(20 januari)

Fick Rasmus på träningen, och jag ramlade av igen.
Han var ju helt galen idag på framridning. Typ stack iväg, bockade en massa och sparkade bakut en massa. Han hade så otroligt mycket energi i kroppen. När vi blrjade hoppa fram på en upphöjd bom så hade han väl lagom tempo. Sen skulle vi hoppa en kombination, ett räcke sen oxer. På räcket så hoppade han jätte stort och jag hamnade lite i obalans, sen drog han iväg efter mot oxern och jag hann inte ta tillbaka och från typ 180 km/h så vart det bara stopp och åt sidan. Jag hängde inte med och ramlade av och fastnade med foten i stigbygeln och han började backa och blev rädd, men jag lyckades som tur var få ut foten ur stigbygekln innan det hände något farligt. Gjorde inte ills mig som tur var :) Börjar bli en vana att ramla av på honom nu ju ;)

Sen gick det väl bättre. Men sen vägrade han på en oxer på andra sidan. Och sen gick det väl bra, sen höjde dem och jag mörkte att han blivit trött. Så han stannade några gånger mer.
han var jätte konstig idag, han tog sjukt stora språng ibland och var hur pigg som helst i början. Och för att han var pigg så kunde han stanna, och när han blev trött så kunde han stanna. Det var i mitten som det gick bra. Både maria och jag blev oskra på om han verkligen ska få vara med på matchen på söndag.
Nu efter att jag har pratat med lite folk ur laget och funderat själv så har jag kommit fram till att jag nog vill ha Rasmus på söndag ändå.

Vi ska ju tävla mot Sundby, de leder just nu. Om vi inte har med Rasmus är jag säker på att det komemr bli oavgjort då vi har så snälla hästar. Om vi tar med Rasmus så satsar vi, antingen så skämmer han ut sig eller så gör han inte det. Det är vinna eller försvinna som gäller. Vi satsar på Rasmus. Går han inte nolla med mig så är det inte hela världen, man får ändå räkna bort sämsta ekipaget. Och går han dåligt med mig kmr han troligen inte vara snäll med andra ryttaren. Antingen så vinner vi med Rasmus, eller så är chansen stor att det blir oavgjort. För Rasmus han kommer inte bli snällare med borta ryttaren. Det är inte hela världen om han är dum med mig, jag tycker bara att genom ta med Rasmus så satsar vi stort. Vad är det för mening att ta med bara snälla hästar och komma oavgjort? Sundby kommer fortfarande leda då och vi får ett ynka poäng till. Hellre satsa på att vinna och plocka hem 2 poäng och Sundby inte får ett enda isf. Det är vad vi satsar på :)

Nu vill jag sova, zzzz....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0