(20 augusti)

Sportlovveckan och veckan efter den så ska min familj och jag såklart, åka till Florida och hälsa på min morfar. Han bodde förut mitt ute i ingenstans i Crecent city, var inte direkt varmt där! Nu har han blivit pensionär och ska flytta till Florida. Har inte träffat min morfar på över 2 år nu, så det ska bli kul att göra det och självklart att besöka solen i Florida ;)
Sen någon gång på våren så vill jag nog resa till Kreta igen, men får se hur det blir. Vill åka dit med Erica, men jag tror inte vi får åka utan föräldrar då :/
 
Jag älskar att resa! Minst (!) en gång om året måste man resa, i alla fall jag. Jag kan inte mer än så pga av min ålder och det inte går att få ledigt från skolan.
Ett ställe jag skulle vilja testa att åka till men som jag aldrig i livet kommer resa till är Thailand, för att åka dit måste man vaccinera sig mot hepatit a och b! Ingen resa i världen är värld en spruta...
Ärligt talat, jag kommer vägra ta blodprov om jag måste åka ambulans någon gång. Eller som när man är med barn så måste man ta blodprov var tredje vecka, de kan glömma att stoppa in en nål i min arm! Jag har rullande blodådror, så det väldigt svårt att ta blodprov på mig. De har behövt sticka mig i båda armarna, händerna och till slut i fötterna för att de inte fått tag på en blodådra förut. Nej, jag kommer inte ta blodprov om jag verkligen inte behöver.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0