(8 juni)

Just nu har jag ungefär 1000 kr, kmr väl få runt 3000 för mina betyg. Och så lite pengar imorrn eftersom vi har ett litet släktkalas för Vendela och mig, för att vi fyllde år förut. Då kanske man får lite pengar om man har tur ;)
Har då egentligen råd att köpa en iphone 4 s, men jag vet inte riktigt om jag vill. Bör man köpa en? Då har jag inte pengar över ju. Men om jag köper en Xperia Arc S, så får jag 2000 över, och det är alltid bra att ha pengar. Jag använder inte min telefon så mycket, men det kan ju bero en hel del på att min mobil är helt cp och slutar fungera ibland, och den är så ful att jag inte vill visa den.

Xperia Arc S


VS

Iphone 4 s

Egentligen så har inte iphones så himla mycket mer än xperian, för många av iphone apparna kan även xperian ha som t.ex instagram. Xperian har större skärm än iphonen och den har en del grejer som inte iphonen har, som 3-D foto, panorama foto osv. De har båda två 8-megapixel kamera.

Lutar mer åt xperian, men det är ju det där med att alla har iphone, de som inte har det är typ "fattiga" enligt en del. Fattar inte varför alla har en iphone. Egentligen så vill jag trotsa att alla har en iphone och skaffa mig något eget, men jag är rädd att när jag börjar på gymnasiet och är den enda i klassen utan iphone så är jag rädd att folk ska se mig som den fattiga tjejen, fast egentligen varför ska jag bry mig.

Får fundera vidare lite... Tror att det blir xperian, isf köper jag nog ett ljsurosa skal som matchar till mina ljusrosa converse :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0