(31 augusti)

På söndag ska jag rida lektion på My hamilton för mamma, ska försöka förbättra mig lite i ridningen. Vill inte ha någon alls som tittar på, så ni som läser detta och typ råkar gå in i ridhuset när jag rider, gå iväg då.. Mitt största porblem är just att jag rider dåligt när folk tittar på. Jag gillar ju inte att rida för mamma, men nu ska jag ju rida MH och det brukar inte gå så jättedåligt när jag rider honom. Han är ju snäll, och välutbildad så han kan utbilda mig.
Jag vill lära mig, eller bli av med en del av min formfixering. Jag kan erkänna att jag är lite formfixerad, men jag är inte den enda. Jag vet att många på ridskolan är det, men de flesta som är det skulle ju inte erkänna det. Det farligaste med formfixering är att man inte låter formen ta sin tid, finns ju folk som sågar ner sina hästar bakom hand direkt när de tar tyglarna. Jag vill absolut inte ses som en sån person, så på sistone har jag blivit rädd passiv i min hand. Jag har alltid min ytterhand stilla, sen försöker jag leda in med innerhanden. 
Jag vill rida mer med rumpan och ta reda på hur mycket jag kan ta i handen, är rädd att jag tar för mycket. Känns som jag blivit hård och fast i handen på sistone, måste arbeta bort det!
Måste komma ur min ridsvacka, tror dock att min ridsvacka beror en hel del på att jag mått dåligt på sistone. Har ju stressporblem, har märkt att jag stressar jättemycket i ridningen och det går ju aldrig bra då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0