27 december

Jag önskade mig en byrå och en till säng i julklapp. Mormor köpte en byrå till mig, men har nu bestämt sig för att köpa en säng också som en födelsedagspresent till mig xD Även fast jag fyller år i maj, så den är rätt så tidig. Men det är för att frakten blir billigare om byrån och sängen skickas samtidigt. Måste säga att en säng och en dubbelsängsmadrass är väldigt dyra. Men förhoppningsvis är det värt det, jag vill ju vara förberedd utifall attman får en pojkvän nån gång xD
Men här en printscreen på madrasserna jag ska få, man kan läsa lite om dem :)
 
Och min julklapp, byrån. Den är såå fin! Hoppas att den är lika fin i verkligheten, men det tror jag nog :)
Jämfört med hur mitt skrivbord ser ut nu, så är den byrån oerhört fin. Jag har väldigt gamla möbler i mitt rum, billiga och jag gillar dem inte :( Så det ska bli skönt med en liten renovering! ;) Jag ska ju byta ut mitt skrivbord mot byrån.
Sen så tror jag att för egna pengar, så ska jag nog köpa en fin matta. Sen så ska jag slänga ut min fula datorstol, den kommer liksom inte passa in i mitt nya rum ;) Har ju en bärbar dator, så den stationera datorn blir också utsparkad.
 
Får gå och shoppa en matta sen. haha, åh vad roligt det är att inreda sitt rum och köpa nya saker till det :) har alltid velat göra det, men aldrig haft råd. Men med en massa så hjälp så blir det äntligen gjort! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0