(11 augusti)

 Har inget bra att blogga om på sistone, för det är samma visa varje dag. Är ju över 6  timmar i stallet varje dag, och det händer ju inget spännande där direkt. Fast jag kan ju göra en dålig historia spännande med mina maaaagiska ord!
 
Jag vaknade upp idag och kände lukten av något, jag steg upp och tassade tyst och ensam ut i det tomma köket och upptäckte att det hade regnat inatt! Jag skyndade mig som aldrig förr till stallet, satt på min cykel och trampade så svettpärlorna flög. Och till min förskräckelse när jag kom fram, så upptäckte jag att det inte fanns någon grep! Hjärtat började dunka hårt, det fanns ingen grep, det fanns ingen grep, vad ska jag göra nu!? Frågan som stack mig i huvudet, studdsade runt som ett ilsket bi var "Tänk om jag inte får rida idag!?" det hände för mycket på en gång, jag klarade det inte. Jag vände mig om och gick med raska steg ut från ponny stallet, hoppades att jag skulle se viktig ut om någon såg mig. Jag smet in på toan och drack lite vatten, peppade mig själv att jag skulle klara av dem nästa 10 minutrarna.  Jag gick ut, och tro det eller ej, men jag klarade hela dem 10 minutrarna! Jag fick till och med rida Gabón!
 
Haha, jag ljög en del i berättelsen också. Annars hade den inte blivit bra, jag blir faktiskt inte ledsen om det inte finns någon grep. kanske ska börja skriva mina blogginlägg sådär istället? ;)
Igångskrittningen förra året
 
Idag ska jag föresten rida Hamilton, han galopperas ju och grejer, vilken träningsvärk jag kommer få imorrn.. Nu ska jag till stallet, hoppas på att jag får rida Gabón och Chiko som jag gjort dem senaste dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0