Hästinlägg! Och lite hamster på köpet.. (14 januari)

Hästinlägg! Och lite hamster på köpet..

Långt inlägg

I stallet var det kallt som vanligt.. Hade glömt packa ner täckbyxorna :(

Red MH och.. han känns lixom inge bra :( Han bjuder inget framåt, han är ju självklart väldigt fin och så men ingen bjudning alls! Som förra veckan.. Fick kämpa för att få fram honom i galopp, det vore ju enklare att få fram Candino i galopp ju.. Tränade att rida skänkelvikning och det är han otroligt bra på! Red inte med på mammas lektion så mycket, red mest där nere. Sedan tränade jag på att få honom att behålla formen från trav till galopp, lyckades två gånger :/ Det är det svåra med honom, tog Vendela två år att lära sig det på honom! ´Har lixom inte hittat hur man gör, det var ju heller inte enklare av att han vägrade fatta galopp -.-


Hade visst inte så mycket mer att säga om stallet.. Vidare till guldhamster:

Chilli har fortfarande inte fött ungar, fast hon är beräknad att föda idag! Okej, hon är jäkligt, jävligt fet.. Så jag VET att hon är dräktig, men är orolig att hon inte ska kunna föda ut ungarna och dö.. Har lite dräktighets bilder på henne som vanligt:



Där ser man verkligen kulorna!











Det förbryllar mig eller vad man ska säga att hon inte byggt upp ett bo.. De gör alltid det när de har ungar påväg, men Chilli har inte gjort det. Såhär ser hennes bo ut (hon har flyttat bomaterialet från sitt hus till ett hörn):
 

Här får ni en till bild på henne som fetto:


:) Hoppas, hoppas hon klarar av att föda dem! Visst är hon fet? Hon har inte lurat mig.. det kmr ju mjölk från hennes bröst..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0