(18 juni)

Hamstersnack, den som fattar detta är cool (det behövs ej läsas, ridinlägg längre ner):
Dubbel-Casanova är troligen umb homozygot eftersom troligen alla i min hamsterkull blev umb och de blev det i hans andra kull med. Hans pappa Dubbel-Knut var silversvart, men troligen umb eftersom det krävs två umb för att det ska bli homzygota umbar. Mamman var mink och det är en slags umb som jag inte riktigt kommer ihåg vad det är umb av. Om dubbel-casanova är homozygot umb så betyder det att alla i min kull är umb, tycker ni att Ecuador ser umb ut? xD


Detta behövdes ej läsas... fast ni ska veta vad jag har för problem i livet, svårt att veta vad jag ska regga den som..

Rid-delen
Idag är det ridning och det står att vi ska ha repetition. Dressyr alltså. Fast det är kul så det är kul :) Kan nog tänka mig nästan vilken häst som helst faktiskt. Eller faktiskt, verkligen vilket häst som helst. Jag kommer inte säga att jag vill ha "den hästen" för då blir jag besviken när jag inte får den. Så nu ska jag vara inställd på att få Caffe eller Vectra :)

Rasmus vill jag inte ha...

Visste ni att jag var den första personen från vår ridskola som red Izyda som stod på ridskolan förut? Jag fick åka med när de provred Goda, Izyda och Nordyk. Jag fick rida på Izyda och det jag kom ihåg var att hon var pigg och typ från början så plonk så böjde hon på nacken. Jag var rätt liten då och trodde hon gick i form och jag var så glad efter. Sedan fick jag rida Goda också, jag var rätt rädd för jag hade knappt ridit mellanponny förut. Goda var jätte pigg där!

Izyda

Hon gjorde sönder min vante kommer jag ihåg, ajabja fy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0