(23 augusti)

Det är kul att gå i min skola, jag gillar den jättemycket hittils. Men det känns som om det inte är på riktigt, svårt att förklara. Men jag har lite svårt att förstå att jag börjat gymnasiet, jag 16 år? Nä, eller va, jaha, ja... Min klass är jättebra verkligen! Känns som vi gått i vår klass i 4 veckor istället för 4 dagar. Vi verkar hålla ihop bättre än de andra klasserna, våran klass verkar bäst :D
Jag kommer på mig själv att typ längta tillbaka till skolan när jag är hemma, men det är för att det händer saker på skolan. Så mycket nya intryck, så mycket människor och ansikten.
Jag har lärt känna två personer lite bättre än dem andra, de heter Astrid och Antonia. Får se vilka jag kommer vara bäst kompis med om ett år :)
 
Ser så liten ut på sista bilden, har ju faktiskt utvecklats en del på sistone. Ska jag berätta en pinsam sak? En konstig sak. I femman köpte jag ett par tajta svarta jeans, för något år sen klippte jag av benen på dem så att det blev shorts, kan fortfarande ha dem som shorts :S Jag köpte dem liksom i femman, för 5 år sedan! Tyder bara på att jag inte växt allt för mycket på 5 år.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0