(28 januari)

Hoppade Snow idag, första gången. Hon är ju lite speciell. I början var hon lite tveksam men då var jag på med spöet och försökte tänka att jag ville över hindret till varje pris. Hennes hopp är väldigt speciella också, väldigt stora men sköna. Det känns som om man flyger, ännu skönare språng än Rasmus till och med! På banan så gick det lite väl fort mot två av hindrerna och efter. Haha väldigt galet... Men hon ahde väldigt mycket bjudning mot hindrerna och tvekade inte, men Snow är verkligen ingen häst som man kan lita på så jag borde nog försökt ta tillbaka henne ännu mera. Hon vägrade inte en endaste gång idag, hon tvekade inte ens förutom lite på framhoppningshindret.
Jag tyckte att det var svårt att veta hur man skulle rida henne, jag hittade inte riktigt knapparna på henne. Men jag tyckte att hon var rolig :)

Ett foto jag tog med Emelies kamera på löshoppningen, när Snow hoppar 1,30.

Maria sa efter att det såg bra ut för att vara första gången jag hoppade henne. Jag hängde med i sprången. det var ju mest det där att jag skulle ta tillbaka henne mera, hon var för snabb. Hon tvekade ju inte, utan verkade tycka att det var roligt med hoppning idag :) Hon sa också att jag nog kommer få hoppa henne igen sen.

Jag tyckte att hon var rolig att hoppa, men jag vill nog inte fästa mig så mycket vid henne. Det finns ju några andra som gillar henne och jag är inte så förtjust i att gilla en populär ponny. Dessutom så finns ju chansen att det blir som med Rasmus. Jga fäste mig jätte mycket vid honom och så blev jag för stor och så blev han ju knasig och slutade gilla hoppning. Jag vill inte fästa mig vid en ny ponny som är osäker vid hoppning...

Jag måste nu hitta en ny ponny i hoppning som inte är så populär gärna. Kanske Hell? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0