(13 mars)

Ja idag har jag varit på handes sjukhus, har varit där ett par gånger förut så det var inget främmande ställe för mig. Men usch vad jag ogillar sjukhus, lukten, läkares vita kläder och usch!
Min läkare kostaterade i alla fall att jag hade bältros men det hade gått för lång tid för att påbörja behandling. Men eftersom jag har så himla ont i ryggen så skrev ut ut ett recept till oss som vi hämtade hos apoteket på vägen hem. Det är ett starkt smärtstillande medel, det står att det är ett morfin liknande medel. Det heter Tramadol HEXAL och har en hel del läskiga bieffekter som man kan läsa om...

Åt ett piller för ett psr timmar sedan och jag känner av det tydligt nu. Känner mig dåsig, yr och har huvudvärk. Dock så gör det inte så ont i ryggen längre :)

Läkaren sa också till mig att jag inte ska sporta eller röra på mig så att jag svettas på 3 veckor. Egentligen får jag inte rida, men jag vill ju vara med på clicen imorn. Så jag är nog med på den ändå, och så blir det lite lunkande i skogen på MH på fredag.


Ska inte vara med på idrotten imorn, och på torsdag får jag antagligen inte åka lika mycket skidor som jag skulle velat. Undrar om jag ens kan åka skidor, man får inte köra bil om man äter det smärtstillande medel som jag äter för man får nedsatt reaktionsförmåga av Tramadol HEXAL.

Åt lunch en snabbis hemma sen följde jag med till stallet med mamma för att hon skulle bygga hoppövningen vi ska hoppa imorn och se lite när ridlärarna red.

Nej nu måste jag gå, batteriet på datorn är snart slut och jag kan knappt koncentrera mig med den hör tabletten i kroppen...


Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina Hamilton <3

2012-03-17 @ 10:25:07
URL: http://jobo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0