(10 oktober)

Idag fick vi tillbaka våra matte prov, b-delen (vg-mvg delen). Hade 5,5 rätt av 7 möjliga. Gissar på att jag får VG. Det är mycket bra eftersom matte inte är mitt starka ämne ;)
I syslöjden försökte jag mig på att virka. Men det var superkrångligt och jag fattade typ inte... Eller jag fattade, men det blev bara krångel. Så slutade med att jag började fingervirka som ajg inte gjort på flera år :D När jag var liten kunde jag göra flera meter av fingervirkning.

Kan tänka mig att det var fler som gjorde det.

Sen skyndade jag mig hem efter skolan och iväg till stallet. För länge sedan fotade sofia  och alexandra mig och jag hade då lovat att fota tillbaka. Men fick förhinder hela tiden. Kom då på det för några dagar sedan att jag fortfarande var skyldig dem att fotografera dem. Så jag fotade deras privatlektion idag tjugo över tre :) Det är rätt kul att fotografera när folk rider, eller det är roligare att fota folk som börjar/kan få en häst i form än folks som bara lallar omkring med slappa tyglar. Alexandra och sofia red jätte fint tycker jag :)
Har nu borstat lite på Piga som fääääller litervis hår varje dag.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack Alicia! :)

2011-10-10 @ 19:28:15
URL: http://sossoalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0