(8 oktober)

Red ju ut på Ruudi idag.
I början blev han väldigt rädd för våra skogshinder och vägrade att gå i närheten av det första. Men sen så började han hoppa dem, och herregud vilken härlig och fin hoppteknik han har... Han hoppar mycket med ryggen och fint med frambenen, han har väldigt mycket framåtbjudning mot hinderna. Han blir sådär halvgalen innan hinderna som riktiga hopphästar kan bli, de galopperar kort och högt upp med galoppen, de liksom studdsar fram innan hinderna, så blev han.

Har ingen sån bild.

Han hoppade ibland väldigt stort över dikena ibland inte. Rätt ofta så taktade han. Men han var riktigt rolig att rida ut på. En gång stegrade han när några skulle byta häst med varandra och red iväg från ruudi, han ville följa med och när han inte fick det så stegrade han.

När jag hoppade sista hindret på tillbaka vägen så tog han tag i bettet och stack, han hoppade över hindret och upp förbi mamma som red först och in i skogen, haha.


Claudia ville inte att vi skulle galoppera bakom skogshagen då säkert hästarna skulle balla ur fullständigt, så vi gick till utevolten för att galoppera. De första Ruudi är, är att sticka iväg i sken och bocka som en jävla rodeo häst. Superstora bockningar! Jag satt kvar med nöd och neppe.
I andra så har han kapplöpning men hästen bredvid i hagen, men han bockar inte då. Men det var ändå skitkul! fast sen dampa Daisy ur och kastade av sin ryttare, då avslutade vi.

Rolig uteritt! Är verkligen supertaggad på att få hoppa Ruudi någon gång i framtiden.


Nu är det bara att tagga inför ponny cups träningen imorn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0