(15 JUNI)

I måndags när vi skulle åka och tälta så såg jag en kille som gick på samma dagis som mig när jag var liten och som gick i min klass i sexårs. Vi var typ skitbra kompisar fett tajta och jätte kära i varandra. Han såg typ likadan ut som på dagis, eller ja kanske rätt mycket längre då. Lite halv roligt sådär för jag har inte sett honom på nio år och kände direkt igen honom.

Idag var det skolavslutning och jag ångrar en del som jag gjorde på tältningen.. kändes pinsamt att se alla.. skolavlsutningar är alltid så himla långtråkiga. Och som vanligt så måste friends gå upp för att ta emot pris. I femman fick jag ett stenhjärta, i sexan en liten klädhängare som går att sätta upp i skogen, i sjuan fick vi en burk honung. Idag fick vi äääntligen ett vanligt pris, 1 biobiljett!

Pinigt att stå på scenen när ca 2000 tittar

Men är så jävla sjuk nu... hade ont i halsen i måndags och så badade jag och blev nerkyld och mår helt jävla hemskt nu. allt rinner och jag gråter, inte för att jag är ledsen utan för att det bara rinner...
Nu är Vendela och jag ensamma hemma så vi ska se på en film tillsammans och äta wook som hon lagar just nu. Systermys!

Kolla vilket fetto jag var där. Fast det var när jag gick på kortison tabletter, de gör att man blir fet. Jag åt dem som medicin åt min sjukdom periodisk feber.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0