(1 oktober)

paulina  ([email protected]) om Mat-Tips:

men usch så äckligt, hatar ketchup! x)
Svar: Tack för att du kommenterade, min syster har visst blogg-rapat mig. Det var alltså inte jag som skrev dt... man fattar lite det eftersom datumet inte står i rubriken :)

Fick rida Skrållan idag på hoppningen. Måste säga att jag tycker att<Skrållan är en häst som mycket enkelt böjer på nacken/går i form. Nu tycker ni säkert att jag är lite besser wizzer, men jag vill skriva det jag tycker och tänker. Och jag tycker utan tvekan att hon är en av de lättaste ponnyerna i dressyr på ridskolan. Dock så är hennes trav väldigt trippig, vill därför inte ha henne på dressyr tävlingar längre, hon har inget jätte utstrålning .


Hoppning är hon däremot väldigt duktig men svår i. Hon var så jäkla taggad, typ galopperade på stället, snett, bakåt m.m. Hon tyckte det var askul! Känner att jag fastnar lite med handen ibland och blir lite hård, men hon var så jäkla stark! Men hon var skitkul att hoppa! Men jag vill inte ha henne någon mer gång på en hoppträning eller så, jag tycker inte att jag lär mig så mycket av att hoppa henne som ex när jag hoppar Erasmus.


Tävla skulle jag nog däremot vilja göra på henne. Hon är ju väldigt duktig och har tävlingsnerver. Hon har ju faktiskt placeringar upp till LA hoppning ;)

Men har bestämt mig för att önska Oliv i flörsta hand på nästa klubbhopptävling. Han är skitgrym faktiskt!


Han blir väldigt fin på hoppning på tävling. Han blir jätte pigg och blir en helt annan häst, skitsnygga Oliv! Han blir dock lite lång, men kan nog dra fördel av det. Han är jätte bra på omhoppningssvängar oxå :)
 Skrållan vill jag nog ha först, men kommer nog aldrig få henne. Bättre att önska en häst som man troligen kommer få då och som är bra än typ Lady elelr Globus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0