Mår hemskt (16 januari)

Alltså jag är vekligen slut! jag har inte så mycket järn i min kropp så jag måste äta järntabletter, men det funkar typ inte. Jag är heeeelt slut, tror jag kommer svimma snart! Jag ramlade ihop när jag gick från stolen för jag är så trött.. Tänker gå lägga mig typ åtta- halv nio för jag är verkligen trött :( Fast först vill jag fota Malaco lite och så ska Chilli få lite tilläggsmat och så ska jag räkna hur många ungarna är nu :) Tror att det bara blir 3 inlägg idag, men är så trött så orkar verkligen inte göra ett till.. men detta inlägg blir långt :)

Gladö hade en fin ridskola! Det var ett fräscht och fint, ganska nytt stall :p


Deras parkering

Deras stallgång, cool!

De hade jätte fina stamtavlor till varje häst, de hade en målad bild på varje häst :O

Stockholms cuparna vann.
Jag fick först en häst som hette Melissa, en seg jäkel som Cladudia ville att jag skulle sätta fart på. Jessica skulle tävla sin första match och Claudia satte henne på en ganska stor d-ponnny som var svart,  fast den vägrade mycket så då fick jag den. fast sedan så tyckte hon att Hanna skulle ha den, så då fick Hanna den och så fick jag den hästen hon skulle haft. Pandora. En mörk fux som liknade Surprise ganska mycket :) Hon var jätte arg mot de andra hästarna och sparkade mot dem, och deras ryttare fick ett pet med henne. Jag satt upp och kände mig verkligen hemma på den hästen, den var säker och enkel att följa med när den hoppade. Kände mig verkligen passande på henne, fast jag fick lite sån här ponny-tävlings ryttar stil när jag hoppade på henne. Lixom kastar mig framåt och lägger mig över halsen när hon hoppade, men det blev så automatiskt på henne ju! :O Här är videon när jag hoppar henne (bryter av till trav ganska mycket eftersom jag fick fel galopp):


Man ser att jag verkligen kastar mig framåt över sprången xD Fast man gör väl så för att det ser proffsigt ut, fast det går inte att göra så på alla hästar.

Jag gick nolla i alla fall och alla andra i laget med så vi vann! :D Sofia fick en fjording sok hette Ture! xD HAHAHAHAH

Har lite fler bilder från idag sm jag tog med digital kamren. Josefin fotade när vi hoppade, lägger upp bilderna någon gång...

Tävlings klädsel- Vita vantar (korta strumpor för short shapsen)

Tävlingsklädsen- svarta vantar. Hade de svarta vantarna för de var mycket varmare och de vita var för stora :/

Sofia i vår bil :)

Mamma

Jag :)

Sofia älskar detta väder!

Deras sadelkammare

Många priser! Det är mitt rum de..

Nu rokar jag inte blogga mer.. gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0