(4 januari)

Fick inte rida Globus eftersom han skulle gå hoppkurs så fick rida Candino isället. Först var jag väldigt nervös eftersom alla varnade mig för hur mycket han bockar när man tolkar efter honom och att Linnea S ramlade av honom förra året när hon tolkade honom så jag var lite skraj.. Och det enda jag tänkte på var att hålla upp huvudet.
Fast Candino var jätte bussig, han var inte seg utan travade på friskt och jag kunde faktiskt form honom lite och så utan att han försökte bocka av mig. fast en gång så kom jag efter Elektro så då försökte han bocka lite men då drog jag bara upp huvudet på honom. Tvingade ett av ridlägerbarnen filma:


Tog lite bilder från videon :p



Candino har ju faktikst ett fint steg ;)

Han ser nästan ut som Dingo där :p

Hon som filmade var inte så duktig.. Men hon tog ett foto oxå :p


Nu gillar jag Candino jätte mycket :D Men ska följa med mamma och handla mat snart på Ica Maxi.. så bloggar mer sen :)

Kommentarer
Postat av: LISA

sv: ja det har jag xD

Nej, slutet var fett chill men när man inte har läst mitten av boken så fattade man inte så mycket av slutet haha så det var lite osmart x)

Ja precis :) sen är den skitbra och jag började typ gråta när jag läste den :$ asså hur creepy, det var exakt det jag tänkte när jag läste sista hungerspelen XD båda har ett samhälle som gömmer sig och fungerar så att alla arbetar med sitt lxm :) har du läst några mer böcker då? ;)

2011-01-04 @ 15:24:02
URL: http://lisaochklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0