(27 augusti)

Hela dagen igår så hade jag blodfärg i mitt saliv, sen på kvällen när jag inte hadedet längre. Då skulle jag bara snyta mig för jag blivit täppt i näsan innan jag skulle sova, jamen självklart blöder jag näsblod igen då.. Förstår inte hur man se kan blöda näsblod som rinner åt andra hållet när det rätta hållet är avstängt med papper, det rinner rakt ner i munnen på mig :O S Sååå äckligt, min kropp vill typ visa mig hur det är att vara vampyr. Men jag vill inte vara en vampyr faktiskt!
 
Jag é en vampyr, jag suger och spyr, lalalalal...
 
Denna vecka i skolan ska vi ha ett litet naturvetarcase, vilket jag tycker ska bli riktigt kul. Jag älskar ju naturämnena.
Föresten, det börjar bli höst, 9 grader utomhus nu. Ickebra! Om jag var en fågel, då skulle jag flyga till Egupten nu och komma tillbaka till Sverige i juni och skippamin födelsedag, för jag gillar inte alls att fylla år. Hatar den uppmärksamheten man får, och alla släktingar man måste tacka och näää... Jag tycker att folk gör födelsedagar till något mer speciellt än vad det är. Det var kul när man var liten, jag slutade tycka att det var kul att fylla år efter 14-års ålder.
Pyjamaskalas när jag var 8 år
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0