(24 januari)

Ååh, finns inget svårare än att få spanska glosor att fastna i huvudet. Vi fick 39 glosor i spanska, inte okej. Spanska glosor har jag jätte svårt, det går inte att få dem att fastna i huvudet. det är lättare med verb som ska böjas på olika sätt ifall det är preteritum, imperfekt, presens m.m.
Gav upp helt enkelt, kanske kan en glosa nu :P Gjorde engelska glosorna, det gick på max 5 minuter att lära sig dessa glosor. Engelska har blivit rätt enkelt på sistone ;)
Hoppas på att jag inte får sänkt betyg för att jag inte kan glosorna..

LiberG.

Eftersom erica och jag inte föder upp längre, och vi har en betalningshemsida (http://goldenhamsters.se) så komemr den att försvinna när vi slutar betala, så den försvinenr i september tror jag. Jag har bestämt mig för att göra mig en egen sida, jag funderar på att föda uppd värghamstrar i frmatiden och då kan jag inte heta goldenhamsters. Så hittade på ett möjligt uppfödarnamn, ifall jag vill föda upp senare. Först ville jag översätta Ekstigen till engelska, Oakpath, men det var rätt fult. Tänkte då på ett djur som betytt mycket för mig när jag var yngre. Geparden, den har alltid varit mitt favorit djur. Så himla cool! Så snabb och ett otroligt vackert djur.

Så då bestämde jag mig för att hemsidan ska få heta "Cheetahs". Cheetah betyder gepard på engelska.
Ifall jag vill föda uppd värghamstrar sen, så blir det ett lite coolt namn ;) Så om jag blir reggad uppfödare kommer mina uppfödda hamsrar heta ex. Cheethas Triops, Cheethas True Love, Cheethas Snowhite m.m.
Har precis gjort hemsidan, har börjat lite grann. Behöver lite fler bilder... Typ på mig och en hamster på framsidan.  
Här är länk till hemsidan: http://cheethas.n.nu , ska fixa en header sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0