Ponnycupsträning, ponny cups match (24 oktober)

HEEEJSAN!

Jag hade ju Spot på träningen, och det gick super! Kändes så jääävla bra! Kändes också så jäävla stor! Men jag sket i det, troligen sista gången jag hoppade honom. Jag är faktiskt inte så ledsen över det, jag är bara så nöjd, jag kände mig cool. Eller inte på det viset som ni kanske tror, jag satt på hästen jag älskar mest i hela världen! Jag fick hoppa honom, jag tog mig över hinderna och den känslan är så obeskrivlig. Ridning är den bästa sporten som någonsin funnits!!!!!! Mitt hem är på ryggen på Spot!

Gullegris Spot :D
Undrar vem jag kmr få som favvo häst på c eller d-ponny ? :) jag gillar Dingo hittils :P

Vi hoppade inte höga eller speciella hinder, vi tränade på tekniken. Vi var tvungna att svänga som satan och det blev bara , sväng, sväng sväng, hopp, hopp, hopp, sväng, hopp, sväng, hopp och så kändes det :) man han inte tänka men det kändes bra och Claudia sa att det såg bra ut, så jag litar på det och hoppas det inte såg ut som ett helvete :)

Sedan efter träningen följde jag med till Botkyrka ridklubb, det var ponny cups match och Stockholms cupen match där. Vi förlorade båda tyvärr :(

Snart lägger Emelie upp bilder från träningen, lägger upp dem då! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0