går in för att göra privet och känna att man pluggat, man kan det som ska stå med. Fast känslan när ´man går ut från provet är ibland inte likadan, då känner man att man borde pluggat mer på exempel bukspottskörteln. Men jaa, ibland kan man inte allt.

Vi har no-prov idag, det är parprov och Lotta (no lärarn) skulle försöka sätta ihop kille och tjej och sätta nivåmässigt, förra parprovet hamnade jag med Alexander. Det gick asbra för oss, vi fick alla rätt så skulle nog vilja hamna med honom igen eftersom han är en av dem få killarna som pluggar till ett prov, själv satt jag i några timmar igår och pluggade spanska och no -.-

Japp :)

Aja, ska väl sätta på mig kläder och lite sådant nu :) Byeeee


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0