(3 mars)

Idag så red vi på utevolten. Jag hade Ruudi. Han var glad att få komma ut och busade till lite när en häst i hagen bredvid skenade omkring. När vi skulle börja trava på utevolten så hoppar Ruudi iväg i värsta bocksprången och blir galen, haha fast jag sitter kvar och fortsätter. Han var busig och bockade några gånger under lektionen. Vi hade skänkelvikning och övningengick såhär:

Först skänkelvikning till medellinjen i skritt sedan komma fram i trav och göra en volt och göra samma sak i det nya varvet. Sen skulle vi fatta galopp vid de röda konerna.
Ruudi är ju lite bebis, men han var duktig. Han är mycket bättre på galoppfattningar nu :) Fast en gång blev han supertaggad och ställde sig och stegrade några gånger.

Sen red vi på volterna. Han blev jätte fin och arbetade i en fin form, lite högre än den han brukar ha. Han var sååå duktig!

Han är så rolig att rida, blir alltid glad efter att jag ridit honom :)

Sen åt jag lunch och så tränade jessica och jag lite häst agility med MH. Han var mycket bättre och snällare idag, inte lika busig. Mycket lydigare idag :) En video från idag:


Någon dag så ska jag testa att hoppa en bana med honom. Om han är duktig och vi tränar mycket så kanske vi tillomed kan uppträda på hästens dag, hehe. Vi får väl se hur duktig han är :)

Har fått låna hem hungerspelen nu. Så nu ska jag läsa om böckerna och fräscha upp minnet innan filmen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0