(30 augusti)

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna, jag har inte varit sjuk utan jag mår bara inte så bra. Jag har stressproblem, jag stressar hela tiden och övertänker. När jag kommer hem från skolan är jag helt slut och typ kollapsar i soffan, jag orkar inte sitta vid datorn och tänka själv. Det enda jag orkar är att titta på lättsamma tv-program.
Idag kollade jag mitt PH värde, jag hade ett väldigt lågt PH-värde, endast 5,5. Man ska ha runt 7-8 i PH. Det kan förklara varför jag inte har någon ork. Jag hade samma ph-värde som min mamma som endast jobbar 50% pga av en sjukdom vid namn ME som gör henne väldigt orklös. Mamma ska köpa preparat som höjer ph-värdet, då blir jag nog lite piggare och mår inte så dåligt :)
På kvällarna känns det som om jag sprungit 1 mil och hållt igång hela dagen, inte bara att jag varit i skolan. Att bara ta mig upp ur sängen är väldigt jobbigt för mig.
 
Mitt ph-värde beror på att jag stressar för mycket, och tänker för mycket. När jag sitter i skolan så vill jag bara att tiden ska gå, när det är mat så äter jag jättefort och vill gå efter 10 minuter, när jag åker buss vill jag bara ha det avklarat, när jag kommer hem så vilar jag och väntar på middagen, jag äter middag jättefort, fixar mina kvällssysslor fort och när jag sover så kan jag inte slappna av för jag vill somna nu, nu, nu så att det blir en ny dag. Jag kan inte slappna av och tänka på ingenting, inte ens när jag åker buss kan jag slappna av, jag överanalyserar allt jag ser. T.ex. om jag ser två kompisar gå bredvid varandra påväg till bussen så tittar jag efter tecken på hur bra vänner de är, ungefär hur länge de varit vänner, vem som är populärast och är det den som bestämmer? Går de bara bredvid varandra för att de är bekanta och ska med samma buss? Jag tänker så, jag kan inte slappna av. Det är jättejobbigt.
Bara att skriva det här inlägget tog massor av kraft av mig, känns som om jag har jättehög feber fast jag har normaltemp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0