HAMSTER UNGARNA KOMMIT! (15 januari)

Nu har det som jag har väntat på äääääääntligen skett! Hsr lagt upp bilder på en dräktig Chilli varje dag nu och säkert gjort er skit förbannade på den där hamstern som gör min inlägg så tråkiga xD men nu är det över med en tjock hamster på bild! Nu om två veckor kommer bilder på SKITSÖTA UNGAR! inga bilder nu när de är små, äckliga, rosa, ingen päls, ingenting..

Jag gick upp, smög tyst in i rummet utan att tända. Först såg jag inte riktigt, men sen såg jag Chilli springa skitfort iväg och la sig i hörnet på ett ställe. Inte där allt bomaterial är, kunde inte se några ungar så blev lite besviken och trodde inte hon skulle få några ungar då.. Fast sedan upptäckte jag blodet i toalettpappret i ett annat hörn! Tecken på födsel ;) Så jag blev glad och ändå lite ledsen, stackars Chilli har haft sin värsta dag inatt, blött ner pappret med blod och tvingas ta hand om äckliga marsipan bollar.. Sedan  satte jag mig lite närmre och så kunde jag höra små diande ungar under henne! Och så kunde jag se på henne att det var saker under henne som rörde sig, och då och då hörde jag ett pip :) Så nu är jag lättad! Fast det verkar inte vara så många ungar eftersom hon skymmer alla med sin kropp.. Sen ikväll när hon får mat ska jag försöka se hur många ungarna är ;)






Ungefär så ser ungarna ut nu ;) Det är från när Vanilj hade ungar :p

Idag ska jag till stallet och rida, Alexandra och Sofia skulle fota :) De får en länk för det ;) http://sossoalle.blogg.se :)

Så heeeeeeiidooooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0