(18 november)

Idag red jag MH. Red först ut i skogen med Emelie på Nelson. Hade en massa reflexer, det vore egentligen rätt bra om jag hade en reflexjacka. Men jag tycker inte att dem är fina, så kör med reflexväst istället.

Det var mysigt att rida i en kolsvart skog :P
Sen red jag i ridhuset och då var han seg. Gjorde då mycket övergångar. i 10 minuter så koncentrerade jag mig rejält och verkligen försökte rida i dressyr, få honom att gå i rätt form, rätt tempo m.m. Fy faaaaan vad han är jobbig! Ni ska bara veta hur svår han är att rida... Jag fick till det på ett ungefär så som jag ville ha det men jag klarade inte av mer än 10 minuter. Man måste rida med så sjukt mycket rumpa och ben på honom, och jag klarar inte av det för länge. Jag är för liten och kan inte hålla igång honom. Så sen gjorde jag konster på honom, red utan tyglar i alla gångarter m.m.
Sen gick jag ut och galopperade bakom skogshagen i mörkret, mysigt :)


Hade bestämt att Vendela och jag skulle longera och ha voltige på MH imorn. Men sen sa Linnea till mig att Natta kunde ge sin voltige ridning gratis till mig imorgon. Såklart jag sa ja! Voltige är något av det roligaste som finns på häst :)

Så vi skjöt på voltigen med MH. Vet ärligt talat inte om jag vill det längre på honom. Han får tydligen damp när man longerar honom :/ Och han är så skumpig att inget kommer kunnas göras på honom mer än skritt.

Imorgon blir det alltså såhär:

10:55  Skjuts till stallet
12:00 Ridning, troligen skänkelvikning
14:20 Voltige


Kommentarer
Postat av: Vendela

Hej, jag fotade idag när Alice red voltige. Du och hon red ju tillsammans på Candino sen, får jag ladda upp dom på min blogg även fast du är med? :)

Och förresten, fin blogg! :D

2011-11-19 @ 18:07:16
URL: http://shoopoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0