(24 mars)

Har nu sett The hunger games. Jag tyckte att filmen var super bra! Filmen följde boken väldigt bra, men såklart inte allt för det förstår jag ju inte riktigt går och filmen blir ju för lång då. Men super bra film, rekommenderar alla att se den :)
Den var väldigt spännande, sorglig, komisk och våldsam. Tycker verkligen inte att den borde vara från 11 års ålder, den borde vara från 15 års gräns. En sjuåring kan liksom gå och se filmen med en vuxen.
Filmen var väldigt bra, bättre än Twilight filmerna iaf :)


Den snyggaste killen i filmen måste ha varit Cato, haha han såg ju bra ut :P


Tyckte att alla personer såg lite ut som jag tänkt mig, förutom haymitch, fast efter ett tag passade han oxå in i sin roll.
Katniss tyckte jag var en riktigt bra skådis, inte samma uttryck i hela filmen som Bella i Twilight.


Imorn blir det klubbtävling. Känner inte för att mega satsa, men jag tänker såklart göra snäva svängar för det är ju roligt :D Om jag nu kommer till omhoppning. Är inte så taggad, är typ mer taggad på ponny cups träningar, haha :) Vet inte längre vilken häst jag vill ha. Blir nog inte så sur om jag får en konstig häst och heller inte så superglad om jag får en bra häst, det spelar ingen roll för mig. En mellanbra häst blir bra :) Fast jag vill ju helst ha Spot, om jag inte hade varit för lång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0