(10 januari)

Om jag skrivit detta inlägg för en kvart sen när jag vaknade så hade jag skrivit att jag var så trött att ögonen inte kunde hålla sig öppna riktigt så det får bli ett par stavfel. Men nu har jag druckit kaffe (uäk) och ätit frukost, även fast jag har jätte svårt för att kunna äta frukost för jag har ingen aptit eller är hungrig på morgonen. Nu är jag rätt pigg faktiskt och på bra humör! :) Men jag längtar inte det minsta till skolan idag, har idrott idag..
Haha hittade en gammal bild på mig från åttan när jag tyckte om skolan :P

Jag har faktiskt inget emot att få uppgifter om att skriva uppsats. Tycker om det, man får en slags ro när man gör det och sjunker in i arbetet och tiden bara springer iväg och så är den klar :P Matte är lite likadant, men ibland kan man ju fastna på tal.

I stallet så är jag som gladast med mina vänner eftersom jag kan vara mig själv verkligen, jag kan skratta högt utan att någon tycker att jag är konstig, jag kan vara konstig och man bryr sig inte riktigt. Man spelar ingen tuff roll i stallet som man kan råka bli av med om man har skoj med fel personer eller nåt sånt.

Sofia och jag hade kul i stallet, december förr förra året.

I skolan kan man inte riktigt vara helt sig själv, jo kanske om man är på en lite mer avskild plats med vännerna. Men det känns ändå som om man spelar en roll, den ska vara med dessa personer och den får inte göra si och så. I min klass så kan jag väl prata med de flesta eller alla utan att jag är rädd eller nåt sånt då, men det kändes lite som om klassen höll ihop mer i åttan/början av nian. Utseendet verkar spela större roll nu också, kanske inte att man fixar sig mer än vanligt. Men man börjar titta mer på andra.

Hehe, random bild.

Om jag tänker efter, så vill jag nog egentligen vara en sån som kan gå och prata med alla i klassen. Jag vill göra det, för jag är lite som min mamma. Jag vill gärna vara snäll mot de flesta och inte ha någon som inte gillar mig. jag bryr mig rätt mycket om det att försöka vara trevlig mot de flesta. Men på sista tiden har jag inte riktigt orkat försöka vara så supersocial i skolan. Får försöka ändra på det :)

Denna termin är det NATIONELLA PROOOOOVEN scary :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0