Ridit Lady (8 januari)

Varning för OTROLIGT långt inlägg, troligen det längsta jag någonsin gjort! :o

Ååh, jag fick Lady sm jag trott.. Och jag blev helt kär i hästen! Claudia sa att vi hade lika spinkiga ben båda två x) Jag och Chicken gjorde en deal, vi fotade henne på hennes lektion och hon fotade oss :D Så har en del bilder ;) Men först ska jag berätta om vilken underbar häst Lady är:

Lady krävde att man var lign av sig när man red på henne, hon var väldigt trippig. Vi skulle rida utan stigbyglar och tränade på övergångar. När man ser Lady så tror man att hon hur enkelt som helst kan fatta galopp från skritt, men icke sa nicke hon bara sprang in i galoppen i början, fast sedan fick jag till det när jag hade stadig ytterhand och formade henne lite på volten så då gick det bra.
Hon gick mycket stadigt i formen och inte så Spot som slänger upp huvudet ibland, utan lite mer som Skrållan. Stadigt! Har bestämt mig för att välja henne först på dressyr tävlingen eftersom det typ inte är någon annan som vill ha henne och jag tyckte jag passade ganska bra på henne (menar inte storleksmässigt, då var jag för stor). Jag hade ju tänkt välja Skrållan på dressyren, men tror Lady har mer utstålning och finare steg än Skrållan :p

Här får ni en bildbomb från idag:


Pysen och Pyret

Galna ap-Sofia! :o

Galna jag :o

Visst är mina stallvantar fina? x)

Chicken, micken, sicken, hicken.. Hanna

hanna på Skrållan :)

Ser ni? Det är det jag menar, Skrållan har ingen utstrålning hur fint hon än går ju! :o



Alice På Snow berry :) det är iof en väldigt fin ponny, fast hon är den alla vill ha x)

Bea på Nonni :)

Therese på Elof :p






Fina Nonni :)



Sofia på Elof :)

Jag vet att du inte ville att jag skulle lägga upp denna bild på dig och Elof Sofia eftersom du tyckte han gick bakom hand.. Men, men.. du känner ju mig x)

Josefin och Tuva, hihi det är jag och Lady som är i bakrunden x)

Det är det där jag emnar med utstrålning! Glansen! x) Haha nä, men fin är hon!
(jag på lady)

Den gyllene ketchup flaskan! :O

Min galna kompis Moooa

Sooofia

Så fina, Moa och Chicken :)

Sofia och sin pytte lilla mobil..

Moa och Chicken :)

Microtorerna!

Är troligt nöjd över denna ego bild! Väääääldigt fin x)

Mitt ego fto var så fint så Moa och Chicken också ville göra så x)

Visst är jag fin?

Chicken

Galna tjocktanten och galna tanten (jag och Sofia) hm, jag har nog över 20 bilder på mig och Sofia när vi gör galna bilder x)

Moa och Chicken är ju bara för vackra..

Moa, Sofia och Chicken.. så söta :)

Moa, Sofia och Chicken gör miner






Mums, hår

Moas naglar

Gud så fin man är då!

Enligt dessa bilder så förstår man ju hur galna och hur kul vi har det i stallet x) Men, bilderna visar det bästa av oss x) I verkligheten är vi myyyyycket galnare!!! MOHAHAHAH


Min dörr :)

Datorn jag sitter vid just nu ;)

Efter stallet kom pappa och hämtade upp mig och så åkte jag, Linnea och pappa längdåknings-skidor i alby, 1,2 km bara eftersom Linnea bara ramlade hela tiden x) Jag var skiiiitbra :D x)

Vad pinsamt.. mamma och jag hade likadana tröjor på oss i stallet idag :

denna tröja/jacka

hihiih, jag är inte den längsta i gänget längre! :D Sofia har växt om mig igen, fjuuu :D fast jag blir lite sur över en grej, om Sofia rider b-ponny ser hon inte lika stor ut som när jag rider b-ponny, och hon är lixom längre än mig :/ fast jag har iof vääldigt långa ben jämfört med min överkropp, det ser lite mobbat ut :/ Egentligen väl inge av oss rida b-pnny, men egentligen.. det skadar ju ingenting att göra det en gång! Jag väger 43 kilo och maxvikten på Spot och Elof är 50 kilo..

Har några gamla hoppbilder på mig och Spot från, jag vet inte när :s x) (tagen ur en film)  :


Fina ponny! Ånej, jag gör sådär som jag hatar när folk gör över hindrerna. Böjer sig över ena sidan av halsen och typ tittar ner på hindret :s






Jag lägger upp videon en annan gång när jag inte har något att blogga om ;)

Nu får jag nog ta ch göra något annat så detta inlägg inte blir alldeles för långt! x) Haha, är expert på att göra långa inlägg ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0