(29 juni)

Gah, är lite trött nu efter en rätt lång dag som inte ens är slut.Jag skrittade ju Chiko till betet idag, och han var ju lite jobbig ibland. När vi skulle rida över övergångsstället och rida två och två så blev han hur taggad som helst och galopperade i jättekort galopp en rätt lång bit, men det gick inte att stoppa honom om jag inte drog hårt i tyglarna och då skulle han väl stegra istället, så det var ju lika bra att han fick smågaloppera. Sen varje gång vi stannade så blev han nervös och började trippa och snurra runt. Värst var när vi kom in i ponnyhagen och gick över en massa diken, då taggade lady och Chiko upp varandra och Chiko stegrade en del innan och efter dikena,han stegrade inte rakt upp utan åt sidan. Annars var han snäll att rida till betet, bara lite läskig ibland när han blev nervös och snurrade omkring ute i skogen, fanns ju så mycket grenar ivägen.
I år så rejsade ponnyer som f*n i hagen! de bara swosch, hit och dit. Alla hästarna var så glada över att komma till betet :)
Sen när vi skulle gå till stallet från sommarbetshagen, det tar ju 30-40 min så gick Bebban och jag först. Efter ett tag så ropar de längst bak att vi ska vända för alla ska gå en genväg, men jag kände på mig att det inte var en genväg så Bebban och jag fortsatte gå den vanliga vägen. Vi kom 30 minuter före de andra, de hade gått runt öringesjön och typ i ett träsk så deras skor var typ förstörda :P Men Bebban och jag var de enda som gått den vanliga vägen, så vi var inte blöta, vart lite, lite skadeglad då...
Jag på sommarbetet förra året
 
sen var det en massa städning i stallet, och smörjning, så mycket smörjning... Smörjde totalt med tvål och olja, 4 träns, 4 sadlar, 6 halsringar och 2 martingallar, det tog totalt fyra och en halv timme. Sen när jag kom hem så kom Jennys marsvin som jag ska passa i två veckor, sen städade jag en hamsters bur som jag passat och så åkte vi och lämnade den hamstern hos Alice. sen tog jag en skön och varm dusch och duschade av mig all olja och smuts från stalldagen, skönt!
 
Men nu ska jag laga mat, sen ska jag spela fotboll med Erica och Anthony, gah vet inte om jag orkar... Nä men det är kul :)

 
Förresten, den 29 juni vilket är idag så ska alla 96:or i hela sverige få ett brev där det står om man kom in på sitt gymnasium eller inte, men jag har inte fåt något, betyder det att man inte kom in? :( Alla i stallet som var 96:or hade fått bred om det, och de på facebook. Fast jag vet att jag kom in, men vill få brev på det ju!
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Mina lärare i min gamla skola sa att man var tvungen att gå in på Gyantagningen.se och kolla för att det inte skulle skicka ett brev det här året. Men jag fick ett brev ändå.

2012-06-29 @ 20:05:52
URL: http://Carolineonansen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0